💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 584
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 75
Кой ще им се опълчи на близнаците ,единствено Димитър и особено Краля имаха тази възможност и смелост ,жалко обаче че бързо ги надиграха.

# 76
Почти половин час синхрон с Павката, в който той повтаря едно и също - дано да не дойде друг при нас! Банално е вече. Всъщност повече от един синхрон на тази тема.

# 77
Поли пак изненада. Избра Гешев. Браво.
Мислех, че Мартин ще посочи Добрин. Ама....греда.

Поне дремнах. Голяма скука.

# 78
  • София
Изпуснах защо Мартин извади печата точно сега? Да се изгаври с Мики ли?
И това, и защото няма закога да го ползва, тази седмица за последно се избира капитан. От другата вече ще е обединението.
Но определено беше тъпо решение. Микяй беше прав, че ако Мартин беше изразил желание, едва ли някой щеше да му се опълчи. Съвсем излишна беше цялата сценка и много унизителна за Микяй.
Но Мартин си се държи като недоносен не за първи път. Детска радост - шарени бонбонки. Доста е хмм... ограничен, меко казано, щом го радват подобни изпълнения.

# 79
  • София
Мартин с всяка следваща реплика става все по-неприятен, как е възможно...?

# 80
Мартин с всяка следваща реплика става все по-неприятен, как е възможно...?
Сече му бързо умът ,какво да ги чака съплеменниците туткави ,дето и стратегии не могат да измислят.

# 81
Абе има ли някой телефона на Мартин. Много искам някой да ме напътства да ида тук,да ида там.

# 82
  • Варна
За Гешев съм. Едва ли ще има елиминация при условие, че Мартин е капитан. Ако беше Микяй можеше и да е елиминация

# 83
  • На Изток от Рая
Борисенко липсва на люлките...

# 84
След като миналата капитанска беше елиминационна, едва ли тази би била също. Мартин това го знаеше, иначе нямаше да се предлага. Предполагам.

Ех, Калоян, ако можеше да се качи на тая люлка...да видите тогава как щеше да ги отвее😆

# 85
  • Stockholm
Не е истина колко много всички в Храбрите се подмазват на Мартин. Излагация.

# 86
  • София
И аз мисля, че няма да е елиминационна капитанска, щом Мартин ще е на битка.
Това момченце страшно дразни с това чувство за собствената си значимост, което го тресе непрекъснато. Изказва се и се държи като последна инстанция, много е неприятен!
"Наведох се, почесах си крака, оправих си чорапа и като се изправих, казах: ти ще си тук, ти ще си там..." WTF?! Кой го интересува какво си направил и какво си казал?! Другите не са майка ти, да се вълнуват кога си пр*днал. Rolling Eyes

Тъпото е, че Деси и Пелипенко играят много слабо, люлеят се, все едно са на детската площадка, а не на битка. Червените си се състезават сами. Много ме е яд, че ще отидат на Резиденция точно за последната седмица! Продукцията осигури абсолютен комфорт на любимците си - грошове, брадви, печати, огърлици... Сега ще са и нахранени. Expressionless

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:50 от Reinа

# 87
  • На Изток от Рая
Тук не мисля, че продукцията има намеса, просто Деси и Пелипенко са много зле. Никакъв синхрон, а Маги и Добрин нямаха пропуск от началото.

# 88
  • София
Мартин можеше да извади печата и да каже, че той еднолично ще посочи капитан - и да посочи отново Микяй. Така щеше да го спечели завинаги според мен. А и на него капитанство не ми трябва. Ноооо трябва да си четкаме самочувствието, последният Храбър бил...бляк

# 89
Толкова арогантност нямаше дори и у Кралев. Той поне е милионер, та има с какво да се "похвали", а този Мартин беден като църковна мишка вече си мисли, че Господ му е асистент.
Отношението към Микяй супер подло, подигравателно и унизително!
Сигурно много са го мачкали в училище и в работата му, за да избива такива комплекси!
Гнус и отврат е цялостното му държание и "възпитание "🤮

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:30 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт