Работилница за великденски чудеса в София,НОВА ТЕМА

• 20 779
  • 401
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
И аз от 26  до 1.04 съм във Варна
Асо някой трябва да дава нещо , да свирка на ЛС

newsm78ма,на нас базара ни свършва на 01.04,което зна4и,4е няма да си тука,нали?

# 181
  • София

Аз вече пратих мойте и на iguanka по пощата на Дамаянти
smile3508  Чакам ги с нетърпение  newsm47

# 182
Последно, остава кино Арена към 10-10.30 и до 12 ще сме там така ли. Моля с големи букви да се пусне, за да няма недоразумения Peace

# 183
  • sofia
на 25 март,неделя ще се събират готовите неща от София.В кино Арена,на бул.Т.Александров ,на 2 етаж,около Джимис.В 4асовете между 10.30-12.00

# 184

Аз вече пратих мойте и на iguanka по пощата на Дамаянти

Нали уж по мен щеше да ги пращаш, пък се покри и никаква не писа  Cry Човек да иска да направи услуга, а отсреща никой да няма  Twisted Evil

# 185
Някой искаше да ми дава нещо в Добрич.

Ще събера всичко и ще се видим тогава в Младежкия дом. Подробностите ще уточним на Лични.

Моят начин да се запиша...
Значи описваме асортимент, бройки и автора, евентуално цена на вложените материали

А от вас искам мноооого снимки за това как е протекло всичко Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 14:26 от mimi_kir

# 186
  • Откъм Варната
....Нали уж по мен щеше да ги пращаш, пък се покри и никаква не писа  Cry Човек да иска да направи услуга, а отсреща никой да няма  Twisted Evil

Ами аз нали ти писах на лични, доста отдавна  newsm78 , ама като не ми отговори и писах на Дамаянти

# 187
  • София
Калима, дойде ми поканата за колета , ако днес не успея, утре ще ги взема  Hug Може ли да го отворя да разгледам  Embarassed или чак в неделя в Арена  Blush

Чакам и куриер от Ая Киара  Hug
Затресе ме треска вече - предбазарна  Joy

# 188
....Нали уж по мен щеше да ги пращаш, пък се покри и никаква не писа  Cry Човек да иска да направи услуга, а отсреща никой да няма  Twisted Evil

Ами з нали ти писах на лични, доста отдавна  newsm78 , ама като не ми отговори и писах на Дамаянти

Nishto ne sym poluchavala na lichna ot men... Hmmm... mnogo stranno, da ne si obyrkala da si pisala na drug? Po princip ne si dyrja poshtata prepylnena, taka che shteshe da pristigne. Izvinqvai, che te obvinih malko pribyrzano, no naistina ne znam kakvo e stanalo po traseto. Blagodarq, che si gi pratila vse pak   Hug

# 189
  • sofia
Някой искаше да ми дава нещо в Добрич.

Ще събера всичко и ще се видим тогава в Младежкия дом. Подробностите ще уточним на Лични.

Моят начин да се запиша...
Значи описваме асортимент, бройки и автора, евентуално цена на вложените материали

А от вас искам мноооого снимки за това как е протекло всичко Mr. Green

да,мерси Hug
ще има много снимки Crazy,обещаваме Wink

днес бяхме с Миленка в библиотеката за да уто4ним подробностите.В сряда там ще описваме нещата заедно с техните и ще знаем какво имаме за там общо.От техните пък неща ще дадем за пред църквата да има,за да може да се продават пове4е работи и на двете места Wink
Ще има офиц.откриване в библиотеката от 15.30,така 4е който желае може да дойде,даже е желателно да сме пове4е от нас Praynig Децата от Доганово и те ще са там,но от 11.00 4аса в петък(на 30ти) аз и Миленка сме на линия WinkАко има ску4аещи моля да заповядат Hug

май няма друго newsm78

# 190
V srqda shte e otkrivaneto na bibliotekata, taka li? A doganovci do kolko chasa shte stoqt v petak? Che az sam do 14 na lekcii Sad

# 191
Извинявай Роси,ама и аз не разбрах-в сряда ли ще е откриването? Thinking

# 192
И моите неща са готови. За сега съм се разбрала с Криси тя да ги донесе, ама ако имам път към Арената, аз ще си ги донеса за да ви видя поне Hug

# 193
  • Откъм Варната
Дамаянти отвори ги най-добре, те са в кутия, а отвън са опаковани с весници и хартия за по сигурно, има списък вътре, общ и отделно за всяко нещо

# 194
При мен пък се пообъркаха плановете и може би няма да успея да дойда в неделя  Rolling Eyes, но пък нали ще продавам в петък, или чак тогава  ще е късно за мойте работи да ги донеса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт