Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 182
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • BG-DE
Рефанският J'adore L'or е доста далеч от оригинала. Като получиш този на Дивайн пиши как го намираш, макар че аз хич не съм фен на техните парфюми, защото върху мен всичко тяхно седи близо до кожата и трае 2-3 часа, а уж всички които съм взимала са описани като "Strong" даже не ми се мисли какви са тези със средна проекция Confused

# 601
  • Пловдив
Здравейте, някой ползвал ли е парфюми ITAL, мисля, че са турски. Как са откъм трайност, ако някой има опит с тях?

# 602
Здравейте, някой ползвал ли е парфюми ITAL, мисля, че са турски. Как са откъм трайност, ако някой има опит с тях?
Аз имам един, аналог на Kirke. На моята кожа е траен, но тръгва тип малко химикално минерално, ухае на евтин аналог и лично аз не бих взимала друго от тази марка. Иначе преди година го взимах от едно магазинче в София за 15 лв. 50 мл. Беше много импулсивна покупка.

# 603
Рефанският J'adore L'or е доста далеч от оригинала.
От Рефан взех капсулования L'or, 336.
Направих сравнение с оригинала в Дъглас и не намерих разлика.
Оставям го обаче за лятото с надежда да ме плени повече. 🙂

# 604
  • BG-DE
Ами не знам, аз го пробвах преди два месеца в рефана на Витошка и това, което ми пръсна продавачката нямаше нищо общо с оригинала но не обърнах внимание на номера, възможно е нещо тя да е объркала.

# 605
И за мен рефанския J'adore L'or е много далеч от оригинала 🤔

# 606
Имам от ITAL К65, имитация на Chloe Love, за мен е добър аналог, не мирише евтино в никакъв случай.
Аз имам един, аналог на Kirke. На моята кожа е траен, но тръгва тип малко химикално минерално, ухае на евтин аналог и лично аз не бих взимала друго от тази марка. Иначе преди година го взимах от едно магазинче в София за 15 лв. 50 мл. Беше много импулсивна покупка.

# 607
Извинявам се ако е писано вече, но има ли аналог на La vie e belle l'elexir или l'eclat?

# 608
В София по Лидл магазините има Suddenly D'elle  парфюм, аналог на For Her Narciso Rodriguez. Взех го за майка ми да се полива, та не мога да кажа колко е траен, но е много точно копие. За 10 лв за 100 мл е без пари.

# 609
  • България Сливен
Здравейте! Търся мнение за Tiziana Terenzi Kirke Extrait De Parfum. Ще съм благодарна, ако някой ми отговори!

# 610
Здравейте! Търся мнение за Tiziana Terenzi Kirke Extrait De Parfum. Ще съм благодарна, ако някой ми отговори!
Един от любимите ми ухания, лично на мен версията на Заг, D&P и Sansiro най ми допада. Имам и оригинала. За мен дубайските аналози имат мъжки по-остър уклон. От същия тип аромат е и Erba Pura Simple Smile

# 611
Днес имах да убивам време и влязох в близкия Рефан. Сетих се точно преди това, че исках да пробвам 129. Прекрасен е. Ще си го нося зимата, преди да обмисля оригинал, но и този , за мен, ухае страхотно и вероятно се доближава.

# 612
  • Пловдив

Мисля, че Фрау беше споделила този парфюм. Ходихме до Одрин и си го взех, в началото е остър, но след 5 минути ароматът става страхотен. На моята кожа добре се държи.

# 613
  • Deutschland
Да. Радвам се, че ти е харесал ♥️

# 614
Търся сполучлива имитация на Dolce Gabbana King

Общи условия

Активация на акаунт