Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 751
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
знам ли newsm78 За какво става дума там?

# 61
знам ли newsm78 За какво става дума там?
Ами- няма да  ти кажа! Разбери си сама...

# 62
15 евро отстъпка + безплатна доставка/ мин. 2 продукта/ +http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem11/prospection2/44814.htm?omniturecode=0010790RM032711650790  ето тази завивка!

# 63
Мерси  bouquet!Не може ли само завивката Mr. Green

# 64
хехехе-може...ако ти ми я изпратиш на мен- цветът  ме устройва идеално:-)

# 65
Верно?!?

# 66
Преди малко погледнах пощата си и видях , че и аз имам същата оферта, а все още не съм направила поръчка  newsm78 Освен нея имам още 3 различни, но нямам представа за какво става въпрос, явно на всички регистрирани пращат такива зарибявки  Grinning monda, сигурно и на теб са пратили  Peace

# 67
ive1ina, погледни назад в темата, бях дала линкове към другите две оферти, които ми бяха пратили, и момичетата тук ми ги преведоха Peace

# 68
Да, изпратили,ама само веднъж- на толкова поръчки...ама какво ли си викат- какво да я зарибяваме, тя през ден поръчва- да пращаме на тези, дето се опъват:-)

# 69
 Grinning спри да поръчваш един месец и сигурно ще те затрупат с предложения-такъв клиент не се губи току така:D

# 70
аз викам да пробвам с една седмица първо:-)

# 71
 Peace пробвай, ако не стане ще ти прехвърля някой от моите Grinning
Сериозно, онзи юрган Mr. Green ще ми го пратят ли, ако не поръчам нищо?

# 72
Естестгвено,че няма да ти го пратят.. За всички подаръци пише,че трябва да са изпълнени условията.

# 73
ей за тези подаръци питах. За една година с поръчките си получих 3. Но при нас за поръчка над 35 паунда. Та за това питах във френския за каква поръчка са. Като поръчваш ако поръчката ти надвишава сумата автоматично ти излиза код, който трябва да напишеш ако искаш подаръка. Но не се ядосвайте не са кой знае какво. Особено имаше едни ножове(комплект), единия се счупи на втория ден, а сега гледам са почнали да ръждясват. Пускат нови оферти, когато старите подаръци свършат. Даже и да си регистрирана само без да поръчваш пак ще ти пращат брошури.

# 74
Ето още един он лайн речник  http://www.eurodict.koralsoft.com/
Монда, ако желае,   да го добави в обясненията. Ако поназнайва малко немски и/или английски ез. и с помоща на речниците според мен човек може да се оправи с френския. Пускам го, защото много взехме да досаждаме на френско говорящите, а те са нужни за помощ при големи пасажи от текстове. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт