Сериалът "Отчаяни съпруги" - тема 2

• 19 824
  • 343
  •   1
Отговори
# 105
А може ли линк? Praynig

П.П. Намерих си! Ето го и за останалите - Desperate Housewives S03E18

И който първи намери субтитри да мята линк, да не чака покана!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 14:11 от els

# 106
  • Paris
els   bouquet

# 107
Страхотен епизод!
Знаех си още в началото на епизода, че бабката си държи мъжа във фризера. Laughing
Том много взе да ме дразни #Cussing out, а Карлис и Иди са много сладки. Joy

# 108
... че бабката си държи мъжа във фризера. Laughing

Коя бабка и кой мъж? За да не развалим удоволствието на някой, ако искаш го напиши със ситен шрифт или пък на лични.

# 109
Коя бабка и кой мъж? За да не развалим удоволствието на някой, ако искаш го напиши със ситен шрифт или пък на лични.

Еееее забравих й името тази която се грижи за Том, досадната съседка, която помага на Линет и все се вре навсякъде. Май беше мис McCluskey! Simple Smile

# 110
Серията беше интересна. Според мен Сюзън  и Иън няма да стигнат до сватба. С неговата ревност и след целувката с Майк...
Много ми е жал за Линет, тоя нейния Том е голям мухльо ooooh! Само мрънка и е вечно недоволен. Чудя се дали няма да се заформи някой триъгълник заедно с новия служител на пицарията. Изглежда доста добре Flutter
Карлос и Иди бяха много смешни, ама според мен не са един за друг.

# 111
Как може бабето да си държи мъжа във фризера... все някой луд трябва да има  Joy
Том голям лигльо го раздава, може би да има извинение линет ако кръшне с новия управител. А Том свирка ли си просеше по едно време, че от децата много не чувах какво си приказваха...
Габи ми се струва, че се влюбва в белокосия. Изкефи ме как го подреди, задето не й се обади след секса  hahaha

# 112
А Том свирка ли си просеше по едно време, че от децата много не чувах какво си приказваха...

И аз съвсем не разбрах, но искаше някаква сексуална услуга Crazy

# 113
Ааа дам, новият управител изглежда много готин. Crazy
И Том точно свирка си просеше. Laughing Че и нагъл! Crossing Arms Stop

# 114
А субтитри никой ли не е намерил още?

# 115
да и аз никъде немога да намеря субтитри newsm78,ако някой ги има...моля дайте насам Praynig

# 116
Айде пак мене ще черпите!
Към торента в Арената са качени субтитри - http://DMCA-removal-from-Google//details.php?id=72352

# 117
В DMCA-removal-from-Google ги има и вече изгледах серийката.Типът" Линет" ми е толкова добре познат...жалко,че най-свестните жени се хващат на тази въдица.Накрая получават тиквен венец за всеотдайността си.

# 118
  • Варна
Много яка сериика  Laughing
Бабката ли го е утрепала, или само си го е замразила  newsm78

# 119
Бабката ли го е утрепала, или само си го е замразила  newsm78
Ще утрепем една,две серийки с флаш-бек...а,че е мъртъв е сигурно(дори и само да го е замразила). Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт