BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 172
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 2 010
На Велин много му личи, че искаше да е популярен. Днешните деца само това чакат, а на него му се даде тази възможност на тепсия.

# 2 011
Беба не била повлияла на решението на Велин?! Айде, бе! Жива да не бях! Помним Виктор колко "самостоятелно" вземаше решения. Та даже тя отговаряше вместо него.

Няма да ям, аз имам принципи, чуек.
Викторе, Беба каза да ядеш.
А, Беба казала,... ще ям...

# 2 012
Хаха, точно така.
Тя излиза в събота вечер, в неделя се виждат с Велин. В понеделник всички снимки изтрити. Във вторник е това интервю в "На кафе".

# 2 013
Мхм… Не искал да е популярен… Затова мениджърът му звъни на продукцията да се бият с Виктор… Всичко е от любоФ, ша знаете.

Шегата настрана, но Теодора не е тъпа. Самовлюбена, злобна - да. Но не и тъпа. Няма да позволи на някакъв 19 годишен пикльо да я използва и да трупа активи на неин гръб.

# 2 014
Ама ме накефи как дадоха скрийншот на това, което е писал мениджърът на Виктор.  Всъщност... за да има мениджър, значи се прави на някаква клечка.

# 2 015
Тъкмо щях да попитам от къв чеп му е нужен мениджър - реално той не е никой

# 2 016
Не е ли малко тъпо един ММА боец,какъвто е Велин явно, да предлага мач на друг мъж, който не практикува  този спорт и може би не е толкова добре подготвен физически? Да не го говорим каква смешка е това предложение по принцип.

И нещо друго ми направи впечатление в интервюто на Виктор. Видял Теодора още на кастинга и още тогава усетил емоция. После на разни игри на кастинга се избирали един друг, а в последващ разговор (пак на кастингите) говорили за Теодора и организаторите му казали, че ако ще прави нещо с нея, да го прави в къщата. Та,още на кастингите са ги усетили и са побутнали нещата.

Иначе, като влезе Теодора, Виктор загуби ума и дума, но като му каза, че са само приятели, веднага му се развали настроението. Най-добре за него е да не се занимава с нея и да не поддържат приятелски отношения, каквито тя му предлага, защото тя ще го ползва само да си помпа егото.

# 2 017
Няма нужда и след предаването да се занимаваме с тези двамата. Колкото по-бързо изчезнат в ниманса, толкова по-добре... Но жалкото е че сега тепърва ще почнат да ги викат на места щот уж са "известни". Чакам лятото дежурната седмица на Черешката с хора от Биг Брадър, където сто про ще са сложили Теодора и Виктор.

# 2 018
Беднякът май ще се окаже милионер. Салон на топ място, има известни клиенти, има персонал, давали са го по телевизията през 2023-та… Браво. Талантливо момче и се радвам, че е успял. Само не ми е ясно защо тогава му трябва голямата награда, за да направи баня на баща си. Явно и той играе.
Едва ли от тези услуги е забогатял много. Разбра се, че не е в клуба на богатите съквартиранти и няма собствено жилище. Вероятно събира пари за апартамент или инвестира в бизнеса (ако е негов), изплаща кредити  и няма излишни средства да прави баня и тоалетна. Но работи здраво, разчита само на себе си и помага финансово на близките си. Не съм го чула да се оплаква, че няма фин. възможности, въпреки че е от бедно семейство. Предаването не търси най-големия сиромах измежду съквартирантите, иначе Веселка ще трябва да вземе наградата.

# 2 019
Велин и мениджъра му са тотален резил. Не знам тези хора не се ли консултират с някой по-умен от тях какво да правят.

# 2 020
Да залагаме кой ще е с най-висок и най-нисък вот утре (понеделник)?

Аз предполагам, че ще са:
Марио - най-висок
Веселка - най-нисък

# 2 021
Да залагаме кой ще е с най-висок и най-нисък вот утре (понеделник)?

Аз съм за:
Марио - най-висок
Веселка - най-нисък

Имам чувството че ако не Веселка, Ванеса е следваща

# 2 022
Марио - най-висок.
Пацо - най-нисък

# 2 023
Аз пък се загледах в списъка им за пазаруване, отдавна се каня да направя сметките. 😁 Тази седмица са на максимален бюджет - хич не ми се вижда щедър за 10 души.

Чудя се какво ли правят с 30 пакета брашно, 7 бутилки олио и 7 пакета захар на седмица? 😳

Освен това са взели 10 пилета, 100 бр. яйца, 7 пресни млека, 2 кисели млека, 2 бр. кайма. Всичко друго е в незначителни количества. 1 пакет ориз, 1 бр. сирене, 1 бр. кафе, 1 кг. лук…

Като пари, по груби сметки, такъв пазар ще излезе около 350 лв, барабар с цигарите. Дефакто точно по 5 лв на ден, на човек. А ако са на минимален бюджет (ако не се лъжа е 30%), имат по 1,50 лв на ден, на човек.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 00:41 от Lilly_85

# 2 024

Чудя се какво ли правят с 30 пакета брашно ? 😳

Скрит текст:
Пет пакета брАшно са за ланеца Trollface

Общи условия

Активация на акаунт