Отговори
# 675
  • София
Сташе и аз това си помислих като четох Онур 🧿🧿🧿
Това на турски са някакви противоречиви спойлери, не ги и запомних като ги четох днес. Снимат и нещо друго май в момента на осветление. Не ми се и мисли какви глупости. Вече си мисля, че Феро ще го оженят още тази серия...

# 676
Извинявам се, че поставих нещо непреведено, но не знам турски. Преведох си го с Гугъл и камера. Затова го качих така. Съжелявам. Но пък много ми хареса.

# 677
  • София
Ето го с автоматичен превод
Скрит текст:

# 678
От Испания с хубаво качество! 🔥

# 679
Малее то гръб ли е кво е тва 😁😍😍😍
Като застане Афра пред него и се губи 😁
Аферин 👌

# 680
Добро утро, момичета! 🌞🌷 Много ме размисли този фраг...И пак стигнах до теорията за комата...асена също е писала. Слагам няколко скрийншота, който иска да прочете. Обяснява и думите на Гюлгюн. Ако имате профил в Х, може да погледнете и там тази девойка, която пише.
Скрит текст:
Да, това е профила на Циала Крихели. Те я психоаналитик и работи като консултант в киноиндустрията. Първоначално тя обоснова теорията за кома. Мога да ви кажа, че тя предрече смъртоносна опастност за Сейран и кома за Ферит още в края на февруари. Повечето ѝ теории са в Телеграм.

# 681
Как няма да има такъв гръб. разделиха ги и като не "спортува", ето го резултата. А и нали трябва да "минат" 2 години, трябва да ги докара. Но пак е...ох.

# 682
От бижутера! 🤘

# 683
  • София
Питали са го Сейран и Ферит ли ще го рисуват заедно, ето какво е отговорил

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:49 от MysteryG

# 684
Колко време мина от Марбея, а снимки продължават да изскачат 😂🧿🔥

😂😂

# 685
Момичета,въобще не вярвам на този спойлер.За да се появи бившия на Дияр и то със дете,нали се сещате,че продукцията трябва да сключи договори поне за 2-3 серии,което означава допълнителни разходи.Даже за дете което участва във филм има доста изисквания,като ограничения със времето на снимки,най-вероятно и психолози и куп други неща.Знаете за детския труд.Хонорари на нови актьори и деца,квартири или хотели,грим,костюми и още много,много разходи.Още от началото на сезона продукцията увеличи тези разходи с вкарването на толкова много нови персонажи.Всеки един от тях е разход.Знаем,че и хонорарите на ГГ са увеличени,но приходите падат.Падат и то със скоростта на светлината.Никаква полза от новите.Като се почне от сценаристи и се стигне до "уж" актьори.Вместо да носят приходи тези хора ги намаляват.Във втори сезон имахме реклама на кафе машини,Мерт и Афра в дома на Гюлгюн,Таро и Берил в кухнята,не си спомням какво точно рекламираха,мисля,че беше Еър фраер,Нюкет мисля,че рекламира прахосмукачка в един от епизодите,сега нищо.Зеро.Да,продават все още сезон 1,но сезон 3 и на "килограм" да го продават няма да има кой да им го купи.Така,че единствения когото евентуално могат да си позволят ще е Халис ага.Асуман си отиде,но на нейно място дойде Серпил.С какво изобщо допринася за сериала не ми е ясно.Бетюл и майка и.Като каква "драма" ще направят двете та да са интересни за гледане.Също не ми е ясно.Рейтингите са възможно най-ниски и 3-ти сезон вече е под заплаха.Защо трябва да се нагърбват с излишни разходи,след като и един Четин Текиндор може да им свърши същата работа,да издуха новите набързо,да намалят разходите и подобрят качеството.Така,че нито бивши съпрузи,нито бивши гаджета ще се появят.

# 686
При положение, че продукцията плаща хонорар на актьора играещ вуйчото на Синан, който е напълно излишен, не виждам причина да не платят на още един или двама. Рекламодателите по време и след края на епизода изглеждат доста, а да не говорим, че сигурно милиони е спечелил Шнура от продажбите в чужбина.

# 687
При положение, че продукцията плаща хонорар на актьора играещ вуйчото на Синан, който е напълно излишен, не виждам причина да не платят на още един или двама. Рекламодателите по време и след края на епизода изглеждат доста, а да не говорим, че сигурно милиони е спечелил Шнура от продажбите в чужбина.
Само,че тези милиони не е необходимо да се влагат без възвръщаемост и то поне с 20% печалба.Всеки бизнес търси най-малко 20% печалба и минимизиране на разходите.Влага се,но с цел възвръщаемост и печалба.От тази печалба се плащат разходите и трябва да остане и за бизнесмена.Не вярвам  в киноиндустрията да е по-различно.

# 688
Щом сериалът продължава да се излъчва значи не са на загуба. Никой няма да се занимава, ако не са на печалба все още. Чак толкова луд не е Шнура. 😃

# 689
Щом сериалът продължава да се излъчва значи не са на загуба. Никой няма да се занимава, ако не са на печалба все още. Чак толкова луд не е Шнура. 😃
И затова минахме на "стратегии" за повишаване на рейтинга.Тази "стратегия" ми заприлича на Ва банк.

Момичета,къде мислите,че е Сейран в тази сцена от трейлъра.Прилича ми на мазе или някакъв килер.

Общи условия

Активация на акаунт