Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Препоръчвам го, обожавам го! Няма по- хубаво червено червило от 999 Диор.
Нямам проблем със свалянето, махам с мокра кърпичка.

# 556
  • София
В Notino има опция да пробваш даден цвят грим със селфи. Не е безкрайно точна функция, но горе-долу помага, особено на такива като мен. Аз като пробвам червило на китката или над дланта, хич не мога да преценя дали ще ми ходи...

# 557
  • софия
Точно кестенявият цвят на косата присъства при почти всички цветови типове.

Специално за среднотъмното естествено кестеняво съм чела, че се води универсален цвят, защото отива на всякакъв тип кожа, дори на много тъмна.

Така че изборът на червило е въпрос на личен вкус в този случай.

Лично на мен обаче нюд кафевите червила изобщо не ми отиват. Но аз и с грим в подобната гама също не се възприемам. Харесвам ярки, вибриращи цветове.

Наскоро си взех яркочервеното Rouge Dior Velvet 999, разкошен цвят, супер дълготрайно, не прави трансфер върху чаши, но ми е някаква мъка при свалянето му. Първия път, като го свалях, понеже не му знаех цаката, разраних устните си. Затова не знам дали го препоръчвам.

# 558
Наскоро си взех яркочервеното Rouge Dior Velvet 999, разкошен цвят, супер дълготрайно, не прави трансфер върху чаши, но ми е някаква мъка при свалянето му. Първия път, като го свалях, понеже не му знаех цаката, разраних устните си. Затова не знам дали го препоръчвам.
Лятото ползвам него, защото не се размазва, не остава по чаши почти, много съм доволна. Трия го с балм за грим или олио почистващо като първа стъпка и после измивна пяна. То така си мия цялото лице всъщност! 🙂
Денси, вярно е, най хубавото червено червило е Диор 999. 😍

# 559
  • София
Наистина Dior 999 е много хубаво червено, НО има голяма разлика за мен във финишите на този цвят. Satin и Matte са по-доматени, докато Velvet e true red (подобно на Ruby woo на Mac, което е любимото ми червено, макар че много рядко нося). Другите ми фаворити са Chanel Pirate и Tom Ford Fucking fabulous Heart Eyes

# 560
Да има разлика, имам го във всички възможни и го харесвам най- много във Велвет и коледното с частиците.

# 561
  • Манчестър
Наистина Dior 999 е много хубаво червено, НО има голяма разлика за мен във финишите на този цвят. Satin и Matte са по-доматени, докато Velvet e true red (подобно на Ruby woo на Mac, което е любимото ми червено, макар че много рядко нося). Другите ми фаворити са Chanel Pirate и Tom Ford Fucking fabulous Heart Eyes

Изглежда, че сме със сходен вкус. Chanel Pirate and Fucking Fabulos са ми фаворити , особено второто….имам едно и го пазя като очите си.
Диор 999 имам Коледното издание.

# 562
  • София

Изглежда, че сме със сходен вкус. Chanel Pirate and Fucking Fabulos са ми фаворити , особено второто….имам едно и го пазя като очите си.
Диор 999 имам Коледното издание.
Ооо, да, и аз го кътам в кутийката и ползвам само при по-спешъл поводи. Пиратът на Chanel е малко по-вампирско червено, но е страхотно. Имам и лакът и почти постоянно съм с него, особено зимата Simple Smile
На мен също velvet на Dior ми е най-любимият финиш. 999 satin ми стои малко като лютеница и не го нося..

# 563
Да има разлика, имам го във всички възможни и го харесвам най- много във Велвет и коледното с частиците.
И аз го имам във всички варианти, лаково, глитър, велвет и сатин. На мен любимия нюанс е сатин, леко доматено/лютеница. 🤣  Консистенцията перфектна. Нито много креместа, нито много суха, абе ...любимо.

# 564
Ай, пробуждате надежда у мен, момичета!

Любимото ми лятно червено беше номер 13 от вече спрените YSL Tatouage Couture - благородно топлочервено, тънка текстура, перфектен апликатор, засъхващо за секунди, оставящо устните в комфорт, същевременно издръжливо и благородно изтриващо се. Перфектно просто по всеки един показател.

От тогава не мога да си харесам топлочервено, което да излъчва същата елегантност, камоли пък всичко останало... Ще видя 999 Matte как ще ми е.

Иначе прекрасно неутрално червено, което наистина би имало шанс да отива на много подтонове кожа, цветни типове и т.н., е на МАС, от серията Powder Kiss Liquid Lipcolour Ruby Boo. При МАС цветовете в различните финиши също имат разлика, даже в случая има и разлика и в името.

По темата с червеното - грабнах Strawberry Sangria от стейновете на Фенти, него мисля да си го нося точно стейн за плажа или околоплажните активности, за които е хубаво да се пипнем малко.
Другото ново попълнение е Fussy от глитърните варианти на Фенти, което толкова много ми пълни душата с кеф, че не мога да ви опиша! Обожавам го за лежерна съботна разходка в по-ранните часове - с по-спортен фит, една спирала и един от "чистите" ми парфюми. Много момичешки и свежо се чувствам с него Heart Eyes

# 565
На YSL имам THE INKS BLUR в 201. Сега погледнах, че цветът се води red invitation. Страхотно червило, на което плюсът и минусът му, зависи от гледната точка, е, че е яркочервено, наистина си пада малко invitation Grinning

Иначе се сваля лесно, стои меко върху устните и е дълготрайно.

# 566
Открих едно приложение, dressika. На него си качваш снимка в лице и може да видиш цветовия анализ, какви цветове да ползваш и какви да избягваш за коса, грим и червило.
Определено досега откъм червила съм нацелвала. Показа ми, че съм топла есен.
Сенки, също. За косата ми е голяма дилема какво да правя, но поне разбрах, че русо русо няма да ми отива със сигурност 😀

# 567
  • София
На MAC имам Ruby Phew! от серията Retro Matte - невероятен цвят, но напоследък поразлюбих червените червила за сметка на нюд розовите...

# 568
  • София
Момичета, гледам червилата на YSL за подарък, като се колебая между класическото Loveshine и Candy Glaze(Candy glow най не ми хваща окото). И двата финиша биха допаднали на рожденичката, от видените сравнения като че ли Candy glaze ми се струва по-добро като пигментация и издръжливост, но пък цветовете на Loveshine ми допадат повече. Може ли някой, който ги е поразносил, да даде съвет, тъй като аз нямам опит с тях?

# 569
Новота глитърно Fussy на Риана ми е най- любимото червило. Нося го вече три месеца всеки божи ден, откакто излезе. Обаче едно свършва за месец и половина, защото е меко като масло. Това ме побърква, не защото е 50 лв., а защото го няма постоянно в Сефора.
Свършмам го и започвам да вадя с клечка или четка в нас сутрин. Има в гилзата, но навън не става да го ровя така грозно и купувам второ. То обаче също е на свършване. Такова нещо ми се случва за първи път, като аз имам над 200 червила и купувам всяка седмица ново.
Сините му частици остават по устните, дори като цвета се изтрие, а това става бързо и стои наистина младежки, свежо и разкошно. Прави и зъбите по бели.

Общи условия

Активация на акаунт