Нашите мании и странности

• 22 128
  • 401
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Прочетох голяма част от "странностите" си...
например: не стъпвам на кръгли шахти
                  вървя винаги от лявата страна на човека до мен
                  не мога да заспя ако не съм си свалила грима, и почистила с тоник лицето/кремът не ми е толкова важен Laughing/
                  вглеждам се в номерата на колите и ако съдържат 77, 99 или 75 смятам че ще ми се случи нещо хубаво Embarassed

# 166
Аз обожавам аксесоари- обици, гривни, колиета, пръстени- направо палудявам Mr. Green

# 167
Мразя да стоя на тъмно. Като съм си у дома навсякъде свети. Всички възможни лампи и помещения светят и ми е страшно гот.

# 168
  • 1st floor
купувам си козметика , използвам я много ентусиазирано една седмица ... и после си остава в шкафа , докато не я подаря или не я изхвърля... Mr. Green
заспивам задължително с ТВ - може много да ми се спи и да съм уморена , ама 5 мин. ще отделя!!! Laughing
мразя да пазарувам със стотинки , давам само едри банкноти / като ги имам , де!/ и трупам стотинки от ресто , понякога не мога да си затворя портфейла...
обичам да пазарувам - независимо къде и какво, доставя ми радост да харча пари!!!
пред заплата изпадам в депресия , не защото имам нужда да купя нещо , а защото нямам пари, за да измисля да купя нещо...
никога не закъснявам за работа, винаги закъснявам за среща...
не мога да не изям поне един шоколад през деня...

# 169
  • Cофия
аз си мислех че ми има нещо с мойта мания всяка вечер да си мажа петичките с кремче  smile3521
а то вие направо ме удряте в земята newsm62

# 170
  • София
Леле, момичетаааааа....направо ми скрихте шапката Shocked Аз си мислех, че с моята хипохондрия съм зле.

Добре де, с всичките тия странности: прахове, косми, цветове и температури на въздуха, как пътувате извън дома, бре???

# 171
  • Miami
Напоследък манията ми е да чета този хубав форум, а инъче се връщам по 10 пъти преди да изляза и проверявам дали съм изключила всички електроуреди! Също така съм маниачка на тема здравословен начин на живот и спорт!

# 172
Тази тема ми е любима,защото виждам,че всички ние "страдаме" от подобни странности и мании,даже на моменти избухвам в смях като чета неща,които все едно аз съм ги писала  hahaha
Пропуснах да напиша още някои мои лудости:
-мириша всичко,което ям или не ям;
-побърквам се от правописни грешки;
-обожавам гъшия пух(говоря за спални завивки);
-страх ме е от тъмното;
-умирам от ужас,ако стъпя на сифон в банята  Sick
-невероятно гнуслива съм,мия сервизите за хранене и чашите с маниашка прецизност...за зелената салата да не говорим  Crazy
Със сигурност има и още...

# 173
 Аз затова не изброявам - трябва да копирам половината тема...  Embarassed Embarassed Embarassed
 За правописните грешки съм безкомпромисна  ooooh! ooooh! ooooh! направо откачам и излиза все едно се заяждам и се правя на най-умна, но не го правя нарочно - наистина не мога да търпя...  #2gunfire

# 174
Аз съм копие на МОНК Mr. Green

# 175
понакога като приспивам Олег в количката си броя последователно първо до 9, после до 6 и накрая до 3.през това време не гледам бебо, а след като си преброя го поглеждам дали е заспал и ако не е па 9,6,3 и така докато заспи 
май наистина всички сме големи откачалки  smile3532
интересна е темата, понеже в ежедневието като че ли не се говори за тези странности.тука като четем ще разберем поне, че не само ние сме

# 176
  • София
Да, че то иначе човек може да се побърка само от мисълта, че е куку Simple Smile

Но както пишеше на една стена: "Познавате ли нормални хора? А харесвате ли ги?"

bouquet

# 177
  • София
Аз пък благодарение на темата разбрах че не съм толкова луда Mr. Green

Ама яко се забавлявах Laughing

# 178
Ииих, колко се радвам, че се оттървах от повечето си мании(много ме натоварваха), но все още има няколко, които ме тормозят: не понасям да гледам пръсти на крака на чужди хора - повдига ми се! От детските години ми остана броенето на етажи на сгради и стълби. Вманиачена съм на тема лосиони за тяло, кафяв цвят, четене и купуване на книги => избягвам да влизам в книжарници, защото съм като малките деца, не могат да ме изкарат от книжарницата. Когато съм сама в къщи не понасям пуснато радио или телевизор, стоя на гробна тишина. Побърква ме подсмърчането. А да не забравя и, че полудявам, когато нещо не е сложено под прав ъгъл или линия. Стига за сега  Grinning

# 179
Моето го броя за странност - винаги трябва да знам зодията на хората, с които общувам Rolling Eyes....даже някои не ги помня по имена /или съм ги забравила/, но зодията помня Wink
И аз имам такава мания,винаги искам да знам кой коя зодия е.

Общи условия

Активация на акаунт