козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 102
  • 513
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте !
Бихте ли ми помогнали да избера най-подходящото от Вашите продукти ,съобразено с характеристиките на кожата ми!Аз съм на 44 години.Кожата ми е суха с по-мазни участъци около носа и челото. Изключително нежна и прозрачна.Грижите които полагам до момента граничат с минималните-измиване и мазен крем ,чеее ще се напукам .Бръчици вече ,доста имам.Забелязвам загрубяване на кожата на шията и деколтето .От около година се появиха и спукани капиляри ,които за съжаление на знам как да премахна.Знам ,че доста съм закъсняла ,но ...Очаквам с нетърпение съветите Ви !
Благодаря !
Привет   bouquet
Никога не е късно за подходяща грижа за кожата и ние сме тук за да помагаме  Hug Ето и моето предложение:
Thalloderma ®
   Дневен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Чимшир, Сладък корен, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
   Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
   Тоник – чувствителна кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Жълт кантарион, Лайка, Див кестен, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец, вит. А и Е, без алкохол

Magic from the Antarctic Sea ®
   Нощен крем за лице (и около очи)
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е,

Сега е хубаво да допълним фактора на дневния крем за чувствителна с :
PROTECTA ® - сленцезащитен крем    
SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

Сега за последователността на използване на продуктите:
Първо спри измиващия продукт - допълнително натоварва тънката и чувствителна кожа - почиствай с млякото, отмий с хладка вода и тонизирай. През деня - дневен крем за чувствителна, но когато прекарваш много време навън - нанеси детския слънцезащитен  Peace Препоръчах ти серията за чувствителна кожа, за да повлияем малко тези капиляри с екстракта от Див кестен.
Див кестен, екстракт: действа съдосвиващо, тонизира и укрепва кожните капиляри
Едва ли ще изчезнат напълно, но определено ще намалеят и ще предотвратим повторната им поява.
Вечер процедурата се повтаря, но завършва с нанасяне на нощната Магия - става и за околоочен контур. Нанеси по-плътно и на шията и деколтето. Тук се подсетих - внимавай с количеството на дневния крем - може да има лъщене от филтрите. Слагай по-малко като количество и може да матираш с пудра.
Кремовете "Магия" са от серията Замрази времето и са подходяща противобръчкова грижа - ще уплътнят и изгладят кожата. Ето малко информация за основната съставка:
ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;
Дано съм била полезна - и да се похвалиш с    bouquet кожа!
Успешна седмица !

# 436
Много благодаря за ценните съвети.Ще се възползвам и ...надявам се да се похваля с добри резултати !
Букет !

# 437
Плами, не мога да намеря в Пловдив част от билките ви  Sad
Можеш ли да ми кажеш дали са зареждали някъде скоро листа от малина, листа от бяла бреза и цвят от невен? Благодаря предварително   bouquet

# 438
Плами, здравей!Имам въпросче: PROTECTA ® - слънцезащитното мляко  SPF 30+ KIDS от каква възраст може да се ползва?

# 439
  • Sofia
amadis-а къде в софия има крема за мазна и смесена кожа в туба.
преди време го купувах от дрогерии лечител, но там вече не то продават, а крема много ми харесваше.
Благодаря ти предварително!

# 440
Плами, не мога да намеря в Пловдив част от билките ви  Sad
Можеш ли да ми кажеш дали са зареждали някъде скоро листа от малина, листа от бяла бреза и цвят от невен? Благодаря предварително   bouquet

Здравей  Hug
Пуснах справка, но за съжаление открих само бяла бреза лист
Санита 5   тел. 630 313     ул. Цар Борис ІІІ 60
Либра също са зареждали, но не знам тяхното разпределение  Thinking
Лист от малина - никой не е зареждал отдавна, а за цвят невен  - и ние отдавна нямаме дрога  Embarassed
Дано съм помогнала поне малко   bouquet

# 441
Плами, здравей!Имам въпросче: PROTECTA ® - слънцезащитното мляко  SPF 30+ KIDS от каква възраст може да се ползва?

Привет   bouquet
И детското слънцезащитно мляко, и детският  слънцезащитен крем могат да се ползват след 6 месечна възраст  Peace

# 442
Здравей  Hug
Пуснах справка, но за съжаление открих само бяла бреза лист
Санита 5   тел. 630 313     ул. Цар Борис ІІІ 60
Либра също са зареждали, но не знам тяхното разпределение  Thinking
Лист от малина - никой не е зареждал отдавна, а за цвят невен  - и ние отдавна нямаме дрога  Embarassed
Дано съм помогнала поне малко   bouquet[/color]
Благодаря, Плами! Ще намина през Санита да си взема брезата, за невена имам някакви надежди, но малината къде ще я търся хич незнам. Лада ми беше дала рецепта за едно чайче, дано успея да го скалъпя някак  Hug
Много ти благодаря   bouquet

# 443
amadis-а къде в софия има крема за мазна и смесена кожа в туба.
преди време го купувах от дрогерии лечител, но там вече не то продават, а крема много ми харесваше.
Благодаря ти предварително!
Привет  Hug
В момента се водят "преговори" Лечител да зареди въпросното кремче, така че ще видим...
Последно са го поръчвали:
1. Нанси ЧА    тел. 958 25 48    ж.к. Борово - Родопски извор 30
2. Феникс ЧА  тел. 955 55 73    ул. Княгиня Клементина 18

Радвам се, че ти действа добре - нали това е целта   bouquet
Дано съм била полезна в издирването му!

# 444
amadis, намерих аптеката Витафарм, търсих гела за околоочен контур с ройбос, нямаха в наличност, но обещаха да го поръчат и получат тази седмица, та го чакам. Ще споделя после как ми се отразява на кожата /до сега не съм ползвала нищо за контура/.

# 445

Привет   bouquet
И детското слънцезащитно мляко, и детският  слънцезащитен крем могат да се ползват след 6 месечна възраст  Peace

Благодаря ти, Плами  bouquet

# 446
Здравей Плами,

Можеш ли да помогнеш, от къде мога да си купя в София от слънце-защитните ви продукти? Бях в  Лечител и ми казаха е не ги зареждат.

Благодаря   bouquet

# 447
  • sofia
В интерес на истината аз в София не мога да намеря продукти на Талодерма,питах на 20места

# 448
  • София
В интерес на истината аз в София не мога да намеря продукти на Талодерма,питах на 20места

В магазините "Лечител" има техни продукти.

# 449
  • sofia

В магазините "Лечител" има техни продукти.
Мерси,можеш ли да ми кажеш къде има такива магазини

Общи условия

Активация на акаунт