Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 19

• 53 203
  • 753
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Разменени точки за лоялност могат ли да се разменят през платформата и как?
Ако си закупила ваучер, то той си има код, който може да се разменя, защото не е поименен.

Аз купих ваучер от 50 лв. за магазин ССС. Така и не го използвах. Ако някой тепърва иска да купува за този магазин, с радост бих го разменила за друг (например Емаг). Поне е валиден до декември 2025 г и не губя надежда, че ще остане неизползван.

Проблемът на ССС е ,че не могат да се приложат 2 кода наведнъж. Ако си купил 2 ваучера по 50 лв. не можеш да ги използваш заедно.

# 451
Еделвайс, ще те помоля, понеже виждам, че и в доста други теми пишеш, да не пльокваш така картите за магазините.
Купоните за подаряване се слагат в скрит текст, а скрийншот на картата за пазаруване се изпраща на лично съобщение на потребителя, който е изявил желание да ги ползва.
 Публикуването публично в темите на карти е предпоставка за нежелани събития. Blush

# 452
Здравейте! Търся код за Booking. Моля, ако някой има такъв и няма да го използва, да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря и весели празници!

# 453
Здравейте, някои да има код за ozone, за намалена техника. Благодаря

# 454
Код за Ozone.bg

# 455
Приложих го! Благодаря!
Код за Ozone.bg
Скрит текст:

# 456
  • София
Здравейте!  Търся код за Booking. Ако е възможно да го изпратите на ЛС.
Благодаря предварително! Hug

# 457
# 458
  • Русе
Весела Коледа!
Моля за код за Букинг на лични.
Благодаря!

# 459
  • SF
За Fashion days в крайна сметка има ли кодове за намаление или било, каквото било? Харесала съм си нещо и съм го сложила в количката. Някой може ли да сподели код?

# 460
Само това е май

# 461
  • Ямбол
30% отстъпка от поръчка на слънчеви или диоптрични очила от Vision Express Твоят промокод е VisionChristmas30

# 462
Здравейте, ще ви помоля, ако някой има излишен код за букинг да ми изпрати на лично съобщение. Предварително ви благодаря!

# 463
  • София
Parfium.bg 5% - 24AB132C

Zooplus 5% - 3RE2-EIEN-VIQ7-N5LI-YFC

# 464
  • на последния етаж
Дали някой друг има излишен код за 10лв от озон?

Общи условия

Активация на акаунт