Пъзели 67

• 21 831
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София, България
Сутринта набързо погледнах намаленията, слава Богу, пълна скръб.

# 151
Аз обаче се охарчих. Любимите ми Enjoy имат намалени с над 40%, както и с 35%, тъй че нарамих 4 пъзела. Отделно един Trefl Prime със 70%. Вмъкнах и един мижаво намален Шмид, ама там просто ме е шубе, че ще се изчерпят. Доволна съм.

И едни нестандартни части на Eurographics да покажа, приятничък.Blush

# 152
И аз пак имам поръчка, въпреки оскъдните намаления. Не можах да се сдържа, взех си две Cherry Pazzi-та, ако бях подържала отворен сайта още малко, щях да купя и няколко Castorland-a и Enjoy-чета.

# 153
А да, имаше някакви нови на Casorland.

Еве, не знам какво да ти кажа Satisfied Искам го, но не знам къде да го сложа вече Joy Както решиш.

Pink Thunder
500 части
Ravensburger

Още един тренировъчен с благодарности за Евето HugHeart

# 154
Наредих един пъзел с 1000 мини части Grinning

Мислех, че ще го редя цял месец, но всъщност за по-малко от седмиц беше готов. Редих го предимно вечер, на лампа. Накрая включих и фенерчето на телефона. В тази връзка си мисля, че е хубаво да си взема някаква настолна лампа, която да вадя само когато редя. Вие ползвате ли такива? Може ли да ми препоръчате

# 155
Въобще не отварям да гледам, нямам място. Зарината съм с нови книги и пъзели. Няма да купувам нищо повече, че почнах да се дразня сама на себе си.

# 156
Аз поръчах три броя. Няма да ви ги показвам. Много са грознички, но аз си ги харесвам.
Благодаря на NalSi! Heart Eyes

п.п: Щях да пиша за лампата.. Понеже много често редя вечер, задължително ползвам настолна лампа.
Моята е на "beurer дневна светлина"

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 19:20 от vox

# 157
  • София
Аз се отчетох снощи с един Bluebird, не е нов, но беше последна бройка и не можах да устоя. И един шарен, шарен тигър на Trefl.
От новите съм си харесала някой и друг, но 15% намаление хич не ме устройва. Даже и с по-голямо намаление цените се въртят около 20 лв, така, че ще си затрая засега (но много ме чопли Joy)
Заглеждам и разни работи за внучката и сутринта направо се втрещих.Не, че всички не знаем номерата около ЧП, но ето: вляво е Озон, вдясно - Емаг. В крайна сметка от никой няма да бъде Grinning

Скрит текст:

# 158
  • София
sali, този пъзел от предната ти публикация е много як и аз на Heye не бих го редила, но ако беше Enjoy, Black sea lite или другите марки с тази сглобка бих се изкефила с тази картина.
Озон, както в последно време мислят за нашите портфейли. Аз си взех последно от Пепко два от последно коментираните по групите пъзели. И метнах само два на Black sea ей така да се е без хич.

# 159
  • София
Наредих един пъзел с 1000 мини части Grinning

NalSi, Този ако го даваш го искам 😀

# 160
  • Варна
Аз още не съм гледала Simple Smile ще отида на работа и ще огледам. Хайче дай какво си намятала, ако го имам ще ти го метна Simple Smile

От новите Чери-та съм харесала, смятам да си ги оставя за мен, в смисъл, че няма после да ги продавам. Още не съм финализирала поръчката, но ще видя да направя скрийншоти и ще пиша преди да я пусна.

# 161
  • София
Градината на мечтите ми, Cherry Pazzi, 1000 части

# 162
Да се включа и аз с нещо наредено

# 163
  • Варна
" Долината на балоните", Едука, 3000 части. 🙂

# 164
  • Варна
Момичета, тези си търсят нови стопани.

Чисто нов, с целофана. Картинката не е моята и няма да го редя.
Скрит текст:
13 лв

Сладурски и сравнително лесен. От ибей.
Скрит текст:
10 лв

Този си го купих два пъти. Веднъж от тук, а после (понеже съм разсеяна) и нов от озон. Този е новият, реден веднъж от мен. Предполагам, че повечето го имате или сте го редили, помня, че май беше пътуващ, но ако някой го иска, като нов е.
Скрит текст:
10 лв

Взиман от тук. Подарявам го към този, който се навие на новия Кобъл. Ако навитият на Кобъл не го иска, който го пожелае Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Също взиман от тук. Като нов е.
Скрит текст:
За мой срам, не помня купувала ли съм го, заменяла ли, може и да ми е бил подарен. Пускам го на 8 лв.

Китайче, купуван от групите във фейса. Тънки, лъскави, но здрави парченца, много красива картинка. Хич не беше лесен, имайте го предвид.
Скрит текст:
8 лв.

Общи условия

Активация на акаунт