💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 352
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 870
Жените в отбора на Силните се забавляват, а Раду пак е недоволен. Толкова много му пречи тази коалиция, адски много го дразнят.
Интересно ми е какво очаква Раду- да плевят тревичките покрай басейна? Да ронят отсега сълзи, че ако загубят ще номинират двете момчета. Не знам дали партиен секретар, но ОФ активист- дружинник- докарва го...

# 871
  • Варна
Нещо по свежо тази вечер.Зелените жени😃

# 872
Капитан Стан му стана густо ,като му казаха че е привлекателен Joy

# 873
Дробчо и Кармолиса никой не ги ще да дефилират JoyJoy

# 874
Изненадана съм, че Пелипенко си пада по нърдове😁 сигурно и Мартин не очакваше да обере гласовете на жените.

# 875
хахахаах ох, много смешно ги обсъждат😂
и Зазу “Аз грИбЪ”😂

# 876
В последните предавания имам чувството, че 80% са реклами. Аман.

# 877
Жените в отбора на Силните се забавляват, а Раду пак е недоволен. Толкова много му пречи тази коалиция, адски много го дразнят.
Интересно ми е какво очаква Раду- да плевят тревичките покрай басейна? Да ронят отсега сълзи, че ако загубят ще номинират двете момчета. Не знам дали партиен секретар, но ОФ активист- дружинник- докарва го...
По-скоро очаква жените по цял ден да седят и слушат неговите велики мисли. Не може да преживее факта, че не го приемат за мъдрия татко на племето, за какъвто той се има.

# 878
  • Stockholm
Мартин изглежда  много подготвен. Секссимволът на Зелените хиени Joy

# 879
  • Варна
сигурно и Мартин не очакваше да обере гласовете на жените.
Чак взе да се обяснява че има гадже.🤣

# 880
Жените се закачат и забавляват, Раду и Караолис изглеждат сякаш някой им е изял вечерята. Не разбирам защо така демонстративно се цепят от жените сякаш са чумави. Държат се все едно са отвлечени заложници.

# 881
Една от любимите ми игри.
Очаквам Караолис,Миряна, Мартин и Раду да блеснат тук.

# 882
Толкова им  е акълът на Анджито и Викито Joy

# 883
  • Stockholm
Държат се така, защото при евентуална загуба отиват на елиминационна битка. Хубавото е, че днешната битка си е индивидуална и няма кой кого да обвинява след това.

# 884
  • Варна
Защо не излъчват синхрон с Раду ...

Общи условия

Активация на акаунт