Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 927
  • 753
  •   4
Отговори
# 630
Приносило ми се е My way, но нито имитацията на Заг, нито тази на Зара ми държат на кожата. Знаете ли как е на D&p или някоя друга?

# 631
На La Rive е доста траен при мен, паралелно с оригинала съм ги сравнявала. Мисля, че го има в Лили, ДМ, Елитис.
Скрит текст:

# 632
  • Пловдив
Беше ми попаднал от размяна на Парфен My way, но го дадох на моя приятелка, защото също като Омния Кристалин, нещо в него реагира с кожата ми и ми мирише на кисело. На нея ѝ стои прекрасно, изпръска това, което ѝ дадох и си взе 100 мл от Парфен пак, когато имаха промоция. Доста е траен.

# 633
Омния Кристалин на Парфен и при мен е кофти.Не ми киселее,но ми е прекалено зелен.

Пристигнаха ми парфюмите от Дивайн,имам 2 от 3 попадения.
Странно но,Hypnotic Poison,който всички харесват,на мен не ми допадна твърде,даже се замислям да върна.Един такъв безличен,много пудрен,почти няма нищо впечатляващо в него.Не знам как стана най-добрият парфюм евър във Фрагрантика.Това ми е трета имитация вече,едва ли оригиналът се представя по-различно.
Scandal Absolu се справи доста по-добре.Само да спомена,че не съм фен на ОГ,много ми е тежък,сладък,получавам главоболие от него въпреки че, обичам тежки парфюми.Absolu е друга бира,носиДНК-то на ОГ,обаче е много по-секси и по-цветен.Представям си знойна латиноамериканка облечена в ефирна рокля от воал и златни бижута как танцува около запален огън на плажа.Някак си навява свобода,ефирност,доброта...Може би имам прекалено развинтено въображение Grinning
И накрая най-неочакваната ми любов J'adore L'Or
Много се чудих дали да го поръчам.Не обичам ОГ и не съм фен на цялата гама J'adore.Това,което прочетох за него в интернет и Фрагрантика обаче,ме хвърли в размисли.Нещо много ме влечеше към него,незнайно защо.
И,днес докато го разносвах разбрах защо.
1.Това е един от най-женствените парфюми,които съм ползвала,наистина.Много лукс,много женственост,много пари...невероятен. И това,което най-много ме втрещи е невероятната му прилика с Escada 2005 в драйдауна.Сравнявах нотките и има странни прилики,които много ми харесват.
2. Много завладяващ и много "бизнес дама" парфюм в началото...и много женствен и нежен към края.Точно както една "зла" бизнес дама започва деня си и завършва като една съвсем нормална,нежна и любвеобвилна жена,която прегръща мъжа си вечер в къщи...Не съм очаквала такова развитие на имитация,наистина

# 634
  • Sofia
VanessaDE, кой номер е J'adore l'or?

# 635
Здравейте, може ли актуален съвет за Dior Addict?
Видях, че например Le Parfum го предлагат - някой пробвал ли е?

# 636
Аз много харесвам Адикт, а сега поръчах от Боби-парфюми с мисия, но ми каза,че е старата версия-първата, а аз реално не знам коя харесвам😂 Но мисля,че е новата-2014г.
Дано да не е гаден първия, може би ще е по-остър и малко по-ретро, 2002 година е  ..
На Заг си е хубавия😁, на Милка е ужасен-пристрастие- не се трае просто, супер неуспешен, а на ле парфюм е абсолютно успешен като аромат, но трайността при мен е доста ниска.
От Боби поръчах и Бианко Лате-30 лв за 100 мл и нямам търпение, защото оригинала много ми хареса.

# 637
  • Sofia
Омния Кристалин на Парфен и при мен е кофти.Не ми киселее,но ми е прекалено зелен.

Пристигнаха ми парфюмите от Дивайн,имам 2 от 3 попадения.
Странно но,Hypnotic Poison,който всички харесват,на мен не ми допадна твърде,даже се замислям да върна.Един такъв безличен,много пудрен,почти няма нищо впечатляващо в него.Не знам как стана най-добрият парфюм евър във Фрагрантика.Това ми е трета имитация вече,едва ли оригиналът се представя по-различно.
Scandal Absolu се справи доста по-добре.Само да спомена,че не съм фен на ОГ,много ми е тежък,сладък,получавам главоболие от него въпреки че, обичам тежки парфюми.Absolu е друга бира,носиДНК-то на ОГ,обаче е много по-секси и по-цветен.Представям си знойна латиноамериканка облечена в ефирна рокля от воал и златни бижута как танцува около запален огън на плажа.Някак си навява свобода,ефирност,доброта...Може би имам прекалено развинтено въображение Grinning
И накрая най-неочакваната ми любов J'adore L'Or
Много се чудих дали да го поръчам.Не обичам ОГ и не съм фен на цялата гама J'adore.Това,което прочетох за него в интернет и Фрагрантика обаче,ме хвърли в размисли.Нещо много ме влечеше към него,незнайно защо.
И,днес докато го разносвах разбрах защо.
1.Това е един от най-женствените парфюми,които съм ползвала,наистина.Много лукс,много женственост,много пари...невероятен. И това,което най-много ме втрещи е невероятната му прилика с Escada 2005 в драйдауна.Сравнявах нотките и има странни прилики,които много ми харесват.
2. Много завладяващ и много "бизнес дама" парфюм в началото...и много женствен и нежен към края.Точно както една "зла" бизнес дама започва деня си и завършва като една съвсем нормална,нежна и любвеобвилна жена,която прегръща мъжа си вечер в къщи...Не съм очаквала такова развитие на имитация,наистина
След това описание няма как да не попитам за номерата и на Скандал и на L'or. Как ги намери в сайта? JPG знам че ги скриха много отдавна, нищо не ми излиза нито по бранд, нито по парфюм.
Какво е ОГ?

# 638
Понеже умниците от Дивайн завинаги премахнаха каталога си с имена на парфюмите, давам линк, където е запазен. Не че и там няма сума ти анонимни номера, но това е положението.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0106/6486/9945/files/Catalogo_ … .pdf?v=1734949959

# 639
  • Sofia
Не знам дали е там, но е платено

# 640
Днес имам път към Зара и искам да си взема някой парфюм от тях - какво ще ми препоръчате да пробвам от по-новите аромати?
Искам нещо женствено и секси, но не твърде сладко.

# 641
Според мен новите им- cocoa серията или golden decade

# 642
  • Варна
Martin Lion също са пуснали Ganymede U29. Никакъв опит нямам с него, чудя се за сляпа покупка, че по магазините държат само по-старите продукти.

# 643
Ganymed е нещо, което си заслужава да се опита. Много различен аромат - метален, минерален, същевременно цветен. Присъствен, шлейфов... изпълва пространството. Не знам как са го докарали Мартин Лион, ако имате на близо Мартинез мисля че и те го пуснаха поне за проба.

# 644
  • Deutschland
Детето се запали много по имитацията на Делина на Ла рив.
"Мамо, това е божествен локум с рози".
Иска ми се и на мен и на нея да пробваме и друга версия. Рефан мога да поръчам онлайн, мисля имат сайт тук, но нямат имитация. Остава Дивайн, Лорис, Д&П. Някой да има опит?

Общи условия

Активация на акаунт