Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 053
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 840
Печелила съм от Radio Mixx, но са "малко" неорганизирани, когато наградата не е лично от тях, а от рекламен партньор.
Според мен опишете случая и със скрийншоти пишете на имейл: office@yellow333.com
Успех 🍀
Имам казус с награда от радио Микс. Доста преди празниците ми писаха, че съм спечелила ваучер от таксита Yellow и да си изпратя данните за доставката му. Изчаках търпеливо да минат празниците, все пак отпуски, почивки...преди 3-4 дни им писах отново да питам кога да го очаквам - глас в пустиня. :/
Някой да има опит с тях?

Чакам само чашите от Швепс от бъга (че скоро не са споменавани 😅).
На децата съм обещала, ако спечелим шейна от Милка да ги водя на сняг. Малко чакам да спечеля копче, че да си купя палто. 😂

Надявах се на ДМ и четките, че освен текущите покупки и доста коледни подаръци купих от тях, ама уви.

Изкушава ме играта на Орехите, обаче пусто цялата ми тераса е окачена с домашни мезета. 😅

# 841
В страницата на Лили все още няма игри за Януари, нали? Или аз не ги откривам…
Да помрънкам и аз, в инстаграм не играя вече, че за 1 коментар съм ограничена.
Днес чакаме София мел, май?

# 842
  • София
От Кубети в Инстаграм, получих кутията вчера

# 843
Да помрънкам и аз ,че като гледам помага.За новата година все още от никъде нищо!МРЪН!!!

# 844
  • Сливен
От Фейсбук играта на НовоМес.

# 845
Има нова кампания

В страницата на Лили все още няма игри за Януари, нали? Или аз не ги откривам…
Да помрънкам и аз, в инстаграм не играя вече, че за 1 коментар съм ограничена.
Днес чакаме София мел, май?

# 846
  • Варна, Пловдив
Здравейте и за много години!
Пожелавам Ви най-вече здраве, радост и повече щастие през годината, нека всеки има шанса да сбъдне най-съкровените си мечти! Нека темата си върви все така приятна, помагаща и изпълнена с повече положителни емоции и желани награди.
Покрай празниците нямах време да седна на компютър и да пиша досега, но искам да благодаря на всички тук, защото, според мен, всеки с положителната си енергия допринесе моя милост да се хване на последния влак и да спечели чашите на Фереро. Така не съм се радвала от доста време. БЛАГОДАРЯ!
 А сега по темата - току-що пристигна кутията на Филаделфия, ако има значение за разнасянето на наградите, на 4.12.24г спечелих. Това ми е първата награда от какъвто и да е календар. Чакам единствено тегленето на София мел. Други чакани награди - чашите на Фереро и Швепс само. Като цяло не съм почитател на Орехите, но ще се включа с една бележка. Милка и другите участващи продукти не ги харесвам и не играя в игрите им - оставам наградите за Вас. Smile
Скрит текст:
SmileSmile

# 847
От Кубети в Инстаграм, получих кутията вчера

Ехееее, много е яка! Честито!

# 848
  • Sofia
За шейната ако може малко помощ понеже нашия бонбон скоро ще има нужда от забавления.

# 849
За първа година пропускам игра на София Мел. Пожелавам на всеки участвал от темата да си спечели желаната награда.
В Инстаграма не смея да тагна след НГ. То и почти не ми излизат игри 😁
"Отчет" на печалби от 2024 не знам правихте ли? Аз забравих какво съм печелила.
Ама и не е важно. Късмет нека да има 😛

Ааа, зарязах и Май Дей. Торта, пуешко... нищо не съм правила. Ще чакам тия дни тегленето.
За първа година и Розали пропускам. Преди всеки старт на НГ ми почваше с книга.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:29 от Merelenda

# 850
  • Варна, Пловдив
Пак аз. Някой питаше за Озон, вчера ми дойде поръчката,  платих с 40лв по-малко, използвах код за имения си  ден на стойност 10лв и ваучера за 30лв от лоялната програма на Бг мама, който добавих към портфейла в Озон.

# 851
Аз също ще помоля за помощ, понеже много я искам. Регистрирах бележката, но ми излезе "опитай пак". 🙄
За шейната ако може малко помощ понеже нашия бонбон скоро ще има нужда от забавления.

# 852
5:0 за Милка. Гледам, че пишете за някаква помощ. Някакъв номер ли има?

# 853
  • Там...
Днес все още изпращат имейли за Ариел и Ленор, току-що получих! Голяма изненада (бях ги отписала) и първа награда за годината Blush

# 854
Hrispa76, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт