Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 462
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, но тези са с лилав пигмент а аз търся със син за брюнетки.

# 526
Това бива ли го?

# 527
  • Свети Влас
Хубави са душ геловете на Малиция.

# 528
На мен изобщо не ми хареса, да не кажа нещо друго. Толкова ми изсуши кожата след едно къпане, че направо бяла беше. В тоалетната отиде.

# 529
  • София
И на мен ми изкушават кожата. Лидълските литрови са в пъти по-добре

# 530
  • София
Гледах, че Agleu Mama много похвали олиата за душ за по-суха кожа и особено тези на Nivea и на Balea. Някой пробвал ли е?

# 531
Гледах, че Agleu Mama много похвали олиата за душ за по-суха кожа и особено тези на Nivea и на Balea. Някой пробвал ли е?
Харесвам душ олиото на Балеа. Нивеа не съм пробвала. Върши ми чудесна работа след плаж, искам да разтворя слънцезащитата и после минавам със сапун (не обичам душгел). Сега ползвам и без плаж на бременна суха кожа и не ми дразни, хидратира и ухае добре (не дълготрайно). Банята не стои мазна, харесва ми.

# 532
Двете душ олиа ползвам, доволна съм много и наистина помогнаха за кожата ми. За сравнение ползвах на адерма екзо и нищо.

# 533
Еее ето това олио на balea исках да си купя, че го четох тук и го забравих, и си викам и се чудя какво още беше...яд ме хвана сега

# 534
Нищо, де. 😄
Другия път. 😄 на мен много ми допада този тип продукт. По едно време даже си имах едно шишенце с кокосово масло в банята (понеже мразя да се мажа по тялото) и още под душа си намазвах тялото и после ми беше много приятно. И после открих душ олио. Само че някои душ олиа само ги водят така, иначе са си душ гел може би с малко по-меко действие, но няма общо с олио.

# 535
Аз имам кокосово масло и ще пробвам, имам и какаово масло пък може и някаква смеска да направя.

# 536
Аз имам кокосово масло и ще пробвам, имам и какаово масло пък може и някаква смеска да направя.
Това само за хидратация, иначе си трябва пак измивно. Но е по-приятно отколкото след баня ( аз правя повечето процедури под душа иначе съм несериозна работа)

# 537
Някой от тези почистващи продукти хубав ли е? На Хималая с куркума има ли ефект върху пигментни петна? От слънцезащита ми излизат пъпки и ми трябва нещо много хубаво за почистване.  Аз такива гелчета не ползвам и не харесвам, но ще се наложи.
На Ревокс слънцезащита хубава ли е? Става ли за вън вкъщи и силно слънце
Тези загледах и се чудих онзи ден кой да купя.

# 538
Някой от тези почистващи продукти хубав ли е? На Хималая с куркума има ли ефект върху пигментни петна? От слънцезащита ми излизат пъпки и ми трябва нещо много хубаво за почистване.  Аз такива гелчета не ползвам и не харесвам, но ще се наложи.
На Ревокс слънцезащита хубава ли е? Става ли за вън вкъщи и силно слънце
Тези загледах и се чудих онзи ден кой да купя.
На хималая съм ползвала зелената пяна и зеления гел, измивен съм ползвала и този другия gentle exfoliating. Бях доволна.
Ревокс за мен е хубава, но не ми матираше, повече съм доволна от СЗ на скинциклопедия (тази с ниацинамид ползвам).
За гарниер.. не знам от тях ползвах на времето един гел за лице с четка отпред и един от онез продукти тип3в1, не ми бяха уау.

# 539
Ще ги гледам утре пак и ще видя какво ще купя. А този фон дьо тен покривен ли е или е като бб крем. Не съм купувала фон дьо тен сигурно повече от 5 години. Ползвам само Бб крема на Миша, но сега ми прозират пигментните петна и не се харесвам. Та искам с нещо да ги прикрия имам чувството, че с бб крема повече изпъкват, а без грим не са толкова натрапчиви. Събирам мнения и за този коректор пак с идея да ги неутрализира малко и да си остана само с бб крема.
Изгубила съм всички козметични теми, а следях всички 😁.  Голяма загуба кой знае колко хубави продукти съм изпуснала 😆🤭

Общи условия

Активация на акаунт