Отговори
# 345
Имало едно време, през Палеолита...
Според мен - ранна бронзова, но може и да бъркам. Със специалисти-палеолитици гледам да не споря, не съм им на нивото.

Тази ли е в леглото ти, Джеймс?
От 86-та до 97-ма била там.

За такива сериозни комплименти май ще искате да ви черпя, а?

Joy
Абе гледам из чаршафи са тия снимки...

Бих разбрал любопитството около чаршафите ако бяха моите, но не са. Все пак, смилявам се, ето още малко за задоволяването му. На любопитството, уточнявам за да не възникне недоразумение.

Скрит текст:

Ама се опитвам да се променя Wink В положителна посока. Черпя ви едно видео от преди 11 месеца. Не е мое, моето не се получи. Са да не кажете, че с чужда пита - помен ...Wink

О, коя тема се е събудила!

Ми не моеме сички да дремеме в скуката на семейните отношения. Бгмамския раздел имам предвид, иначе съм консервативен защитник на традиционните ценности - семейство: мъж, жена и любовница. Много дълготрайна конфигурация.

# 346
  • Далечният изток
А любовник? Thinking
Много сексистки твоите ценности...

# 347
Честита събота!

Има ли именници?

# 348
Честита да ни е съботата, Лори!
С един изглед от р. Янтра и една мама лебед с още грозните и патенца, които скоро ще се превърнат в красавци като нея:

Скрит текст:

Пп Честити да са имениците днес!

# 349
Да пуснеш снимки, Айче /A.I.A/. Grinning

Какво е валежно днес от обяд насам ... че и хладничко ... някакъв забравен ден от пролетта ли, от зимата ли? Joy

Все по-малко време за форума - к`ви снимки желаете моля - плажни, по монокини, с гащи без гащи, официално облекло Wink ?

# 350
Може и в обратен ред.

# 351
Чудя се какво да поискам Simple Smile
Вие сте ми свидетелки, че съм привърженик на реалната визия, обаче трябва да признаем, че виртуалният свят победи. И се наложи. Инфлацията на реалното е такава, че май скоро няма да го има изобщо.
Та така...
А ето какви неща водят мислите ми в тази посока. И музиката, и видеото са създадени и синхронизирани от IA:

Има и други теми за IA, включително доста въпроси около виртуала в семейните отношения. Но едно, че там ме трият, друго, че не долюбват показването на голата истина Wink, та затова тук пускам.
=================
Я да видим тук какво мислите? Мъжете или жените са по-пострадавши от IA? Според мен - жените. IA е доста по-добър в създаването на женски аватари по простата причина, че количиствeно в и-нет има много повече видеа и снимки със жени, отколкото с мъже. А той се храни с квото има там Wink
Мъжете на IA са малко като недовършени Wink Или може би и в реала е така?
=================
Преди към 15 години излезе един пророчески филм на Албер Дюпонтел - Моника.

Ако не сте го гледали - препоръчвам.
https://www.imdb.com/title/tt0304417/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_34

# 352
  • София
В смисъл аз да си правя изкуствен мъж? Не, мерси, има достатъчно истински все още.
Що се отнася до онлайн снимките - като си зле в ръцете и акъла, винаги си зле. В смисъл като не знаеш как да се снимаш, как да застанеш и как да си обработиш снимката, дори извънземните не могат да ти помогнат.

# 353
Вие филма ли обсъждате или клипчето/песен? Grinning

Изгледах половината клипче, ами зяпам повече жените естествено. Какво да се прави, по-красиви са. Joy Обаче, мноо направено това клипче, то почти всичко е с розов /или виолетов тук-таме/ отенък, воопще - изкуствено ми е, прекалено идеално. Следва извод: разочарование, не е истинско. Scream

# 354
  • София
Да, и сега мъжете ще започнат да търсят ей такива идеални жени, които не съществуват. Е, такива са разбира се само майките им. Relaxed

# 355
  • София
Ако някой не е забелязал, песента се пее от жена за нейната палава стюардеса. И в клипа ама такова сценки. Модерните времена са с всички екстри, сори.

# 356
  • Далечният изток
Да, и сега мъжете ще започнат да търсят ей такива идеални жени, които не съществуват. Е, такива са разбира се само майките им. Relaxed
И тези, които ще си надуят, като във вица. Joy

# 357
  • София
Вече има много хубави роботи, с много хубава кожа, изкуствен интелект, а стойността им е колкото нова кола среден клас.

# 358
  • Далечният изток
А, идеално. Няма да иска чанти, обувки, парцали, ресторанти...

# 359
  • София
И не се храни! Само зарядното - цък.

Общи условия

Активация на акаунт