Отговори
# 690
Относно Ферит и цялата работа със Суна. Три сезона от триста кладенеца съм носила вода да го оправдая и разбера, но този път не успях. Просто каквото и да направят сценаристите, няма как да избелят тази случка.
Преди целувката изпитвах съжаление към Суна и Ферит, а след изповедта ме обхвана още по-голям яд. Не се надявам на потвържение,че е било само целувка без с***С. Какво значение има джанъм? Да не ви е за пръв път да се цулувате? Да не говорим,че онзи поглед на Феро си беше чист мерак,без грам съжаление в него Rolling Eyes
ДА бяха написали,че е прекалил с алкохола,дрогирал се е или  ги е смесил хапчетата за диабет Smile
Ама това от съжалание да целуваш  и искаш да ч***ш бълдъзата ми е в повече Satisfied
Естествено,че  искам да има СейФер, но дано нито една жена в реала не прощава такива изцепки.

# 691
  • София
Относно Ферит и цялата работа със Суна.
Скрит текст:
Три сезона от триста кладенеца съм носила вода да го оправдая и разбера, но този път не успях. Просто каквото и да направят сценаристите, няма как да избелят тази случка.
Преди целувката изпитвах съжаление към Суна и Ферит, а след изповедта ме обхвана още по-голям яд. Не се надявам на потвържение,че е било само целувка без с***С. Какво значение има джанъм? Да не ви е за пръв път да се цулувате? Да не говорим,че онзи поглед на Феро си беше чист мерак,без грам съжаление в него Rolling Eyes
ДА бяха написали,че е прекалил с алкохола,дрогирал се е или  ги е смесил хапчетата за диабет Smile
Ама това от съжалание да целуваш  и искаш да ч***ш бълдъзата ми е в повече Satisfied
Естествено,че  искам да има СейФер, но дано нито една жена в реала не прощава такива изцепки.
Относно Ферит и Суна, този, който изобщо измисли тази сюжетна линия, трябва да бъде незабавно уволнен и никога повече да не пише СЦ. Каквото и да въртят сега, пиши ги бегАли.

# 692
Дори да предположим, че наистина се е случило нещо, то няма абсолютно никакво значение дали Сейран ще разбере за случката или няма да разбере. Сейран винаги е била "обсебена" от Суна, винаги я е поставяла пред себе си и Ферит, за Суна се е борила най-много. Каквото и да й се каже, ако ще й на калъп да ги беше хванала пак щеше да й прости, като нямам грам съмнение в това.

Пак да си кажа, че за мен всичко това е нечия кома.

# 693
Вие тука все за Ферит се притеснявате, ама аз за Мерт си замислих защо му е да ходи в казармата. Пари ли няма да се откупи, както било прието в Турция или иска по-далеч от гаджето? Представям си как последното му ходи на свиждане или Мерт го пускат в градски отпуск, загорял за....целувки и малко кекс. Тогава сдобряването им е в кърпа вързано. А дано, защото и двамата са много готини! Но това с казармата не одобрявам! Щото и няма да снима тогава.

# 694
Това, че Мерт ще кара пълна казарма го писаха рускините. Официално няма потвърждение, че ще е 6 месеца. Лично аз се съмнявам да не си плати.

# 695
Мише. Заслужават уволнение със сигурност и  ще следя да не започвам сериал на който те са сценаристи.
Мисля,че можеше оправданието да бъде малко по-добре замислено. Най-малко поради  паник атаките и всички други симптоми на психично разстройство при Ферит. Пък така или иначе, това  е заявката на сериала.
Всъщност се чудя дали изобщо сценаристите осъзнават в какво положение са или мислят, че са в правилната посока. В жалките си опити да излезат от дадена ситуация затъват още повече.

# 696
Това, че Мерт ще кара пълна казарма го писаха рускините. Официално няма потвърждение, че ще е 6 месеца. Лично аз се съмнявам да не си плати.

Ако случайно е закъсал финансово като героя си, ще съберем пари, ще го откупим!

# 697
  • София
Сейран винаги е била "обсебена" от Суна, винаги я е поставяла пред себе си и Ферит, за Суна се е борила най-много.

Цялата идея на ситуацията за мен лично е, че Сейран трябва да разбере що за човек е Суна. Нещо, което тя винаги е виждала, но не си е признавала. Затова накрая ще изкарат, че нищо не се е случило, всичко е било в нечие въображение.

Относно казармата на Мерт, не вярвам на тв8, в разгара на кариерата си, когато ще е най-търсен, той ще изчезне за 6 месеца.

# 698
И Гюлсерен, и Онур трябва да се нечии пациенти!
Кате, нямам идея за Онур. Освен, че е бил пациент на Гюлсерен и е учил в Лондон, точно не знам какво, друго не ми е известно...
Reni,благодаря за тази информация.Мисля,че трябва да продължи да и бъде пациент

# 699
Здравейте момичета.Изгледах епизода с бълг.субтитри.Превода не беше много добър,но се разбираше.Не съм го гледала с руски субтитри все още.Моето мнение е малко  по-различно за този епизод.Като идея и замисъл беше много добро.Това трябваше да бъде "очистващия" епизод.Но като изпълнение си беше трагедия и основната заслуга за това е отново на некадърните сценаристи.Общо взето,потресаващата игра на Афра и Мерт,добре режисираните сцени и не на последно място,операторска работа "спасиха" донякъде епизода.Но клишираните диалози и особено зле поднесената ни "изповед" на Ферит не успяха да предадат истинското преживяване на тази вина,нито да "избелят" образа.Добре,че все пак имаше ретроспекция.Ако и диалозите бяха добри и извън рамките на клишето сигурно щеше да се получи и тогава нямаше да спорим все още по въпроса,прощава ли се или не.За мен,все още си остава непонятен въпроса,защо Ферит обвини Сейран,че първо е изпратила сестра си и после уж е дошла случайно.Това съвсем се забрави и от фенове и от сценаристи.Може би само арабките го разбраха,защото при тях липсва сцената с целувката.Не споменавам сцената с камината,защото на нас ни бе показана само в трейлъра,но не и в епизода.Ако Ферит беше признал пред Сейран не само за Суна,но и за "разговорите" с другото си аз и бе поискал помощ и лечение веднага щях да простя.Може би и другите фенове.В случая май искаха да не злепоставят още повече Суна.Искаха и вълка да е сит,и агнето да е цяло,но го нямат тоя капацитет.Все още нямаме версията на самата Суна.Дали това не е "отворена вратичка" и отчитайки дали фандома е доволен от изповедта или не,чрез нейната версия съвсем да оневинят Ферит.Ако фандома е доволен сигурно няма да дълбаят повече и ще "заметат" всичко отново под килима,но ако недоволството продължава най-вероятно ще чуем и версията на Суна.Според мен,каквото и да напишат сценаристите,дори и напълно да "оневинят" Ферит,няма да е интересно както в сезон 1.Най-тъпото ще бъде ако наистина Ферит предложи брак на Сейран под падащи снежинки.Всичко,което до сега Ферит правеше за Сейран беше нестандартно и различно от другите сериали.С тия сценаристи няма начин как да се случат такива неща.Яко сме в клишето и яко предвидимо.

# 700
# 701
Спойлер
Скрит текст:
Ще се върнем в болницата.

Сейран ще бъде простреляна.

Това пак са някакви паралели.

# 702
Спойлер
Скрит текст:
Ще се върнем в болницата.

Сейран ще бъде простреляна.

Това пак са някакви паралели.

Ай ,сиктир!!!!!Lilia, не е към теб! Heart

# 703
Сикорски, нали не трябва да си мислим, че са снимали нещо специално за арабките? Изрязали са две изречения, това е.
Хората ни го показаха ачик ачик от всички ъгли снимано, в детайли, ние не повярвахме. Говореха с недомлъвки, пак не повярвахме. Втория Ферит ни го каза, пак не повярвахме. Сложиха обяснение в устата на Ферит, белки разберем, че е истина, ние пак не, та не! Накрая ще ни пуснат наистина интернет озела Stuck Out Tongue Winking Eye
Еве, това което Ферит обясни, няма нищо общо с това, което ние видяхме. Та аз още се чудя, какво е станало аджеба.
Вече се изгубих насред всички щрауси и еднорози 🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁

# 704
А какво ще стане със сватбата на 23 септември

Общи условия

Активация на акаунт