Да се оплачем... 2025

• 1 696 527
  • 27 721
  •   27
Отговори
# 27 705
  • София
Ехаааа, браво! София ще си има братче 🥂
Двуседмичната мъка с ФедЕкс приключи, тийнът ми скъса нервите с поръчка на някакви супер-дупер слънчеви очила и разправии с куриерите. Добре, че има все пак читави момчета и там, та най-накрая пратката успя да стигне до мен.

# 27 706
Таткото е много щастлив. По едно от всяко и всички желания са удовлетворени. Само София не иска нищо. Иска да е центърът на вселената.
Сега започва главоблъсканицата как ще се казва.

# 27 707
Аз пък мислех, че ще е момиче. Не познах, важно е на теб да ти е леко и бебето да е здраво. За име, ако трябва ще помагаме.
Спи ми се и е студено тук. Появи се и вятър от съвсем се усеща студ

# 27 708
И аз не познах. Абсолютно сигурна бях, че Лютичето е женска майка. Даже си мислех, че пак хубаво име са измислили за девойка

Тази година май никой няма да има подарък под елхата и се чудя въобще да я вадя ли. Ако измисля нещо символично, че ми е тъпо без подаръци. ММ иска книгата на Дан Браун

# 27 709
Лютичето е бая войнствена, ще ѝ отива и едно мъжко чадо Stuck Out Tongue Winking Eye Честито!

# 27 710
Честито Лютиче!
Лека.
Познах,ура!

# 27 711
И аз не познах, не съм писала, но мислех, че ще е момиче.
Нямам оплаквания, имам де, но са  неща, които не са нито фатални, нито непреодолими, само леко дразнещи, но това да е.
Момичета, моля ви от сърце за палци в неделя около 11:30. Като мине, ще пиша за какво е било, слава Богу не е да здраве.
Който има нужда от късмет, нека го получи, стискам палци на всеки, който в писал за това.

# 27 712
Да бягате с това кафяво, че било модерно, стига толкоз. Цветът на 2026 ще е облачно бяло.
Претоварена съм в работата. Нямам подаръци за никой, имам само една идея и мисля да е за всички от нея. 👿

# 27 713
Само още два подаръка чакам, другите са осигурени и прибрани. Вкл. за размяна в училището.
На детето ще му се струпат повече от педагогически правилното, но някак така се получи тази година. А то иначе скромничко - от дядо коледа си пожелало лего, пъзели ("но първо виШ какви имам, за да не се повторят") и "баба да ми изпрати котето Пухинка". На дядо МраС писало "да ми порасне косата за прическа с плитки".
Обаче... в събота и неделя трябва да мислим за базара в училище... там какви претенции ще бъдат, все едно друго дете...

# 27 714
Лютиче,
Честито!
Леко бременеене Simple Smile

Аз купих Тайната на тайните за подарък.
Чакам още четири пратки . И ми писна от куриери. Store.bg уж трябваше на 3ти да доставят... Ц.
Всяка година си казвам, че от рано ще започна с подаръците. И не го правя. Все мисля за всеки нещо специално и лично.

Изморена съм.
Отдавам се на почивка.

# 27 715
  • Пловдив
Изобщо не ми го защитавайте Сивия звяр! Аз и друга котка имам за сравнение, този си е велико магаре! Той е котка "Пак ли ти!", котка по Тери Пратчет!

# 27 716
  • София
Голяма мъка са ми подаръците. Досадно ми е, не мога да измисля нищо... С нетърпение чакам да мине декември.

# 27 717
Янтра, забравих да ти пиша - моля те, не бийте сладкия котак - възпитателно действа да се пръска със спрей с вода. 💦

# 27 718
  • Швейцария
Лютиче, честито!

Оплаквам се, че съм с кръвно 170. Взех от Хлофазолина на майка ми, който ще й нося, че нямам нищо друго.
Оплаквам се и че се опитваме да намерим дом на едно коте от БГ, което е намерено с тежка инфекция на улицата. Пуснах обяви в 3 групи тук, но никой не се обажда.

# 27 719
  • някъде другаде
Ех , Лютиче , и аз не познах. Нищо ,  Честито!

Общи условия

Активация на акаунт