💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 116 146
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
dizi, как може дори да си помислиш такова нещо? Този сезон Всичко ще бъде различно JoyJoyJoy

# 1 081
Факт. Ето различен водещ, различна година ще го излъчват. Ще има различен победител. Какво повече да иска човек Joy

# 1 082
Различно, да. Може би изолаторът е преобразуван в луксозно хотелче с басейн отпред.

# 1 083
  • Sofia
Различно, да. Може би изолаторът е преобразуван в луксозно хотелче с басейн отпред.
Ха ха, да! И по един левент и засукана девойка да веят с палмови листа на заточениците. Че нали е лято 😂

# 1 084
И докато сме в очакване на сезона, вижте какво ми попадна. Оряшкова очаква бебе. Да й е честито:
Скрит текст:

# 1 085
  • София
Много хубава новина, тя в нейния сезон страдаше, че не може да си намери половинка, смяташе, че се дължи на по-мъжкия спорт и енергия и се надяваше вече и на нея да ѝ се случи любов.

# 1 086
И като стана въпрос за бебета... да я пусна и тук...
Таз година булка... и люлка Wink

# 1 087
# 1 088
Да им е честито на татковците и майките!

Хаха, Гогича направо изглежда исполин до приятелката си!

# 1 089
  • Бургас
Честита да е рожбата на Оряшкова!
Изглежда много щастлива!

# 1 090
Аз миналата година казах, че ще правя бойкот заради несправедливостите(не че на някого му дреме от продукцията), но ще чета коментарите и ще следя темите.
Дано не се изкуша да го пусна. Дано няма изолатор.. Дано..

# 1 091
  • София
Дано няма изолатор.. Дано..
Няма да има ... в началото  JoyJoyJoy

# 1 092
Дано няма изолатор.. Дано..
Няма да има ... в началото  JoyJoyJoy
Ще има ли въобще кастинг битки? Това е единственото, което ме интересува от новия сезон на игрите любопитно ми е супер много ще има ли някой от първи сезон въобще на битките

# 1 093
  • София
По всичко личи, че ще има кастинг битки. Доколкото помня и diavolo, беше писал нещо такова.
Относно кои участници са, нямам представа: тази година пазят много по зорко да няма външни хора по време на снимките и се знае малко за това. Единственият път когато е имало свидетел от "нашите" е било в началото (седмица 2), когато 3 жени са се борили за влизане в сегашния сезон.
От друга страна по някое време през Юли бях мернал, че Веско Панчев се е отбелязал във ФБ някъде по северното черноморие, но само това знам, дали е участвал във кастинг битка: нямам никаква идея.

# 1 094
Веско Панчев е бил на вечеря с член на екипа на ИВ. 😊 Явно това си засякъл. Преди това обиколи с годеницата си и южното. Бяха в Созопол, срещна се с "брат си" от друга майка - Стоенча. Пропусна за първи път Бялото Мите. При роднини във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт