?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 420 462
  • 10 415
  •   2
Отговори
# 10 410
След направена коронарография през м. октомври, колко време трябва да мине за да се направи втора такава?
Ако е необходимо - няколко седмици, ако не е спешно - няколко месеца. Зависи от състоянието и необходимостта от уточняване на проблема.

# 10 411
  • София
След направена коронарография през м. октомври, колко време трябва да мине за да се направи втора такава?
Правени са такива три пъти подред всеки месец - март, април и май. Сега през ноември имаше контролна и през май следващата година пак ще има контролна.

# 10 412
Много благодаря! За Икея не се бях сетила.
Тези показаните с къс кабел тип нощна лампа ли са? На мен май ми трябва нещо като разклонител с фасунга, но искам да може крушката да стои права, а не да трябва да се провисва някъде. Искам силна светлина, а не като от нощна лампа.

# 10 413
  • България
Има ли тема за постригване, в която има фризьори и могат да се задават въпроси? Търся съвет каква машинка за подстригване да избера, като ще се ползва за мъж и за дете, почти на 1г. Имаме обикновените, все се чупят за нула време и искам нещо по-качествено за брада и коса. Ако може да ме насочите къде да си задам въпроса ще съм благодарна.

# 10 414
  • Пловдив
Крушката ще е каквото си вземеш /има различни светлини/. Ние пендел си взехме от ТМТ в Пловдив, като там дължината на кабела са различни размери.

# 10 415
  • на Мелмак
Мозер и/или Остер за машинка.

Общи условия

Активация на акаунт