На море в Гърция 2025

• 61 769
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А някой посещавал ли е къпинг с хубави бунгала със собсвено WC?
Уранополи, но са скъпички.

# 556
Последни приготовления за лятото Simple Smile

И нещо куриозно, което досега не ми се беше случило да снимам, макар че минаха от инцидента 7 години
Скрит текст:
- счупеният мост в Кавала

# 557
Параход, къде се намира това самотно дърво на 1-та снимка, да ходим да го наобиколим, че много сиротно изглежда, а съм сигурна, че е свикнало на доста повече внимание през сезона Simple Smile ?

# 558
Дървото е на Амолофи, над La Roca.
Барът до полуостровчето, мисля Wave, е изгорял. Лятото със сигурност няма да е така самотно, но сега е чудесно! Като изключим ураганния вятър.

# 559
  • София
Ще споделя новото си откритие от днес. Магазинът е открит около Коледа – на ул. Граф Игнатиев № 14 (близо е до Костас), но аз едва днес го забелязах – продават продукти на тази фирма - https://ophellia.eu/bg/
Продавачката е много мила жена, много разговорлива. Каза ми, че продукцията е на семейна фирма от Крит, от село близо до Ираклио.
Зехтинът може да се дегустира, маслините – също.
Взех си една бутилка зехтин и риган, защото не ми се носеха торби с покупки, но със сигурност ще пробвам и други неща.

# 560
Параходчето дали поне малко знае гръцки език? Ако не знае - имам сертификат, може да ми пишете на лични.

# 561
Препоръчайте някое хубаво гръцко интернет радио да си слушам в колата,  без или с по-малко реклами. Повечето онлайн радиа са с кахърните им за рязане на вени песни Grinning

# 562
Аз харесвам Дефтеро - това е като радио Христо Ботев, втора програма на националната им радиостанция. По тази причина няма много реклами, но освен музика има и новини.
https://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=2197

От същия сайт можете да чуете и други и да си изберете какво ви допада. Иначе от пътуванията наоколо, любимото ми радио за попмузика е хърватско и често си го пускам и на компютъра, докато работя Simple Smile

# 563
  • Пловдив
+1 за Дефтеро.
Параход, кое е хърватското?

# 564
Radio Otvoreni - samo hitovi Simple Smile

Извинявам се за офтопика. То е с англоезична попмузика, не е с балканска.

# 565
# 566
Още от първото ни посещение в Гърция си харесхаме   Rainbow  Θεσσαλονίκη - https://89rainbow.gr/
Това беше първото радио което ни се появи на търсене след границата. Тя и честотата му е в началото - 89. Освен това го има и като интернет радио. Музиката преобладаващо е рок затова и на нас ни е любимо. Даже ми е запаметено в колата и на Кулата още си го пускаме. Докъдето има обхват, а след това от интернет. С него са ни свързани и първите спомени от пътуваниятя в Гърция!

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 15:42 от str@nger

# 567
Еййй, живи и здрави бъдете.
Аднах си ги във фаворити, традиция си ми е като мина границата да превключа на гръцка вълна, ама първо чакам 1-2 км да захапе роуминга Grinning

# 568
  • гр. София
Vanilla radio

# 569
  • София
Отдавна не бях влизала в темата.
Едва прочетох последните 20-Ина страници.
Днес успях да купя билети за ферито до Хиос. Ферихопър даде по-ниска цена от Хеленик.

Общи условия

Активация на акаунт