Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 780
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 625
Аз бях спечелила тук, във форума едни магнити със снимка на детето. Два магнита, много дебели, много хубави.. по думи на един младеж, който ми звънна. След дълги обяснения ми каза, че доставката си я поемам аз. Така и не съм поръчала още магнити, че детето е на 8 и играх за книгата, но с доставката ме загубиха.
Вчера от ИГ ми писа едно момиче, че печеля лакомство за куче и явно още нещо, че поиска името на кучето, та й писах. И накрая-само ще трябва да поемете доставката, нали не е проблем? 😁 Казах й да я пращат, поне ме предупреди и писа, защото не успяла да ме тагне. Но напоследък много се изхитриха...

# 2 626
  • при късмета
Повечето организатори си го описват в условията за чия сметка е доставката. Явно или са се изхитрили или организаторите са без опит. В ИГ не играя, вече отдавна и във ФБ, точно заради неясни условия и непрозрачно раздаване на наградите

# 2 627
Весело посрещане на Коледа и нека всяко чудо бъде чуто бъдете живи и здрави.

# 2 628
  • Сливен
Не, не съм го взела с резерв. Тъй като го спечелих преди месец, си "направих сметката", кой номер ще носи за сегашният месец. Точно в момента, започва да носи 86 номер, а този който е 80 абсурд да му стане - 80см е висок някъде и е 11кг 😆. А като видях и марката - според мен е закупено от Пепко и са сложили щампата. 😁На снимката изглежда голямо, но всъщност е тясно.

# 2 629
Не, не съм го взела с резерв. Тъй като го спечелих преди месец, си "направих сметката", кой номер ще носи за сегашният месец. Точно в момента, започва да носи 86 номер, а този който е 80 абсурд да му стане - 80см е висок някъде и е 11кг 😆. А като видях и марката - според мен е закупено от Пепко и са сложили щампата. 😁На снимката изглежда голямо, но всъщност е тясно.

Сикрет, ако беше преди няколко дни поне можеше да направим размяна😁Подариха ни коледни бодита 92,  а нашия мъник в момента 74 носи, но и 80 са му ок.

# 2 630
  • Сливен
Ех, жалко.. 😃 Ако беше пристигнало седмица или две по-рано, веднага щях да се съглася. Нищо, здраве да е.
Но наградата от форума, наистина му харесва и чак си я "кара". 😆

# 2 631
  • При децата ми
Светли, споделени и спокойни празници момичета и момчета! Flowers Four Leaf CloverChristmas TreeTada

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 23:40 от Hrispa76

# 2 632
  • София
https://www.edna.bg/milkaadventcalendar
Играта приключи!
Победителите ще обявим на 27.12.2024 г.

# 2 633
  • Бургас
Тази игра съм я пропуснала май! Нямам спомен да съм участвала в нея.
Вече ми липсват календарите!
Обичам и свикнах да си ги цъкам!

# 2 634
Честита Коледа на всички.
Да имате много късмет в игрите, спокойни дни в очакване на теглене на печеливши и усмихнати нощи със спечелени награди.

Аз също се оказва, че съм спечелила чашите на Швепс и даже вече имам съобщение, че ще са при мен на 27-ми.

Надявам се да съм успяла и да уцеля бутилката от Бейлис, ама за там ще чакам имейл или обаждане и дано да се окаже, че съм си дала наистина данните, че покрай децата - не знам какво правя и съм на автопилот 😀

# 2 635
Здравейте, аз спечелих коледен комплект от Бейлис, кулинарна книга от Филаделфия и уред от Филипс. Има ли и други сред вас, кога може да очакваме да ги получим?

# 2 636
  • Sofia
Честита Коледа на всички.
Да имате много късмет в игрите, спокойни дни в очакване на теглене на печеливши и усмихнати нощи със спечелени награди.

Аз също се оказва, че съм спечелила чашите на Швепс и даже вече имам съобщение, че ще са при мен на 27-ми.

Надявам се да съм успяла и да уцеля бутилката от Бейлис, ама за там ще чакам имейл или обаждане и дано да се окаже, че съм си дала наистина данните, че покрай децата - не знам какво правя и съм на автопилот 😀

Получи ли мейл от Швепс ?

# 2 637
На Бейлис активен ли ви е сайта?

# 2 638
На Бейлис активен ли ви е сайта?

Не.

Cветли и спокойни празници!

# 2 639
Весела Коледа на всички, живи и здрави. Влизам да се похваля със ваучер за хепи от кк.Сигурно 50 кода вкарах за последните три дни ,няма и няма.Днес от първия опит целнах ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт