Отговори
# 30
Ако не е за СейФер или АфРам хич да не ни занимават. 😄

# 31
За бебето на Есме единия спойлерист писа преди време и после няколко пъти си репоства туита! Листото май преписва! 🤣

# 32
  • София
Аз мисля, че всички тези се управляват от едно място. Пишат, преписват, карат се, ама хората ги четат и обсъждат.

JoyJoyJoy

# 33
Братята Демир! 🧿

# 34
Само доктора липсва, явно той е фотографа 🥰

# 35
Привет на всички празнуващи!
Благодаря за темата Мистери. Много сме бързи, но ти си винаги на пост.
Днешният ден ще се запомни с небивалият интерес към диамантеното ни момче, което има рожден ден.
На тази възраст, МЕРТ РАМАЗАН ДЕМИР изнесе урок по актьорско майсторство  и доказа, че е единствен и неповторим талант в професията си.
Една от любимите ми снимки на усмихнатото ни момче. Бъди жив и здрав Мерт.

# 36
Официално вече с нови дати за фраг ли сме? Докато го пуснат те хората заспаха. И какво вече във вторник фраг? И ако благоволят и втори в сряда или четвъртък? Или ще останем отсега нататък само с един?
Не се връща интереса на зрителите така. Жалко. Кой знае какъв ужас са ни приготвили с това мълчание. Всичко живо се е изпокрило. Дано поне стигнем до 100-ят епизод.

# 37

Благодаря на всички за хубавите пожелания и сторените добри неща Heart

# 38
Стори от Мерт ❤️🎉🧿. Еве, писали сме заедно, но толкова рядко ни радва Рамо, че си заслужава да го повторя. 😄

# 39
Ох като го видя това момче и не знам как да го опиша. Слабост ,красота,харизма. Ризата ,гривната,той самия. Машала 🤍

# 40

Благодаря на всички за хубавите пожелания и сторените добри неща Heart
Часовника показва 1,15 мин.Луда работа.

# 41
# 42
# 43

Мистери,Благодарско за Новата тема  !

Сладки и вкусни като Дубайския шоколад... Heart Eyes

# 44
Сикорски, на Неслишах в тикток

Общи условия

Активация на акаунт