Коледни календари - тема №4

• 76 728
  • 812
  •   2
Отговори
# 645
Аз поръчах календара на Зелен с храна. Утре ще дойде, а очаквах да е поне края на другия месец. 😁

Поръчах и този на Чарли Уайлд, по скоро за сестра ми, но първо ще видя какво има и което става за нея - отива в нейния подарък.

# 646
Антоанет Попова е качила видеа и за Балеа, Мейбълин и Look Fantastic. Първите два не ме впечатляват, последния даже малко разочарова предвид цената му. Няма да слагам линкове да не досаждам. Ако някой се интересува, нека да погледне в канала й.
Днес е отворила и на MAC

# 647
Нещо и МАС не ме впечатлиха за тая цена…. Знам, че са скъпи, но все пак… при гримовете е по-особено. Не на всеки отиват тези цветове. Аз имам няколко червени червила и се чудя защо само ги начевам като вендъж годишно на някакво излизане или сватба мога да го сложа. Рядко в ежедневието си нося червено червило. А, с такъв цвят са пълни масово коледните календари. Кафяво и керемидено харесвам на други хора, на мен просто не ми стои хубаво.
МАС можеха да сложат нещо пълноразмерно от бялата си козметика. И за цени над 300/400/500 лв е абсурдно да слагат пълнежи като мигли. Кой слага изкуствени мигли? Гу-ша е готино, ако нямаш. Аз имам такъв от календар на ASOS. И не го ползвам, разбира се 😂 Та, тия аксесоарчета са пълен спам, защото е много възможно вече да имаш подобно от минали години.

# 648
Напълно съм съгласна за календара на Мас.
И аз съм така с червените червила. Особено сега по детските площадки някак не върви да съм с ярко червило 😄

# 649
Да, да😂😂😂 Точно и аз съм с малко дете и излизанията вечер са кът, че да се наглася. За моливите към календара ми е същото мнение. То те си вървят с червило.

# 650
Аз още не съм поръчала нищо - мислех да поръчам по време на ЧП, но ето че парфюмният пак свърши. Миналата година си взех МАС, но още не съм изразходила нещата и не ми трябват повече сега.
Всъщност съм доволна от продуктите, просто не мога да изразходвам такова количество червила и гланцове за една година.
Скрит текст:
Сега го разглеждам - моят беше по-хубав. Виждам някакви боклучета, като мигли, гуа ша и пачове за очи (пачове и камъни си имам и са евтини - не вярвам, че като се брандират автоматично стават по-качествени). Забелязвам, че няма мини червила, но миналата година са ги слагали на мястото на боклучетата. И много неща се повтарят - това зеленото нещо за устни (май е масло - не е гланц или балсам; силно охлаждащо е), също и прозрачния глос, основата за червило... Същата спирала, която беше на последния ден миналата година.

Кутията е хубава - като тоалетка. Миналогодишната беше като куп подаръци - пазя си я, за да я сложа под елхата, като декорация (и да прикрие основата).
Ланком ми харесва, но не бих го взела на завишена цена...
В крайна сметка, ако не харесам нищо, може и да мина само с шоколад тази година.

# 651
в дъглас е зареден на yves rocher
https://douglas.bg/yves-rocher-advent-calendar-90912

# 652
  • София
Ако си поръчате от немския сайт с превозвач е по-евтин
https://www.yves-rocher.de/collection-noel/kosmetik-adventskalender-2025/p/82437

57 евро + 2 подаръка. Едва ли тежи над 2 кг с опаковката.

# 653
От бг сайта излиза към 128 лв. с код до края на месеца. Безплатна доставка, но без подаръци.

# 654
  • Варна
Здравейте и от мен!

Попаднах на темата и се зачетох. Май за първи път си поръчвам коледен календар. Взех го още септември от магазина на Дъглас в Гранд мол Варна, имах 10 лв. ваучер за регистрация в приложението им. Та от мен за мен, но исках с декоративна козметика, тъй като от бялата си ползвам само Biologique Recherche и експерименти не правя там.

Та харесват ми нещата и ще си ги ползвам.

# 655
Някой има ли идея какъв е този календар? Може би опит от предишни години?
Скрит текст:
Търся нещо за цяло семейство и сякаш има такава заявка, но е доста кофти да не знаеш съдържанието. Например ако за даден дeн подаръка е 1 десертно барче, не би било готино.

# 656
  • Тук и сега
От бг сайта излиза към 128 лв. с код до края на месеца. Безплатна доставка, но без подаръци.
Здравейте!
Бихте ли ми казали с кой код се намаля цената му?

# 657
Ванеса, вече го обсъдихме, не го препоръчваме.

# 658
Цитат
Здравейте!
Бихте ли ми казали с кой код се намаля цената му?

Ето, до края на месеца:

# 659
  • Тук и сега
Защо, като приложа кодът за отстъпка в количката , ми показва , че е активиран, а самата крайна сума не се променя?

Общи условия

Активация на акаунт