Music Idol - тема 4

• 19 499
  • 461
  •   1
Отговори
# 240
  • В офиса
Николай Манолов-сваляча

Аз казах ли ви?! Казах ли ви?! Знаех си, че този секс-елемент ще ни го набутат отново да го гледаме...Нито е дисциплиниран, нито работи достатъчно по подготовката си, но пусти секси имидж...

Споко, де. Той и Марин от стар академи не беше дисциплиниран и не работеше достатъчно, ама колко израстна.
На мен Николай ми е интересен, също както и Кремена, защото са толкова млади и имат потенциал за развитие. Май всички останали класирани са над 20 г., голяма част вече пели професионално. А той е абсолютен новак, дори инфантилното му държание на плейбой повече ме разсмива, отколкото да ме дразни.

# 241
  • UK
Нз ама така като ги гледам мисля че Пламен ще спечели.

# 242
  • Primum non nocere !
Госпожице Мърморанке, отдавна се каня да те питам....Кой е мъжа на аватара ти?
Много е зле това момче....Лазар

# 243
Николай Манолов-сваляча

Аз казах ли ви?! Казах ли ви?! Знаех си, че този секс-елемент ще ни го набутат отново да го гледаме...Нито е дисциплиниран, нито работи достатъчно по подготовката си, но пусти секси имидж...

Мен пък ме кефи, дано мине. Малко свежа мъжка плът да има, няма само по мацки да точим лиги. Joy

# 244
но Лазар няма да мине.

# 245
сега ще се избират 2, но защо пеят пак тия? 2 от кои- от всички останали или от някоя група......

# 246
  • София, Дървеница
Кръстина беше страхотна!!!!!

# 247
много ми хареса и на мен Кръстина! Дано продължи, а ако не продължи, дано някой друг я забележи и й даде шанс!

# 248
този много вие... не ми харесва  Rolling Eyes

хм, като сулшам коментарите на журито...май хич не разбирам от музика  Crazy

# 249
А защо Искрен Рибчев го няма сред участниците с втори шанс?!  Shocked  Close

# 250
Охххоо, Кръстина...от отдавна съм си я харесала аз нея.... Heart Eyes

.............И така да споделя, гледах последната 8-ца /на 16.03/ и съм шокирана...най-добрите за мен  бяха Теодор и Кръстина Кокорска... Peace е как пее  тая мацка  и  как заби супер аранжимент на парчето "Another day in paradise".....супер  thumbsup и с убийствен английски  Heart Eyes

# 251
Ние па гласувахме за русата мацка- Силвия Монева  Wink. Ако Искрен беше, аз за него щях да пусна глас, но уви...  Confused

# 252
  • Сливен
До тук - Кръстина и Васко

# 253
Йорданка Христова да не е ходила на опъване? Тая вечер някак различна..... тя покрай Глото да не е решила да се подмладява....

# 254
Някой да знае коя е тая песен, линк ако може. Звучи ми кат на Орлин Горанов

Общи условия

Активация на акаунт