Отговори
# 255
Благодаря за фрага и превода
Милна страхотен талант Благодаря ти за всички стихове  Дано сценаристите имат твоето вдъхновение ама нещо не им се получава въобще Фраговете са обикновено подвеждащи

# 256
Надявам се целувката му да не е сън да е истинска, както и хвърлянето на пръстена.
Хубав трейлър, да видим и епизода.
Кака ми прилича на змия.
Че не е сън целувката, не е, но когато иде реч за падишаха наш, аз съм на тръни. Представяте ли си след целувката да си вдигне пръстена от пода и пак да си го сложи?! Ох, искам така да го метне пред кака. Те тогава ще задишам спокойно.
Какво е направила кака, за да спечели възхищението на Ифа?
P.S. Еве, благодаря! Знаеш си! Heart

Мисля,че Ифа е иронична, виждайки как Дияр е домъкнала декоратори, които се качваха по стълбите.

# 257
Еве,благодаря! Heart Албенка,благодаря ! Heart
Късането на портрета изглежда нереално,но думите на Ферит са истина.Или кака е казала нещо във връзка с рисунката ,равносилно на късането и.Интересно бабата какво ще спретне.Доста са разбъркани сцените,трудно ми е да се ориентирам в последователността,а и не ми и трябва.Този пръстен трябва на кака да се върне със съответните слова.Ще видим утре.Все пак има надежда.Целувката си е истинска,но дали това е достатъчно, дали решението е окончателно.

# 258
Еви Heart
Търся логика , но това е приказка -измислица- сериал Логика за сега няма ( т.е има , ето и темата за Фуат е засегната в главата на Ферит )  Ще се отдам на измислицата , защото е много красива Kissing Heart

Когато  Сейран се върна, Ферит я спаси не само от смъртта, но и от самата нея. Той й напомняше всеки път,  коя е тя и какви са истинските й мечти.
Сега е ред на Сейран. Бездната, в която тя го бутна, е твърде дълбока и Ферит  сега заслужава да бъде спасен

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:48 от KrasiAnna

# 259
Еве,благодаря! Heart
Късането на портрета изглежда нереално,но думите на Ферит са истина.Или кака е казала нещо във връзка с рисунката ,равносилно на късането и.Интересно бабата какво ще спретне.Доста са разбъркани сцените,трудно ми е да се ориентирам в последователността,а и не ми и трябва.Този пръстен трябва на кака да се върне със съответните слова.Ще видим утре.Все пак има надежда.Целувката си е истинска,но дали това е достатъчно, дали решението е окончателно.

Късането на портрета на Сейран мисля, че е нещо подсъзнателно и е сън на Ферит. Тук е търсено ,според мен да ни покажат силното въздействие на това късане и как се показват полулицата на Сейран и Дияр. Има голям ефект в тази сцена. Двойните мисли на Ферит за двете жени и желанието му да се скъсат тези двояки мисли.. А също и да разбере Ферит, че Дияр го тласка към скъсване със Сейран ,което той усеща  по някакъв начин дали на сън или с интуиция, но го усеща. Много ми въздейства тази сцена и реших да опиша какво съм усетила за нея. Може да е нещо съвсем елементарно, но моят прочит е такъв - има въздействие за размисъл какво аджеба иска да ни каже авторът?

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:50 от Dimana-nova1

# 260
Надявам се целувката му да не е сън да е истинска, както и хвърлянето на пръстена.
Хубав трейлър, да видим и епизода.
Кака ми прилича на змия.
Че не е сън целувката, не е, но когато иде реч за падишаха наш, аз съм на тръни. Представяте ли си след целувката да си вдигне пръстена от пода и пак да си го сложи?! Ох, искам така да го метне пред кака. Те тогава ще задишам спокойно.
Какво е направила кака, за да спечели възхищението на Ифа?
P.S. Еве, благодаря! Знаеш си! Heart

Мисля,че Ифа е иронична, виждайки как Дияр е домъкнала декоратори, които се качваха по стълбите.

Определено, казва си: хаха разбрах те аз каква лисица си още в началото

# 261
По време на целувката, портрета е на стената. Според мен сцената със скъсването не е реална, но ако греша пак е страхотно. Ако е реална няма нужда Ферит да ходи в дома на кака. Нещата са ясни. Ако е сън, затова Ферит отиде в дома й. Съгласна съм с Димана.
Ферит свали халката и в кухнята и при целувката в спалнята. Кога е истинското сваляне?

# 262
Я да гледаме още няколко пъти фрага и да го разгадаем...Yum

# 263
По време на целувката, портрета е на стената. Според мен сцената със скъсването не е реална, но ако греша пак е страхотно. Ако е реална няма нужда Ферит да ходи в дома на кака. Нещата са ясни. Ако е сън, затова Ферит отиде в дома й. Съгласна съм с Димана.
Ферит свали халката и в кухнята и при целувката в спалнята. Кога е истинското сваляне?
За истинско признаваме само свалянето на халката пред кака.

# 264
Късането на портрета наистина изглежда нечия фантазия, но според мен е фантазия на Дияр.

# 265
Еве,🌹
Ооо, Ифакат определено е иронична,но Дияр не я познава.Надъхва я още,за да изкара до край злобата на Дияр и да погледа сеир после…Ифакат не е вчерашна,че да става фен на Дияр или на някой друг изобщо..
Ферит няма как да познава женската психология и едва ли ще нарани лошо Диар.Мъжете не мислят като нас и обикновенно не оправдават женските очаквания за поведение…Така, че не очаквам някакви решаващи действия пред Дияр..Пред Сейран да хвърли пръстена за мен е достатъчно,а Дияр ще види,че не му е на ръката вече.
Обаче,ако скъса портрета на Сейран….Жалка и злобна!Така,както виждам няма да излезе с достойнство от триъгълника….

# 266
Я да гледаме още няколко пъти фрага и да го разгадаем...Yum

Не с и хабете сивите клетки! Утре е петък. Satisfied

# 267
И този епизод ще си казваме: Ах, Сейро. Ах, Ферит. Ах, Сейфер.
Ифакат определено си върна силата и е фурия този сезон. Нейните настройки най-бързо и здраво се върнаха.
Но ако оставим за мъничко нашите любимци и Ифа, какво ще кажете за АбСун. Аз наистина не мога да разбера защо така развиват тази линия. Все по-далечна и честно казано безинтересна ми става. 🫣

# 268
От руският превод на фрага, Ферит пита Сейран от кога знае за  нейният портрет под картината. Сейран казва, че още от първата вечер когато е в стаята го е видяла.

# 269
Късането на портрета наистина изглежда нечия фантазия, но според мен е фантазия на Дияр.
Защо така мислиш, Кате?
Ферит е раздиран между две жени и вижда лицата им като едно. Логично е да е в неговата глава това.

Общи условия

Активация на акаунт