Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 44 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Вчера ходих в Лили и видях, че в момента оригиналния балм на Банила е на цена 25.99 лв. до утре.

# 721
Аз видях мини вариантите 4 за 18-19, но няма да успея да ги хвана сега.

# 722
  • Вестерос
Идвам с един добър отзив, не съм вярвала, че ще го напиша, но съм очарована на течното червило на Николета Лозанова. Миналия месец си взех по препоръка от приятелка молив за уста, който може да се ползва и като червило и едни сенки стик. Очарована бях и от двата продукта, взех още сенки и ми подариха 10 лв отстъпка, та с тях взех течно червило- страхотно е на моите устни. Не е лепкаво, издържа дълго време, усеща се все едно нямам червило на устата, не изсушава, мирише много хубаво. За разлика течното на Мейбалин ми поизсушава устата и усещам, че имам сложено постоянно.

# 723
  • Някъде там
Банила често ги пускат в Лили на промоция на 26 лв. за 100 мл. Аз ги следя и се запасявам по 2 бройки, които ми стигат за почти година.
Много харесвам Банила, но и аз получавам замъгляване на очите, както много голяма част от тези, които го използват.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 10:21 от Искрица

# 724
Банила често ги пускат в Лили на промоция на 26 лв. за 100 мл. Аз ги следя и се запасявам по 2 бройки, които ми стигат за почти година.
Много харесвам Банила, но и аз получавам замъгляване на очите, както много голяма част от тези, които го използват.
А на мен точно на очите ми е най добре с него!

# 725
  • София
Идвам с един добър отзив, не съм вярвала, че ще го напиша, но съм очарована на течното червило на Николета Лозанова. Миналия месец си взех по препоръка от приятелка молив за уста, който може да се ползва и като червило и едни сенки стик. Очарована бях и от двата продукта, взех още сенки и ми подариха 10 лв отстъпка, та с тях взех течно червило- страхотно е на моите устни. Не е лепкаво, издържа дълго време, усеща се все едно нямам червило на устата, не изсушава, мирише много хубаво. За разлика течното на Мейбалин ми поизсушава устата и усещам, че имам сложено постоянно.
Аз пък въобще не ги харесах - на дъщеря ми й бяха подарили някакъв сет с 4 броя от тези матовите на НЛ. Като цветове не са нещо уау и страшно изсушават устните. За мен това са си чисто и просто продукти от Алиекспрес за по долар примерно, които БГ “звездата” предлага в малко по-луксозна опаковка Simple Smile
При наличието и разнообразието на пазара в момента никога не бих спонсорирала точно тази бездарна особа.. Сори Simple Smile

# 726
Охх, тъкмо мислех да ги пробвам този месец. Понеже си мацнах от матовото течно на ръката и бая време и измивания не се изтри напълно, та..
ама щом на някои Ви пресушават, пък моите устни са трагични.. сега малко го ‘живнах’
С маска и гланц и този месец не съм имала големи проблеми с тях.
Иска ми се някое червило, което да е ежедневно и да е издръжливо, да не пресушава и да няма нужда да го нанасям 5 пъти през деня.
Засега съм си с лип тинта на голдън роуз червения и този на есенс, при нужда отгоре слагам гланц джуси бомб и бая време издържат.
Но ако се сетите за някое такова  еднорогче ще се радвам да пробвам 😁

# 727
  • София
Охх, тъкмо мислех да ги пробвам този месец. Понеже си мацнах от матовото течно на ръката и бая време и измивания не се изтри напълно, та..
ама щом на някои Ви пресушават, пък моите устни са трагични.. сега малко го ‘живнах’
С маска и гланц и този месец не съм имала големи проблеми с тях.
Иска ми се някое червило, което да е ежедневно и да е издръжливо, да не пресушава и да няма нужда да го нанасям 5 пъти през деня.
Засега съм си с лип тинта на голдън роуз червения и този на есенс, при нужда отгоре слагам гланц джуси бомб и бая време издържат.
Но ако се сетите за някое такова  еднорогче ще се радвам да пробвам 😁
Ако има къде, пробвайте Mon Reve (Matte ink) и Flormar (течните матови, не tattoo, тъй като то малко лепне). Аз съм луд фен на тема червила и няма почти марка на света, която да не съм пробвала. Но на тези двете матовите им са N1 за мен. Страшно дълготрайни, не изсушаващи и много лесно премахващи се (само с мокра кърпичка без търкане Simple Smile). Имат и богат избор от цветове..

# 728
Азара, ако намерите някъде на промоция - пробвайте.
На всеки устните са различни. Моите устни са мноого сухи, но матовите червила на НЛ не бих казала, че изсушават и доста добре се задържат. Моливите също ги харесвам.
Бях пробвала на Lollipop cosmetics x Tanya Hristova, то например ми е доста по-изсушаващо.

Имаме едно розово матово на Mon reve, и то много ми допада, на Радиант също.

# 729
Аз май бях писала. Червилата на Eveline Cosmetics Kiss Me Quick!
Страхотни са. Разнасят се лесно, не изсушават, издръжливи. Вече имам 4 цвята 😇

# 730
  • София
За червилата на НЛ отзивите са фифти-фифти. Аз също съм очарована от тях и не ми изсушават устните, но чувам и точно обратното. Доколкото знам от агенция ЕЖК, за формулите на козметиката отговаря приятел на Николета Лозанова, който притежава и немалък процент от самия бранд.
Аз си взех последно ето това на L'Oreal - https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-infaillible-laque-re … 1-worth-it-547124 . Много приятен финиш, днес вечерта ще пробвам колко издържа.

# 731
  • София
За червилата на НЛ отзивите са фифти-фифти. Аз също съм очарована от тях и не ми изсушават устните, но чувам и точно обратното. Доколкото знам от агенция ЕЖК, за формулите на козметиката отговаря приятел на Николета Лозанова, който притежава и немалък процент от самия бранд.
Аз си взех последно ето това на L'Oreal - https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-infaillible-laque-re … 1-worth-it-547124 . Много приятен финиш, днес вечерта ще пробвам колко издържа.
Тези лаковите на Лореал новичките лепнат подобно на тези на Мейбълин, иначе са доста трайни. Аз обаче мразя да ми лепне и не ми допаднаха..

# 732
Това на Евелин ми изсушаваше много.
Винил инк много ми дразнеше и цвета не беше като опаковката, много по-бледо беше, лепнеше и след известно време се събираше много грозно в гънките.
Не е моето. 😀 ама моите устни са капризни..

# 733
  • Вестерос
Аз пък въобще не ги харесах - на дъщеря ми й бяха подарили някакъв сет с 4 броя от тези матовите на НЛ. Като цветове не са нещо уау и страшно изсушават устните. За мен това са си чисто и просто продукти от Алиекспрес за по долар примерно, които БГ “звездата” предлага в малко по-луксозна опаковка Simple Smile
При наличието и разнообразието на пазара в момента никога не бих спонсорирала точно тази бездарна особа.. Сори Simple Smile
Затова казах, че се изненадах. Грам не лепне и не изсушава за разлика от споменатото от мен по-горе. От алиекспрес съм пробвала на приятелка някаква имитация на Кайли и беше ужас на ужасите

# 734
  • Димитровград
Дъщеря ми толкова много харесва НЛ матовите, че ги изкупи всички цветове. 15.50 са до днес в Лили. И молива е много траен и не трансферират.

Общи условия

Активация на акаунт