Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 767
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
преди да ми кажат здравей или как си е - мъжко е
ееееееееехе това е другия бисер,ама виж си корема бе мъжко е доктора се е объркал нещо носиш го еди как си ,у и само на корем си порастнала,спрях да обяснявам,че доктора всеки път и гледа кафееното зрънце между краченцата Joy
уф ще стискаме палци утре значи Hug,Манго аз съм те заплюла за щъркел заедно с уичи,да знаеш Heart Eyes,сега и на Мини ще си включа телефона

# 91
Честито на новите мами!И аз съм все още сред чакащите,но засега не се оплаквам защото ми се иска да е овенче.Е в крайна сметка повече ми се иска да е живо и здраво.Леко и бързо раждане на всички преди мен. newsm10

# 92
  bouquetчестито на мама dakra много здраве на двамата и мама бързо да се възтановява,а малкия бебон да е най усмихнатото дете   bouquet

ей да ви кажа изпадам в шах с тва кърмене  вече .До вчера давах и от 2те гърди и цедях само ако ги чувствам напрегнати след ядене,но се оказа ,че пак задържам мляко.По съвет на док почнах от снощи,на ядене само от едната ,на следващото от другата е да ама за 6часа гърдата ми ще гръмне и как боли.....а и той като се наяде още има мляко в тая от която е сукал .А нали като цедя стимулирам производството оф много объркано стана ама така е в глаата ми #Crazy
хайде отивам да чета кърмаческия Confused

# 93
Здравейте и от мен Hug

Честит юнак Димитър на мама Дакра  bouquet Да расте здрав и силен Peace

Манго, това, че корема бил като за мъжко, и на мен ми го казват, ама аз не се връзвам Naughty Остър бил и не знам какво си, дрън-дрън. Докторката, която ме гледа на ехото 2 пъти е 100% сигурна че е момиченце, а аз й вярвам Peace
Иначе редовния въпрос към мен отпреди 1 седмица е: Още ли сте двама (т.е. аз и мъжа ми)? Просто казвам, че като станем трима ще се чуе, т.е. мъжа ми бързо ще се похвали  bowuu А и не случайно още в началото като ме питаха кога ми е термина, на всички отговарях, че е в края на март, именно за да избегна тия въпроси, ама хората помнят само месеца Thinking
Но аз не се дразня, по-скоро ми е готино, че някой се е сетил за мен Blush Моите хормони не бушуват явно като вашите, по-спокойно го карам Flutter Макар че и на мен ми се иска да излиза вече, ама каквото реши бебка, не решавам аз този път ooooh!

# 94
Е  хей момичета , я по ведро, седим си тука, бърборкаме си , какво ни е? Къде ги мамите с бебоците? Прелетят за малко и хайде на работа - памперси, мляко,проблеми кога пак ще спиме до 10 часа? Аз ако пак почна да преносвам пия си рициновото масло и дано пак ми подейства ( фейс оф , така и не каза пи ли такова нещо? Grinning ) Аз много исках овенче, ама после като се замислих, я стига с тия силни характери у дома сме 2 скорпиона  аз и тати, а Миша е стрелец, всеки иска да е на неговото - ужас, ако още един характер силен се появи, не знам? Дистанционното може ли да се дели на 4  newsm78

# 95
охо дейна ето кой бил с рициновото масло я свиркай това не го знаех пиеш и какво чакаш Grinning  bouquet

# 96
охо дейна ето кой бил с рициновото масло я свиркай това не го знаех пиеш и какво чакаш Grinning  bouquet
Пиеш и чакаш да почнат контракциите, ти да не мислиш че е лесна работа да изпиеш едно шише рициново масло, а после от него червата ти стават като ластици #Crazy, прави се проверка дали е здраво закрепена тоалетната чиния Joy Иначе се разхождаш напред назад (близо до ... нали  Laughing) и както вече писах , аз го правих 5-6 часа и накрая ми писна и си легнах и малко по късно ми изтекоха водите и започнаха контракциите. Все пак е по приемливо замен това, отколкото да те сложат да лежиш от първата минута   bouquet

# 97
Хрумна ми предложение за тема, подходящо за дадения момент:

Едни контракциите ги вълнуват, други покрай МАРТенче будуват !

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 16:47 от mila_pa

# 98
Мила искрено ти се възхищавам!  bouquet

# 99
Момичета току що разбрах че от получени 80 000 болнични в НОИ засега са обработени около 30 000 .Така че май някои няма да ни огрее скоро ........ Към средата на годината мога да си получа парите за Януари. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 100
Здравейте , и аз да се разпиша.
За пореден път се убеждавам , че май нищо не помага особено за тези колики.
Давам му Саб Симплекс , чай на ХИП против колики и отделно хомеопатично.
Единственото , което не съм включила в програмата е мазило за коремче против колики, предполагам , че е със загряващ ефект.
Кърма вече нямам ( освен около 5 мл ) на ден. Храним се с НАН.Засега няма проблем. Единственото , което ме притеснява е да не се запече.
Педиатърката ни каза , че след 12.00 часа вечерта коремчето трябва да почива до 06.00 сутринта.
Само , че при нас не се получава . Около три сутринта настава страшен рев и накрая си получава дажбата.Мисля по скоро да се доверя на природния му инстинкт и засега да му давам.
И големия ми син беше така в началото и всички ме упрекваха и накрая на първия месец сам се отказа.
Имаше малко конюнктивит , но горе долу се оправи с настойка от лайка.
И да не забравя най - важното. Купих си козметика на Бюбхен, но много му се изсуши кожата. Първо по крачетата , после по ръцете , а днес дори забелязах по личицето.
От днес сменям олиото с това на Нивеа , дано да има резултат.
 Това е засега.Успех на всички мамчета , които ги очаква среща с бебчетата им и по малко безсънни нощи на вече обебилите се.
Ако знаете какви сенки имам вече под очите.
Направо се чудя къде намирам сили да ставам вечер по четири , пет пъти , а за през деня да не говорим.
Сигурно това е майчински инстинкт.

# 101
Момичета току що разбрах че от получени 80 000 болнични в НОИ засега са обработени около 30 000 .Така че май някои няма да ни огрее скоро ........ Към средата на годината мога да си получа парите за Януари. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

#2gunfire  УЖАСНО   #Cussing out как не ги е срам - тия деца с какво се гледат според тях

# 102
Мила, браво за заглавието  Peace
Дейна, стрелец и овен трябва да си пасват по принцип Peace Ние със сестра ми сме такива зодии, ама нещо много не сме близки. Иначе тя като Стрелец винаги е отстъпвала и е била по-уравновесената.

ей да ви кажа изпадам в шах с тва кърмене  вече .До вчера давах и от 2те гърди и цедях само ако ги чувствам напрегнати след ядене,но се оказа ,че пак задържам мляко.По съвет на док почнах от снощи,на ядене само от едната ,на следващото от другата е да ама за 6часа гърдата ми ще гръмне и как боли.....а и той като се наяде още има мляко в тая от която е сукал .А нали като цедя стимулирам производството оф много объркано стана ама така е в глаата ми #Crazy
хайде отивам да чета кърмаческия Confused

Е това 1 към 1 все едно аз съм го писала когато родих Деница. Направо не ти завиждам, но се борих 5-6 месеца докато спра с изцеждането и регулирам кърменията. Даже забавих заместване на хранене, понеже захраних по ранната схема.
Този път очаквам да е същия кошмар, че и по-зле  ooooh!

# 103
Цитат
ти да не мислиш че е лесна работа да изпиеш едно шише рициново масло, а после от него червата ти стават като ластици , прави се проверка дали е здраво закрепена тоалетната чиния  Иначе се разхождаш напред назад (близо до ... нали  ) и както вече писах
верно ли бе цяло шише ,малееееееееей Crazy,ама ще го пробвам ако се наложи Grinning,дет викаш по-добре така отколкото да ме вържат от първата контракция Flutter

# 104

#2gunfire  УЖАСНО   #Cussing out как не ги е срам - тия деца с какво се гледат според тях
ейййййй то влог ще си направя с тях,не ги е срам,много ми е интересно и с еднократната помощ за раждане така ли процедират newsm78

Общи условия

Активация на акаунт