🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 321
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Гледам Рената при Неделчо и Туджаров, ми хареса ми и каза неща, които обясняват нечии поведение.
Не съм й майка или леля 😀

# 946
tfn2k ползва ирония, но не среща разбиране Simple Smile

А Миро може и с тази заявка да са го взели, че няма да играе за себе си, не знаем.

А) Е отишъл в бедния лагер с някаква дълбоко подла идея, зарязал е добрите хорица, семейството... едни самотни гарджета които чакат бащицата да ги нахрани (там дето и те имаха храна и той) а нагло и цинично отишъл да гладува при гладните??????
Б) Понеже каза две думи на Венци и го нави и понеже Венци по принцип не мисли много, а изглежда добър човек (дотук са фактите, следват внушенията) значи той задължително ще го използва и ще го изплюе?????
Нали и аз не разбирам защо всички скачат на Влади, чак използвал Венци. Просто Влади има много силно влияние от публиката и наистина може да помогне да победи този, на който помага. Ми да сте играли с Влади като искате да помага на вас. То може би и това да е, Рената мислеше, че Влади ще помага на нея и Бистра май това мислеше.

Четете на своя отговорност:
Скрит текст:
Иван и Вера според мен са скритите лимонки на шоуто.

И докато Вера е явна скрита лимонка, влезе с такава заявка, мисля че Иван е тайната скрита лимонка.
Защо мисля това, ами само защото Гроздето каза, че не е чалгар. Ако верно не е чалгар, то или Глория му плаща за реклама или си е в роля нон стоп за пред всички. И като игра не беше толкова слаб, колкото си мислехме.

# 947
Гледам Рената при Неделчо и Туджаров, ми хареса ми и каза неща, които обясняват нечии поведение.
Не съм й майка или леля 😀
Би ли споделила? Не мога да ѝ отделя време да я гледам, а знам, имаше усет към играта.

# 948
Защо да няма помагане между играчите? След като формата залага много на социалния аспект и създаването на приятелства и съюзи между играчите, помагането е съвсем нормално следствие от това и съответно елемент от играта.
Защото тук не става дума за помагане, а за влизане с мисълта играч да не стигне умишлено до финала, в полза на друг. Ми не разбирам подобна мотивация. Освен ако не е популизъм, но Миро не изглежда такъв човек. Много ме обърква това в образа му, честно казано.

За мен това което прави Миро е алтруизъм. Отделно от това  не разбирам защо да няма право един играч да помага на друг, за своя сметка? За мен е нормално един играч да има право да помага другиму за своя сметка.

Така например играч може да оценява по-ниск шансовете си и да се договори с друг играч - да му помогне да стигнет до финала, а в замяна да получи процент от приходите му.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:26 от Лорд Сняг

# 949
Жорката разджурка цялата седмица и направи играта супер интересна. Мечтала съм си за стратегически играчи в родния ефир, които така да хързулнат всички останали, че те въобще да не разберат откъде им е дошло. Усети всички опасности и направи верните ходове, за да ги неутрализира. Лошото в случая е, че той ни най-малко не е стратег, а просто подъл, зъл човек. Ако беше стратег, на синхрон щеше да обясни какво и защо е направил. Вместо това той бръщолеви разни небивалици за морал и чест и се превръща в поредния участник, който отъждествява себе си с доброто. Очаквам в следващите епизоди да обяви, че се бори срещу злото.

Биляна я чака моралната полиция в понеделник. Как само обърка сметките на противника! Скоро не бях се радвала толкова на участник. Досега ми беше част от пейзажа, но браво, успя да се защити и не се поколеба да остави лагера, който се опита да я смачка. Дано не се поддаде на предстоящия тормоз.
Ако четат участниците, на които им се струва, че Биляна нищо не е постигнала, да им обясня какво работи една гимнастичка. Една гимнастичка започва работа между 3 и 7 години. Тренировките дори и на най-малките деца са минимум 2 часа поне два пъти седмично, защото иначе гимнастичката губи форма и не може да усвои новите елементи. После идва разтягането. Треньорът дърпа, опъва, натиска, сяда и каквото още е нужно, за да разтегне и формира гъвкавост. Разтягане без болка няма. Има достатъчно клипчета с разревани деца в тубата, които да ти скъсат сърцето. Колкото повече напредва гимнастичката, толкова повече се удължават тренировките. Състезателките от националния отбор тренират по 8-9 часа на ден, шест дни в седмицата. Преди състезания може и повече. На училище не ходят. Та така, това е работила Биляна, когато е била на 16. Интересно, Лора колко и какво е работила, когато е била на 16.

И понеже стана дума, че продукцията четат - намалете епизодите! 2-3 часа вечер е почти цялото лично време на един работещ човек. На седмица се събират 9 часа ефир - още един работен ден. Знам, че в това време може да наблъскате повече реклами, ама наистина ли си мислите, че с безкрайно дългите епизоди ще грабнете интереса на зрителите? Един епизод не мога да изгледам от край до край, предаването си върви за фон и тук-там вдявам по нещо. Добре, че е темата.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:59 от Дидичка

# 950
дидо, сега специално заради теб проверих, кога е участвал Туджаров.
Скрит текст:
Да, и той е участвал в сезон 3, ама смятай колко ми е бил безличен, за да да не го запомня. А в този сезон имаше култови образи, ама култови - Неделчо, Мани, Симеон, Срацимир, Елизабет, Паулина, Морунов, дори Стоян... за да не запомня Туджаров значи ми е направил зиро впечатление. Реално това си беше сезона на Неделчо с пъзелите и плуването, на Мани и на Симеон който ядеше жаби на острова на отшелника. Самият факт че всички казват "сезонът на Неделчо", а н икой не говори за сезона на Туджаров говори ясно кой е бил главния герой в ИВ 3

Дидичка,
С горния пост съм съгласен на сто процента  и го подкрепяма напълно.-Два часа са твърде много, а три - още повече. Особено когато от три часа два се правят някакви коалиции за водната битка и после за 90 секунди продукцията прецаква всичко.
Надкастовете също са безмслено дълги - час и половина. Предвид, че се връщам в 6,00 вечерям в седем и към 8 почва предаването, няма кога да се гледа надкаст от час и половина. А специално на Рената надкаста бяха 90 процента глупости, спокойно можеха в 30 минути да се поберат и никой нямаше да разбере разликата. Ако ще са по час и половина надкастовете, поне ги разделяйте на три части по половин час. Човек да може да изгледа една част в един ден, а примерно в събота или неделя - останалото.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:33 от Лорд Сняг

# 951
Туджаров отпада сравнително рано, заради здравословни проблеми.

# 952
Къде мога да гледам промоо за следващ епизод, всички го коментирате, а аз бърза да прехвърля на ББ.

# 953
За Миро: Не споменаха ли в началото още като влезе, че той е милионер? Ако е така, то за него 300 000 са нищо и не е там за парите. Може би иска да гради имидж. Също така, тъй като беше добавен по-късно, може да се е договорил с продуцентите да влезе, но с условието да не играе за себе си.
За Злодеите: НН в Надкаст спомена два злодея. Първият е явен злодей, който точно да започне катарзиса си, отпада по здравословни причини. За мен това е Еляса. А вторият злодей е човек, който се мисли за герой. Ясно е като бял ден, че това е Георги. За жалост, не се споменава нищо за отпадането на втория злодей. Така, че не е изключено Георги да стига финала. Уви!
А за зодията на Георги, в един епизод спомена, че е Скорпион. Може и да е излъгал, нищо чудно ха!

# 954
Tъкмо и аз проверих риалити формат биографията на Туджаров.
Има участие в Сървайвър 3, елиминиран 8-ми. От същия сезон е и Йочколовски, елиминиран 6-ти, т.е. преди Туджаров. Гледала съм сезона, не помня никой от двамата, но помня други от участниците, включително и странния победител Георги Кехайов (успех в живота!).
Участва и в Игри на волята 3, откъдето отпада по медицински причини. Не съм гледала сезона.

# 955
Гледах Туджаров и в двете предавания. Не е за него работа. Помня го добре.

# 956
  • София
Къде и кога ги гледате надкастите?

# 957
Ина дават в момента в Преди обед по Бтв

# 958
Точно от човек като Миро очаквам да направи това, което смята да прави. Въобще не ми е чудно и странно. Вписва му се много добре в профила.

# 959
  • София
Аз не искам да намаляват епизодите. Даже не ми стига. Много ми е интересно всичко.
Обаче не включвам телевизора в 20ч., а в 20,30 някъде и превъртам рекламите. Така отнема по-малко време.

За такива като Берке баба ми едно време си имаше дума - "турчин". Не искам да засягам никого на произход и етническа принадлежност. Тази дума описваше по-скоро манталитет и отношение към жените. Това е видял - това очаква от жената до себе си - да му готви, да се върти около него и да му слугува. А той да засуква мустака и да се излежава. С какво презрение гледаше Биляна по време на играта .... идеше ми да счупя тоз телевизор.

Хареса ми как говори Биляна. Нямаше излишни думи при нея. Хареса ми и как - изправена в Кръга - не трепна, каза си каквото имаше да казва и разруши моста към Лагер 2. Предстои да видим много грозна сцена с нея и самозабравилия се Георги и дружинката от Глория. Надявам се да успее да запази хладнокръвие.

Марина и Лора не искам да ги коментирам. Не за нещо друго, ами.... не е хубаво жени да оплюват жени.
От началото на предаването се опитвам да разбера какво  толкова ѝ харесват някои на Марина - и така и не успявам.

Общи условия

Активация на акаунт