Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 26 147
  • 407
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
А как я нанасяте тази пяна от Лидл на стъклата?
Пръска се и после с кърпа се изтрива.
[/quote]
Аз като прочетох пяна веднага направих асоциация, че флакона е като на сметаната и затова писах как я нанасяте 😆. Видях препарата им за фурна и той се води пяна и е с фъшкало като на дезодорант. Нямаше за стъкла.

А другите препарати на The Pink Stuff стават ли за нещо или и те са прехвалени?

# 211
За мен лично са прехвалени за цената си.

# 212
Аз не съм фен на пастата на The pink stuff, но съм страшно доволна от Multipurpose препарата им за почистване на /почти/ всякакви повърхности, както и от този за под, за баня и за стъкла. Много се чудех дали да ги взема, но консултантката в магазина ме посъветва, че са добри, та рискувах и изобщо не съжалявам. От многофункционалния купувам вече поредно шише, но с другите нямах опит досега. Мисля, обаче, че ще заемат постоянно място в асортимента от почистващи препарати у дома.

# 213
Според мен също са прехвалени. Зачетох се в ревюта на продуктите им, където има коментари, че това са най - невероятните почистващи препарати и се почесах по челото недоумяващо. Ок са, но нищо особено. Лично мнение, разбира се.

# 214
И аз май се чудих за универсалния като ги гледах в Лили. Ще взема някой за проба и аз.

# 215
Гледам, че съм купила и универсалния, но не съм го пробвала. Много обичам да си купувам препарати за чистене и ако им спрат производството, сигурно ще имам препарати до края на живота си.

# 216
The pink stuff за мен почти всичко не става, особено пък пастата. Загуба на пари. Даже най-обикновени препарати като Медикс и Чисто може повече да свършат работа, отколкото тези розови нещица - приятни за окото, но почти безполезни.

# 217
....и да не забравяме - скъпи!

# 218
Което е доста неприятно, при положение, че в други държави ги продават в магазини тип левче.

# 219
Тази розова паста я помня от една Ютубърка- специално си я носеше от Англия, че била чудо голямо .
Аз не съм я купувала никога, Циф , Бинго и Роли вършат същото.
За мен един наистина хубав препарат е зеленият Медикс универсал- с него мия стълбището, ламината, шкафове, пера маратонки. Наистина има свойството да вади всякаква мръсотия от различни повърхности.

# 220
И аз не съм я купувала розовата.

# 221
Здравейте!
Можете ли да ми кажете как се разрежда този препарат на Пронто за ламинат и паркет?

Няма от къде да видя как се разрежда ,защото ми е даден от колежка ,която сега е в отпуска.
Гледах в ДМ сайта ,но нищо не пише.
И в нета търсих ,но не ми излиза нищо.

# 222
Точно Пронто не ползвам, но от Медикс слагам по непълна капачка на половин кофа вода, от тези с цедка, за парцала. На око. Не знам колко литра е водата.

# 223
  • София
Има ли някой от споменатите универсални препарати, като Медика примерно, да не се пени?

# 224
mavina 1380, ето това открих

Общи условия

Активация на акаунт