Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 321
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми казаха, че следващия месец ще има големи намаления на пакетни процедури. Но кога ще ги обявят не знам.

# 706
Здравейте, кяк мога да  видя графика на доктор Трендафилова в дерма акт

# 707
  • SF
На 8 март имам час за процедура в Дерма Акт и ще ви споделя, ако имат намаления за "женския" месец. Процедурата ми е от предишните намаления през януари.

# 708
  • София
Здравейте, кяк мога да  видя графика на доктор Трендафилова в дерма акт
Не мисля,че се вижда, по-скоро се обаждате...

# 709
Аз съм на ретуш на 3 март и ще питам и аз, но предполагам, че на първи ще ги публикуват някъде.

# 710
Здравейте момичета! Аз също съм новобранец в темата и процедурите. На 41 г. и не съм правила нищо досега, но съм сериозно решена да започна.
Скоро ще пусна и снимка да си кажете мнението, но все пак - мислите ли, че Venus legacy  върши някаква работа за освежаване и тонизиране на кожата като за начало? Мислех за това или някакво IPL фото подмладяване , скоро след това и ботокс на чело. Въпросът е дали изобщо има смисъл от апаратни процедури или  направо да записвам час за ботокс ?
Насочила съм се към Reverse или Скинда- д-р Шери Шевкед по препоръка на колежка, а и ми е удобна локация.

# 711
Аз съм на ретуш на 3 март и ще питам и аз, но предполагам, че на първи ще ги публикуват някъде.
Не го публикуват,за съжаление.
 Проверява се по телефона за свбодни часове. Графикът им излиза на 20ти и е добре да се звънне тогава,или възможно най-скоро,защото бързо се запълва.

# 712
Аз звъннах миналата седмица и ми казаха, че д-р Трендафилова ще отсъства началото на март, така че ми дадоха час за средата на месеца.

# 713
Да, д-р Трендафилова ще е на работа след 13 март.

# 714
Скоро ще пусна и снимка да си кажете мнението, но все пак - мислите ли, че Venus legacy  върши някаква работа за освежаване и тонизиране на кожата като за начало? Мислех за това или някакво IPL фото подмладяване , скоро след това и ботокс на чело. Въпросът е дали изобщо има смисъл от апаратни процедури или  направо да записвам час за ботокс ?

никаква полза няма от Легаси, от личен опит,а и от приятелка.

# 715
Някой правил ли е скин бустер Juvederm Volite? Препоръчаха ми го за подобряване цялостния вид на кожата, стимулиране на колаген и лек лифтинг? Казаха ми, че се прави 1 процедура, а не като повечето няколко една след друга.

# 716
Някой правил ли е скин бустер Juvederm Volite? Препоръчаха ми го за подобряване цялостния вид на кожата, стимулиране на колаген и лек лифтинг? Казаха ми, че се прави 1 процедура, а не като повечето няколко една след друга.
Прави се по една процедура на шест месеца, но по протокол се слагат 2 ml.

# 717
Прави се по една процедура на шест месеца, но по протокол се слагат 2 ml.
А като ефект как е? Доволна ли сте?

# 718
Аз съм доволна от Juvederm Volite, имаше приятно освежаване на кожата на лицето. По-добре ми се отрази от Restylane, от него почти не забелязах разлика.

# 719
Здравейте,
Бях на процедура Дженезис вчера. Имам лека розацея и капилярчета на носа, но целя освежаване. Докторката от Дермаакт ми препоръча Pico за следващ път за по-добър ефект. Имало промоция 2 на цената на 1.
Потърсих с търсачката и открих, че не са много доволни хората, откъм лунички и пигментации, но за анти ейдж ефект как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт