Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 383
  • 258
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте момичета!
Искам да си закупя Дермапен. Спряла съм се на този модел https://dermis.bg/product/ured-dermapen-dr-pen
Какво ви е мнението?
Каква марка ампули бихте препоръчали?

# 196
Аз бих поръчала от Алиекспрес, много по-евтино е и иглирр също. Няколко мнения по-нагоре се обсъжда това. Чиста Хил. Кис е най-добре за по време на процедурата.

# 197
Скрит текст:
От 10-ина дни имам ето този популярен уред Medicube Age-R Booster Pro. Друг с лични впечатления?

Agent Provocateur, виждам, че е минало близо половин година, може ли да споделиш впечатления, че отдавна му се чудя. Освен това, ако имаш представа дали се отразява на ботокс и други инжекционни процедури (не филъри)?
Битър, в крайна сметка мисля, че са добре похарчени пари, КОГАТО намирам време и дисциплина да го ползвам редовно. Акцентът е върху редовно Wink Най-много го ползвам в режим Booster и пак ще кажа, че аз ползвам много и доста прилична бяла козметика и то отдавна, както и други масажори, та никога не мога да кажа, че даден "ефект" е благодарение само на един продукт. Всичко е взаимносвързано - ако съм яла боклуци, жулила кафета и коктейли и не съм спала като човек цяла седмица не AGE-R Booster Pro, а светият дух не може да ми помогне Grinning

За комбинацията ботокс/инжекционни процедури и AGE-R Booster Pro не мога да дам мнение.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:28 от Agent Provocateur

# 198
От 10-ина дни имам ето този популярен уред Medicube Age-R Booster Pro. Друг с лични впечатления?
Скрит текст:
Ползвам го от 2 седмици (по 2 пъти на ден) и още събирам впечатления...
Записвам се в темата заради този уред. Имам го от днес. Пробвах го вече с три продукта на Medicube. Направи ми впечатление, че при контакт с повече продукт още преди да е попил, импулсите на степен 1, се усещат доста силно, дори болезнено на места. Направо не си представям повече от 1-ва степен. Навила съм се да съм редовна и да видим ще има ли разлика и кога.

# 199
Може би още не си свикнала.Аз го ползвам на 5 степен с изключение на бустера(него на 4).Да ,когато няма добър контакт не се усеща,но предполагам и нищо не върши.Когато наслагвам понякога различни продукти за различните режими започва да лепне много.От скоро започвам със серум за бустера и продължавам с гел за ултразвуков контакт за следващите режими.

# 200
Аз го ползвах с точно тези три неща

# 201
Dia, имаш предвид, че за всеки различен режим слагаш и после махаш съответния продукт ли!?

# 202
Да, ама не веднага едно след друго. Вкъщи съм си и целия ден ми беше на разположение. С интервал от час, час и нещо го сътворих това. Исках да пробвам всички режими. Иначе вечерта, след душа, си нанесох вечерните продукти поред и пак с уреда. Снощи лицето ми светеше. Сега се събудих и очаквах да съм неотразима, ама не съм! 😆 Същата смачкана съм си като всяка сутрин. 😊
Серума е много хубав, само да кажа. Крема с вит.С не ми харесва особено, основно е някакъв прозрачен гел, а топченцата с крем всъщност дават нищожно количество крем. Розовото желе лепка и също не ми е wow.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 09:24 от DiaMia

# 203
Dia, имам и трите продукта, купувани от любопитство в първите дни след Age_R. Понякога ги ползвам, но пак наслагвам, никога поединично. Лепкащото желе върху серума върху няколко тонера, кремът с вит. С пак така - апропо желеобразната част на крема добре провежда импулсите на джаджата. Лепкащото желе пак го мажа тлъсто с тази идея, а не с идеята, че е продукт, който искам да си сложа на кожата.

С две думи - тези продукти ги ползвам като дебела тлъста маска на лицето, която добре се съчетава с уреда, а после ги махам и си нанасям обичайните.

# 204
  • София
Аз досега ползвах уреда с продуктите, които по принцип си ползвам. Ако се поемат от кожата и вече няма добра проводимост пръскам хиалуроновия спей а Юсерин или флорална вода и усещането от уреда се увеличава доста.
Четох тук, че накоя дама (извинявам се не запомних ника) ползва желето с уреда и после го отмива и продължава с рутината. Въпроса ми е само с вода ли го отмивате, защото остава един хлъзгав слой върху кожата и се опасявам дали продуктите след това се усвояват ефективно. Желето иначе ми е неприятно и го бях зарязала в шкафа. Имам и серума, но ще го отворя по-нататък когато доизползвам сегашните.

# 205
Точно щях да кажа на dt, че проводимостта с гелообразен продукт е значително по-висока и затова с него импулсите са си доста силни. Със серума не е така.
Агент, първи ден ми е. Днес втори и по твоя почин сложих серум и отгоре крема с вит.С. Това преди около 2 часа и още лицето ми е лепкаво от гела в крема, а сложих една перличка крем от ляво и една от дясно на лицето. Боравя с уреда на половината лице първо и после на другата. Трябва продукти с проводимост обаче, за да има ефект, сигурна съм. Ще се мацотя, да видим. Имам един пептиден тоник, който е много интересна консистенция, хем е като вода, хем е като плътна вода, ако въобще има такова нещо. Много добре ми се отразява на кожата и без да го ползвам с уред, ще го видим сега как ще е.

# 206
  • София
От много четене съвсем се обърках..... При работа с уреди с микроток трябва ли контактен гел или на суха чиста кожа?

# 207
Чиста и суха е само със синята светлина (за да се ориентираш съвсем точно казвам цвета). Всичко останало е с продукт. С гел се усещат импулсите най-силно.

# 208
  • София
DiaMia,
Много благодаря!

# 209
Как процедирате с продуктите със спикули и ретинол при употребата на уреда на Medicube?

Общи условия

Активация на акаунт