Бурно, дълго или спокойно

• 3 474
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
Голяма скръндза е тая рибка. Не можаха ли да й се откъснат повече години от сърцето? Какво е това само 40, само 20?! На нищо не прилича. А това третото желание, да продължа да си живея, както до сега, не е никаква опция. Нали и преди да я хвана, без нея, съм си живяла така. Т.е.  да ме остави да си живея живота, както с нея, така и без нея.
На нейно място бих потънала в тинята от срам.

# 16
# 17
  • Paris, France
Въпросът е чие 18 годишно тяло предлага. Да не е като на някоя 18г, но 100 килограмова и с опъпчорено от акне лице?  Ако е като моето на 18г, също не го ща. Нямах дефиниция, нито месо по мене. Харесвах се на 25-40г. Ако е като на Клаудия Шифър или Наоми Кембъл го избирам веднага. Първата опция ме плаши. Не предлага 40г здрав живот, а просто живот. Представям си утре да се парализирам или да оглупея и да трябва да живея още 40г така. А и какво ще правя на 93 и 94г? Третата опция е ОК. А утре може да хвана друга златна рибка с по-интересни предложения.

# 18
Тая риба отива за претопяване.
Един ланец с котва, и комплект гривна, синджир и обеци за жената.
Като наредим и предните двайсет зъба като ром, и нямаме стигане.

# 19
  • По света и у нас
Аз познавам 46 годишни с тела на 20 годишни... това е постижимо и без златна рибка.

Ще си поръчам един любвеобвилен хубав жребец (190см), от златната рибка, това е.

# 20
  • Down south
Присъединявам се към #4 и #5, липсващи в предложенията на точно тази рибка.
Да си я ползватеи и изпържите
Рибата
Аз се Присъединявам към следващият улов и съответните
няколко опции:
- здраве
'Племенник ми ще пътува с мен и
Се надявам на интересни запознадтвсс. Той е американец. На 34 г гоеорои български, със собствена къща и упешниа ксриера. Ще му се да ди си намери българска девойка
Говори мнохп добър бъларски и се надявам на запознснсто с български  девойки, имсщи щщеш жасмин и капацитет да се преместят трайни в САЩ

# 21
Е, то има значение на колко е сега човек. Ако е на 60, лесно ще избере 18 годишно тяло + 20 години са 80.
За мен нито едно от предложенията, не е изкушение.
Тези въпроси са ми малко, като в тъп виц  с неочакван край.
Аз като видях заглавието, помислих, че някой пита за cекc похвати.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 06:27 от zavs

# 22
  • София
Ако са само тези опции избирам 3 - може да се окаже по-добър вариант от другите, знае ли човек.

# 23
Не обвинявайте рибите. Рибата е на авторката, тя  е виновна tooth

# 24
Нямам нужда нито от 18-годишно тяло, нито от знанието, че точно ще умра след 40 години. Каквото ми е писано. Избирам 3-ти вариант.

# 25
Не обвинявайте рибите. Рибата е на авторката, тя  е виновна tooth

Ами вие много претенциозни излязохте, годините да били прекрасни, тялото да било на манекенка, младо гадже що не предлагала... и айде я пратихте в тигана горката рибката Grinning

# 26
Нещо не откривам логика в предложенията на рибката. Комай няма да е баш златна. Много куци предложения. Пускам я да си върви по живо по здраво. То и без това едната опция и без нейна помощ е съвсем изпълнима.

# 27
  • София
Ще й тегля една майна. Нито една опция не ме устройва.

# 28
Simple Smile Третата опция, харесвам си живота.

# 29
Не ме блазни 18-годишно тяло - нито моето, нито някое чуждо. И мозъка на 18-годишните не ме блазни, искам си опита, спомените, всичко. Дълъг и щастлив живот искам, разбира се, но бих искала да си го "изработя" сама - с труд, със спорт, правилно хранене, игнор на стреса, и с любимите хора до мен.

Като млада съм си мечтала и за златна рибка, и за печалба от лотарията, и за лампата на Аладин. С възрастта и житейския опит съм се убедила, че всяко нещо в този живот има цена, и точно тази - на внезапните и радикални "благини" не ми допада и не искам да я плащам.

Общи условия

Активация на акаунт