💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 171
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 990
Искам Геша да си ходи, че толкоз подъл човек скоро не бях виждала. Събужда се и вече във приятелите си вижда врагове.

# 991
На Силвия и е добре. Преди нея има да чисти още 3 кокошки. И първа ще е най-досадната и безполезна с голия зад.... Виктория.
Надявам се да ги разбъркат яко и заради играта на Гешев.

# 992
И аз съм на страната на мъжете...Не се ли виждат какво представляват женките, специално Виктория е с излишно самочувствие и се надценява,  с нищо специално не е блеснала, не е ходила на индивидуална битка и додрапа на магия дотук. Полипенко е същата история... посредствени са и двете..

И на мен не ми харесват. За Пелипенко не съм съгласна, кораво момиче е и няма издънки, но Виктория е въздух под налягане, така е. И какво от това? С късмет и хитрини си извоюваха да колят и бесят. Нали това е играта по условие?  Един печели, друг губи. За сега печелят, а в дългосрочен план ще се види, защото още на следващия съвет ще трябва да номинират и една от тях си. И нещата са в ръцете на продуцентите - може да ги спасят, може да ги накажат.

# 993
Много ми падна в очите Анжи...

# 994
На Раду му е ясно, че е номиниран, опитваше се да спаси Караолис. Дали е от приятелство, дали мисли за племето спасявайки пъзелиста или и търси по-лесен противник е друга тема. Но ако искаше сигурност щеше да гласува за Виктория или Пелипенко и двете са много по-лесни противници.

# 995
Не мислих, че Анджела може да ми стане по антипатична (да не кажа противна). Тъкмо я чух да казва че се самопредлага, казвам си леле, може и да съм сбъркала за нея и идва съвета и ми падна още повече в очите. Трябваше още на капитанската да си ходи..

# 996
Причината Раду да гласува за Анджела на съвета беше, че тя популистки започна да обяснява как била отговорна и да я пратят на елиминации и 2 часа по-късно като кифладжийка се отказа, защото коалицията била по-важна от отговорност за лошото й представяне през седмицата. Не използва слабостите й. А и да ги използва, за това си е виновна тя. Като коалицията ти е по-важна, по-добре си мълчи и не говори неща, които по-късно може да бъдат използвани срещу теб,
Според мен заради коалиции куци коне с високо самочувствие остават и додрапват на финала, където не са достойни да бъдат. В много от сезоните го виждаме.
Изобщо няма да коментирам обясненията на Анджела за това какво ще се случи, ако някой от мъжете отпадне - отвратително. Дано утре и двамата мъже се спасят. Играта за спасение ми се видя интересна и непредсказуема.

# 997
Ако продукцията реши може да ги бута 4 те до последно. Още помня Мани 1 колко народ отстрани в елиминации без никакви качества. Лошото е, че силните отпадат, слабите остават.За мен физически силна и комплексна  от зелените кокошки е само Силвия.Не знам на пъзели как е.Другите три на някои елементи са по-добре, но някои много зле.Да им имам самочувствието обаче

# 998
Противоестествено е в подобно състезание да участват жени. Защото това е мъжко състезание. Но в състезанието участват равен брой жени. Тези жени са равноправни участници и шансовете им да стигнат до висините на играта са 2: или играят в коалиция със силен мъж /досега в сезоните сме наблюдавали основно това/ или се обединяват и са бетон до края.
Сигурна съм, че продукцията ще се намеси на даден етап и ще всее раздор в коалицията. Но до този момент те играят по единствено правилния за тях начин. И ако нещата следват естествения си ход, когато станат две племена те само ще привличат към себе си нови играчи и ще се запазят до много късен етап.
Единственото предизвикателство е да спечелят битката при разпада на трите племена и зеленото племе оцелее.
Раду не иска победа на цялото племе. Иска победа на племе, в което той води играта. Племето и сега побеждава. Вижте ги - най-успешни са, въпреки, че само ги отслабват, а в другите племена се вляха много свежи сили. Червените играят с 4 мъже! Сините - с петима! Защо никой блатен не дойде при зелените? Защо им взеха Калоян?

# 999
....но на мното хора явно им е трудно да разберат, че това е играта....
+1000...  и е игра с финансова награда! Wink

Мъжете този сезон са мега мрънкачи!
Да, ама играта е вече доста напреднала. Ако беше в началото и племената бяха с повече хора или поне относително равни мъже и жени съм съгласна. Претопеното племе бързо се отстрелва. Ама май сега направо ще ги сливат и дотогава наливат с блатни. Обаче си представете 4 жени и ...Кралев)) Може би това е целта на продукцията. Всъщност в другото племе има само 1 жена и то силна има си и гръб. В третото не помня май са 2 жени само. Как смятат тези "прими" да оцелеят при сливането, като ни една не е силна с изключение на Силвия, за която в момента поне ми е най-силна, адаптивна и интересна в игрите. Другите три не стават за нищо -ни пепелянката, ни Виктория (тя ми е най-неприятния участник и визуално и игрово направо, като сложи и прашките вече ..., за устата да си отвори пък съвсем и говори), дребничката също не става, въпреки воля и хъс дето показва не става (ръстът не и го позволява просто, а и както видяхме и не е чак толкова умна днес първа отпадна. Пъзелът нареди светкавично, ама само аз ли видях как огледа на Миряна готовия и го фокусира, но към нея нямаше забележка да не гледа (добре беше дадена в кадър)
Всъщност жените имат наистина пилешки мозък в това племе за мен поне. Силвия няма да даде Анджи, защото губи глас, но можеше да жертва Виктория (тя нито е добра в игрите, нито е лоялна толкова, както и пепелянкова) Но....явно и Силвия си има слабости. Важно беше да се запази племето и да са повече при обединението, ама..
От четирите жени ще оцелее само Силвия за мен, ама жалкото е, че силни мъже заминаха готови за финал, за да гледам прашките на Виктория.
ПП. Кралевият слип не беше толкоз празен, просто гладен беше))

# 1 000
А за такива като Раду, те са свикнали да мачкат и повечето хора да им се огъват, и наистина е много трудно да ги обориш. За съжаление, много често това е печеливша стратегия, и такива хора често бъдат описвани като "успешни". Аз като цяло ненавиждам тези коалиции, защото заради тях винаги отпадат силни и остават слаби.
Опитай да си шеф в България без да си строг. За нас законът и редът са врата в полето. Разбира се, че за да си успешен и си шеф- особено ако бизнесът е твой- всички трябва да слушат. Ако не са слушат трябва да са аут. Стигат ти външни конкуренти. На наемните работници може да не е приятно, но строгостта и единоначлието са залог за успех. Виждам, че наистина Раду повтаря този фирмен модел в племето. Не му се получава. Но мисля , че момичетата грешат. Особено по-силните от тях.

# 1 001
  • София
На Раду му е ясно, че е номиниран, опитваше се да спаси Караолис. Дали е от приятелство, дали мисли за племето спасявайки пъзелиста или и търси по-лесен противник е друга тема. Но ако искаше сигурност щеше да гласува за Виктория или Пелипенко и двете са много по-лесни противници.

Изобщо не искаше да спаси Караолис, просто това беше популистка кауза. Беше му ясно, че е на пангара и за това беше целия злъч. Не му е мъжко и достойно попведението. Може и да не е справедлово, според него, но може да го понесе с мъжко достойнство.

# 1 002
Нали знаете как е с продукцията - където има възход, там ще има и падение. Който е бил герой, ще бъде злодей. Няма да я бъде още много женската коалиция, твърде дълго им вървяха нещата Grinning

# 1 003
  • Варна
Ама защо ви пада в очите Анджи не мога да разбера?
Момичето си промени мнението, случва се..
Защо да ходи да се трепе с риск да изгори от играта.
Както виждате стане ли дума за елиминация , на никой, ама на никой не му се ходи.Само на Фифо, Жорката и Момчил имам чувството, че им беше все тая..
Почват се едни уговорки, едни разговори..

# 1 004
Според мен заради коалиции куци коне с високо самочувствие остават и додрапват на финала, където не са достойни да бъдат. В много от сезоните го виждаме.

Така е, и мен ме дразни това, но така е замислена играта - да не е честна и уменията, силата и доблестта да се уравновесяват с интриги, късмет и побутване от продуцентите. Така е било и така ще бъде, защото това е същността на формата. Аз не го харесвам и затова гледам само игрите, а другото с половин око.

Общи условия

Активация на акаунт