Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 904
  • 239
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дани и аз го къпя под душа, защото ни е голям кеф и на двамата.  Party Гушкам го към мен и водата му тече върху гръбчето, откарваме по 15 минути.  Laughing
Ще пратя утре таткото за Пентаксим и аз, Саша благодаря за инфото.
Какво ще кажете утре люлинска среща?

# 166
Да ви питам нещо: Като е слънчево, топло, обаче духа по-силен ветрец, изкарвате ли бебоците на разходка и как ги обличатеnewsm78

# 167
Каква е тази ваксина Пентаксим, дето трябва да се бие? ние утре сме на консултация, но докторката не ни каза да вземаме никаква ваксина  #2gunfire. Заменима ли е с нещо друго или и ние да търсим?

# 168
Деси, Пентаксим е умъртвената полиомиелитна ваксина. Педиатрите сега дават жива такава, през устата, розови капки. Умъртвената е по-безопасна, но ако родителите искат такава, трябва да я купят.

# 169
  • Варна
В оня списък и ние с татито бяхме на ръба да се разпишем , ама  малката реши, че ни е рано още  Naughty

Ох момичета да ви се оплача Sad.
Моята кърма нали беше намаляла та от няколко дена се опитвам да я стимулирам, и днес като се събуждам сутринта бях като Памела Андърсън, а гърдите ми едни твърди и болезнени направо ми се плачеше, дори след като накърмих малката изцедих още 150гр само от едната гърда. #Crazy Е как не мога да уцеля златната среда - и аз да съм доволна и беба да е сита.

И на мен ми е интересно- как постигаш такава стимулация?

# 170
  • София
Докладвам: за 1 месец беба е качила 940 гр, порастнала е с 4,5 см, обиколката на главата с 1,5 см, а на гърдите с 2,5 см.  bowuu На мама рекордьорчето!  Mr. Green Лекарката не обели и дума за сокчета, но пък каза, че е била на семинар на офталмолози и възнамерява да ни прати на специализиран преглед малко преди да навършим година. Това защото в моето семейство всички са с мноооого болни очи  Sad , само аз съм късметлийката, която не е наследила този бич. И понеже има голяма вероятност да съм предала на беба нещо вродено, та за това.

За Пентаксим педито каза, че не трябва да ни наруши нормалния дневен ритъм - беба не трябва да е нито поспалива, нито кисела, нито да вдигне температура. Единствено мога да очаквам подуване на мястото на обождането, което да третирам с компрес с риванол. Какво ще стане и дали педито ще се окаже права, ще видим тия дни.

Крем Павлодерм освен в онази прехвалена аптека на Плиска има и в прословутата аптека на китаеца до Тина Киркова. Това за който се интересува и няма възможност да иде чак до плиска за 1 кремче като мен. Купих го, пък да видим дали ще ни уйдиса.

И накрая за пъпките - както съм споделяла, още през бременността страдах от неприятно акне, каквото не съм имала в пубертета. След като родих, положението се влоши, което се вижда и от форумските снимки.  Sad  Embarassed След като изпробвах какво ли не - и евтино, и скъпо, в пристъп на отчаяние се наклепах с простия Бочко за 1,50. Оказа се, че това е най-доброто средство за акне, което съм пробвала. И е логично - все пак е антисептичен крем с цинков оксид и екстракт от смрадлика. Ако още някой страда като мен, нека пробва. При мен има видим резултат дори след 1 намазване.  Peace

Аре бегам, че беба плачка, ще ви чета после!

# 171
Ним, купихте ли Пентаксим? Как се продава, трите дози наведнъж ли? И колко струва?

# 172
  • София; Дружбето
Аз поръчах пентаксима при педито, тя си има договор с Търговската лига и така ми е супер удобно, а и плащам 55лв. Ние ще се бодем другата седмица.
Леле Миша спи цял ден, папка и заспива, не мога да и се нарадвам, дано само не ми го върне веечерта Thinking

# 173
55 лв за едно поставяне, така ли? Понеже три месеца подред се слага.

# 174
  • Варна
Ани, аз доколкото разбрах това е всичко-52 лева- на Марешки я има

# 175
  • София; Дружбето
Да за едно поставяне. Слага се 2-я, 4-я и 6-я месец. Ами аз знам, че в аптеките е 62лв
Беба спи вече 4 часа и не се събужда, а е яла само 2 пъти днес. Да я будя ли как мислите, че се притеснявам, че ще има малко яденета newsm78

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 15:55 от tsveta

# 176
  • София
В оня списък ли? И аз не съм. Дано преди Великден да ме огрее Simple Smile

От тоя клюкарник, сестро, как да те огрее?...  Mr. Green А си и заразна... аз к'ва кротка невяста си бех, сега и аз кълва като месирка... Mr. Green и беб сам се гледа

# 177
# 178
  • София
Аз пък кат се разписах гулем праз. Сега пак ми забраниха Crazy та милото съвсем се отчая.

Защо са ти забранили, проблем ли има? Confused Между другото (сигурно ти е писнало от съвети, ама на - да кажа) за дупето на лекциите на 9 месеца си спомням, че казваха, че една от причините може да е храната на майката, ако яде прекалено солено или кисело. Солта променя киселинността на пишото и дупето се подсича. Пробвай безсолна диета за няколко дни... Сега само се надявам експертите по кърменето Фрий Соул, Тинкърбел и т.н. да не ми наскачат, само споделям какво са ни казвали.

Пентаксим педито си го купува и съхранява при нея, аз парите й ги давам директно на нея. Не се занимавам с хладилници, хладилни чанти и т.н. Тя ми показа, че има хладилник и хладилна чанта, това ме устройва. Взима ми по 63 лв за ваксина и знам, че има и по-евтино, ама не ми се разправя за няколко лева да търся и хладилна чанта нямам освен това. Обаче не се бие 2, 4 и 6 месец, а 2,3 и 4-ти месец или поне на нас така ще ни ги бият. newsm78

# 179
  • София; Дружбето
На нас ни казаха 2,4 и 6, незнам newsm78 Пак ще питам.
А иначе секса ми го забраниха, защото имам възпаление на вътрешните шевове и от там съм завъдла  и  гъби Ъфкорз. Докторката каза, че имам и някакви островчета, дето трябвало после да се незнамсиквоси. Абе след две седмици пак при нея да видим какво ще каже Crazy
А утре сме на ортопед и се нсдявам поне там всичко да е ок Praynig

Общи условия

Активация на акаунт