Карлово - 5

• 11 569
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • на пистата
доволна съм от училището и от госпожата най-вече.госпожите на занималнята са супер и ме е яд където не го записах.под секрет ама май светлето работи там.

# 91
Тути, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет в живота ти желая!   bouquet

# 92
  • Карлово
Бимбе, голяма е сладурка Стела в подписа ти Wink

# 93
Добро утро!
 Срам ме е толкова рано да ви пиша, ама.... Flutter Днес мислим да излизаме, сигурно ще завъртим и по центъра, ама стига времето да го позволява. Дано се засечем нейде...

# 94
Бимбе, голяма е сладурка Стела в подписа ти Wink
Flutter

# 95
Добро утро!
 Срам ме е толкова рано да ви пиша, ама.... Flutter Днес мислим да излизаме, сигурно ще завъртим и по центъра, ама стига времето да го позволява. Дано се засечем нейде...

и що да те е срам,я каква си оправна булкадецата оправила мъжа....,че и на компа седнала  bouquet

# 96
  • Paradise
Бимба, честито ти бебче  bouquet  bouquet
Да ти е живо и здраво; много е сладка Simple Smile

Момичета, я ми кажете, къде мога да поръчам торта детска за РД?
Ние на Великден ще сме в Карлово, а точно тогава е и рожденият ден на Макси.
Та все някаква торта тр. да взема.
Благодаря ви предварително  bouquet

# 97
Бимба, честито ти бебче  bouquet  bouquet
Да ти е живо и здраво; много е сладка Simple Smile

Момичета, я ми кажете, къде мога да поръчам торта детска за РД?
Ние на Великден ще сме в Карлово, а точно тогава е и рожденият ден на Макси.
Та все някаква торта тр. да взема.
Благодаря ви предварително  bouquet
Мерси Пипинце,аз винаги горещо препоръчвам тортите на Нилана поръчват се в халите имат и каталог и са на приемливи цени Hug
http://www.nilana.bg/page.php?n=1615&SiteID=90,е разбира се тортите недел я са без конкуренция.Ей ама кога ви е Рд,нашата как вики е на 9 април

# 98
Уууу много рожденици на 9 - ти имам две приятелки, нашия татко е на 10 - ти, а на 7 още двама ......... изобщо многооооо РД + Великден!

# 99
  • на пистата
пипинце,ние в понеделник имаме рд и сме поръчали една торта от дъбене,ще я опитам и ще ти дам мнение дали е вкусна,поръчката е от магазин айсберг.

# 100
  • Карлово
Аз да издам, че Макси е на 7 април LaughingЩе взема да го впиша на първа страничка, той си е наше момче LaughingАз поръчвах на Пилев, поръчват се в новия магазин на КООП в Сопот.

# 101
  • Карлово
Ох, този Брад Пит... Mr. Green

# 102
НАМЕЙКЕ, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК! ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ, ДА РАСТЕ УМНО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 103
  • на пистата
хайде да почерпя

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА МАМА ЕЛИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО СПОЛУКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт