По-различният конкурс "Великденски празници"

• 20 157
  • 564
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тео, сега вече могат и на "плакат" (е, не буквално) да ти я направят, стига да позволява резолюцията  Hug Аз като вадих колажите питах  Peace 

# 436
  • София
и на мен ми се струва малко то снимката ще се загуби...

аз защо разбрах, че рамките трябва да са 20/30см....

За такъв размер, много трудно се намират елементи и четки също.

ммм не е така има си доста.

# 437
  • Czech Republic
Наталина, рамката с твоето име я слагаш- в "Рамки- благотворително", снимката при колажите само с номера, който е пореден. Сложи ги двете- хубави са. Снимката трябва да е авторска, само това е условието.

Благодаря Jaly!

Снимката си е моя (имам още няколко, но тази ми харесва най-много)!

Другото, което искам да питам е за размера който да сложа там. Аз ги имам в големи размери разбира се, но има ли смисъл да се слагат в албума в оригиналният им размер?

# 438
няма значение, той сайта автоматично сам ги намаля.

# 439
Цял ден се опитвам да отворя сайта и да кача част от рамките, които ги пазя със слоеве. Само аз ли имам проблем Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 440
Цял ден се опитвам да отворя сайта и да кача част от рамките, които ги пазя със слоеве. Само аз ли имам проблем Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Не знам къде е проблема  newsm78
Аз сутринта качвах няколко неща

# 441
  • София
http://community.webshots.com/user/babamarta1?vhost=community аз ги отворих от този линк, линкът даден в началото на темата нещо и на мен не ми работи, явно нещо е сгрешен.

# 442
  • Карлово
Здравейте, момичета!
Не съм си в къщи вече доста време и сега набързо използвам един комп. Прегледах някои от нещата, радвам се, че сте сътворили толкова красиви неща.  Hug

# 443
  • София
Микки, липсваш ни  Sad Кога ще се появиш  Crossing Arms

# 444
Леле,момичета,качили сме 56 рамки.Като на Малена броя само качената,не целия албум.С него стават към 300.

# 445
57 вече  Laughing А какво ще кажете за това http://images14.snimka.bg/002382668-big.jpg 
Рамка за снимка е, на тема Великден (макар да не си личи много).

# 446
Jes, много е интересно. Аз нали напоследък, съм фен на квадратите. Mr. Green
Аз бих сложила по-наситен фон на зайчето. А в квадрата в средата, белия......... newsm78, дали да не пробваш, как би седял надпис. Примерно да направиш четка от "ВЕЛИКДЕН" и да запълниш полето с нея, като си поиграеш да стане по-интересно, но да не е натрапчиво. Може някоя четка да е по силна, друга по-бледа. Rolling Eyes  bouquet

# 447
Тео, той тоя белият квадрат не е ли място за снимка?  newsm78
Иначе много бива, но ако е това за което си мисля (рамка) би следвало малко да намалиш околните елементи за да се откроява снимката.. Така мисля...

# 448
Тео, той тоя белият квадрат не е ли място за снимка?  newsm78

Ами и аз се зачудих, ама реших, че е прекалено малко за рамка, та затова реших, че си е картичка. Тя да си каже. Grinning

# 449
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Има ли будни??? Момичета направих нещо, което много си харесвам, но чакам и по-компетентните ви мнения... Имам двоумения в коя категория да го сложа и да има ли надпис? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт