Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 837
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 320
Мрън мрън никъде ме няма нито Сладки времена нито Престиж нито Bonduelle.

# 1 321
На Бондюел на кой номер трябва да се обадим

# 1 322
Изтеглени са късметлиите, които печелят желания от тях продукт от So Simple Cosmetics. Това са:

VanesaKaramfilova
Avianna
Jessie23

Честито!

# 1 323
  • Телиш/Плевен
Честито на всички, които се похвалиха с награди и много късметлийска да ни е седмицата! Flowers Four Leaf Clover

Аз печеля кошница с продукти на Захарни заводи! Heart Eyes
Скрит текст:

# 1 324
На Бондюел на кой номер трябва да се обадим
Мен в смс ми бяха посочили номер за връзка. Може за различните награди да е различно. Аз съм с консерви. Искат и скимка на бележката.

# 1 325
Пфф, никакъв късмет и във форумните игри 😢

Тъкмо и аз идвам да помрънкам за игрите във форума, участвам почти във всичките и никакъв късмет мрън та мрън, мрън мрън та мрън мрън Grinning

# 1 326
  • Сливен
Уреда за готвене на пара, от играта на Кауфланд и P&G.

# 1 327
# 1 328
  • Бургас
Оффф,Малива, само това Маливче ли има за награди!? 😞

# 1 329
То на маймуни ни направиха с тези игри и такова подаряват..
Ей сега си взех одеалото на милка ми то като за дете -късо и тясно и за какво я пращат тази простотия и те не знаят.

# 1 330
Днес явно ми е ден, печеля и кошница с продукти от Захарни заводи. Simple Smile

# 1 331
Добре, че поспрях малко да играя и само чета в момента. Това ме спасява да не мрънкам, че има награди които не стават за моя вкус! Smile Smile

# 1 332
  • Пловдив
С фотоапарат от престиж сме, по - точно ММ. Ще започна само него да регистрирам, печели повече от мен. 🤭
Някой с доставена награда от предишно теглене дали вече си е получил наградата? Да каже кой е куриерът, ако може. Мерси.
Искат бележката, нищо че е регистрирана при участие. А и точно тази им я изпращах на мейл, че имаше проблем при регистрацията /дублиране на номер от билла/.

# 1 333
Да се похваля - с награда от форумната игра на Arlen съм. Печеля избрания от мен продукт - терапия за коса. Blush
Няма ме в Престиж и в Бондюел явно, защото нямам смс. Чакам с нетърпение първото теглене на Cremio. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 23:43 от bubanka

# 1 334
Днес явно ми е ден, печеля и кошница с продукти от Захарни заводи. Simple Smile
И аз така. Днес вървим с еднакви награди с теб- L`Oreal и кошница от Захарни заводи. Само се чудя какво ще ги правя толкова сладости. За да играя доста накупих.
Очаквах Бондуел да ме изтеглят, но нямам смс. С 4 регистрации съм там.

Общи условия

Активация на акаунт