Отговори
# 165
Няма да се ожени Ферит според мен 🤔
Този сезон Дедето е пич! Евала!!

# 166
На Джем договора трябва да изтече в 83,явно там ще има развитие и тая Диарата ще се пъне,но Сейфер ще са заедно.Халвета е 84 епизод,така знам аз и май Дичката същото каза,ако не бъркам...

# 167
Божествено Красиви, Великолепни Сейфер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 168
  • София
Скрит текст:
Тая ако не си тръгне след тая сцена, значи е пълна изтривалка🤢😅
Е, то това остава вече! Persevere

Че Сейран ще остане и никъде няма да ходи.
И все пак ми се искаше Ферит да го каже, а не дядо му.

Той и го каза, но тя не го послуша. Той помоли дядо си да се намеси.
Кога? Изпуснала съм.

Че никъде няма да отиде.
Но наблегнаха на пръстена в последната сцена, не знам дали кака ще се предаде.
Като я прегръща с тази халка и бляк. Дано я свали.

# 169
Лелята както гледаше доволно и опп,замръзна и усмивката, че чак почна да гледа в земята..Май се отправяше да си вземе чантичкатя от имението и яко дим.
Чакал.

# 170
Хайде има вече фойерверки .

Какво се разбра, че Айшен озлобя и ще съдейства на Синан.
Дияр губи почва под краката си, но мисля че няма да е до тук, ще продължи още малко да работи върху  Ферит.
Сейран прехвърли собствеността  на имението на сестра си, на Ферит му хареса как тя е задействала нещата.
Орхан скъса предбрачния договор с Бетюл, обаче тя ще се оплаче на Халис.
Халис, виждайки любовта във внука си към Сейран помогна много активно накрая.
Много ми се струва, че Хатуч  и Халис през тези две години са наблюдавали младите много и са имали информация за тях. Много добре видяхме как Хатуч леко подсказа на Сейран, че на Ферит му предстоеше да има представяне на
нова колекция и не му вървеше  и тя леко насочи Сейран да му помогне. Мисля, че Халис и Хатуч ще ги съберат окончателно, опитвайки се да ги предпазят от техните грешки на младини.

# 171
Еве, да гледам или да не гледам тази серия утре? Ще ме умилостивят ли с нея или...? Нещо не се ориентирам от коментарите ви. Много са ми разнопосочни.

# 172
Дядото най после ми хареса. Той свърши работата. Остава да се свали пръстена вече, че дразни.
Може вече и Ифа да заобича Сейран и да и помогне срещу каката.

# 173
Аз с моите съмнения пак идвам.А Сейран дали ще остане?Деде не може насила да я накара .Иначе как си я гушна!!!!!Дияр беше като сдъвкана и изплюта,точно като нас на финалната сцена.Съпреживяхме шока с нея.

# 174
  • София
Няма да се ожени Ферит според мен 🤔
Този сезон Дедето е пич! Евала!!
Остава и да се ожени. Няма да имам повече нерви, макар и да съм само на клипове до тази вечер.
Да идва този халвет и Сейро да забременява бързо, бързо, че само тя още не се е обебила в това ялъ.

Аз с моите съмнения пак идвам.А Сейран дали ще остане?Деде не може насила да я накара .Иначе как си я гушна!!!!!Дияр беше като сдъвкана и изплюта,точно като нас на финалната сцена.Съпреживяхме шока с нея.
Силно се надявам това, че и тя го прегърна, да е знак. Иначе би останала с ръце до тялото си. Поне в дизитата това често е показателно.

# 175
Всъщност войната за бея (не за любовта, щото каката не споменава нещо тая дума) всъщност я започна тя. И мръсно я води... Иначе щеше да ми стане жал, че трябваше пред толкова народ да види как Ферит обгръщащо прегърна Сейран. Smile

# 176
Много красиви бяха целия епизод. Любов струи от екрана. Мерт и Афра💗💗💗💗💗💗💗

Тейзето ми беше много смешна и жалка как се перчеше на Сейран. 😅😅😅😅

# 177
Fi, епизода е за гледане, хваща за гърлото в някой моменти.
Само присъствието на лелята е досадно, но гледай все пак.
https://x.com/i/status/1854995301482008591

# 178
Аз също не съм с розови очила след тази прегръдка. Не сме чули отговора на Сейран, тя може да не иска да остане. Силно се надявах деде да каже, че развод всъщност няма, това ми е доста по-силно, като причина да остане от "Сейран никъде няма да ходи". Хубавото е, че тази прегръдка малко смъкна самочувствието на Дияр, че нещо беше много литнала в небесата.

# 179
Всъщност войната за бея (не за любовта, щото каката не споменава нещо тая дума) всъщност я започна тя. И мръсно я води... Иначе щеше да ми стане жал, че трябваше пред толкова народ да види как Ферит обгръщащо прегърна Сейран. Smile

Още е замръзнала, колко самодоволно се обясняваше на Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт