Работилница за великденски чудеса в София,НОВА ТЕМА

• 20 779
  • 401
  •   1
Отговори
# 225
Малко Off...
Амарена, изтръпнах при мисълта, че за една идея можеше да се наложи аз да мъкна по влакове и автобуси всичките тези буркани... hahaha hahaha hahaha
Чудни са! Hug

# 226
  • sofia
от Добри4 при мен пристигна колет(3 кашона) от Тоня Петрова  bouquet
Ще ги отварям дове4ера Twisted Evil

# 227
  • София
Днес взех колета от Калима, вътре са нейните неща, както и картичките на Игуанка - момичета - страхотни са - БРАВО и БЛАГОДАРИМ  Hug   bouquet

# 228
аз оставих нещата за базара в сити центъра. само че забравих една част вкъщи- плетени неща от баба ми  ooooh! а вече съм в провинцията. голям съм заплес. мога ли да ги предам някъде другата седмица newsm78

# 229
  • София
Ая_Киара , вчера не дойде куриер  Sad Знаеш ли какво става?

# 230
Ая_Киара , вчера не дойде куриер  Sad Знаеш ли какво става?
Нямам идея  Blush в понеделник ще звъня да питам , ако не са я доставили до тогава  Embarassed

# 231
момичета, имам някои неща за базара, обаче няма да успея до утре. къде мога да ги занеса и на кого през седмицата.  дано не обърквам много плановете. искам също да се цаня за продавачка ако имате нужда от още хора.

# 232
Имам малко картички за предаване. Утре мога ли да се срещна някъде с някого? Днес просто нямаше как да дойда за съжаление.

# 233
Пак да питам...
Има ли нужда утре да нося флаерите?! newsm78

Някой знае ли как се стига до въпросната Арена?! Praynig Ще го търся по-късно на картата. Ако закъснея - пишете ме загубила се. hahaha

# 234
  • София
Имам малко картички за предаване. Утре мога ли да се срещна някъде с някого? Днес просто нямаше как да дойда за съжаление.
Как днес бе  newsm78 Срещата ни е утре в кино Арена (запад)  Hug

# 235
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Пак да питам...

Някой знае ли как се стига до въпросната Арена?! Praynig Ще го търся по-късно на картата. Ако закъснея - пишете ме загубила се. hahaha

На мен ще ми трябват много флаери,да ги дам на бензиностанции ТЕМПО,да ги раздават/както направихме и за Коледният базар/.Тъкмо и плакатите като лепнат, чудничко ще стане Mr. Green

Така че Веселинке-взимай, и още да ми донесете , че множко ще ми трябват Mr. Green

# 236
АмаренаJoy Joy Joy,тъкмо щях да качвам снимки на бурканята и изведнъж се опулих!

# 237
Пак да питам...

На мен ще ми трябват много флаери,да ги дам на бензиностанции ТЕМПО,да ги раздават/както направихме и за Коледният базар/.Тъкмо и плакатите като лепнат, чудничко ще стане Mr. Green

Така че Веселинке-взимай, и още да ми донесете , че множко ще ми трябват Mr. Green

Е, то и на мен ще ми трябват ... и аз раздавам насам, натам...
Като се завърна освен да понапечатя допълнително. Thinking

# 238
МОМИЧЕТА ДНЕС СМЕНЯТ ЧАСА С 1 ЧАС НАПРЕД, ТОЕСТ - УТРЕ ДА НЕ СЕ ОБЪРКАТЕ, ЕЛАТЕ ПО НОВОТО ВРЕМЕ В КИНО АРЕНА

# 239
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Пак да питам...

Е, то и на мен ще ми трябват ... и аз раздавам насам, натам...
Като се завърна освен да понапечатя допълнително. Thinking

Ти ма душко 500-1000 флаера можеш ли да раздадеш newsm78 newsm78 Щото на бензиностанциите вървят като топъл хляб Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт