На опашка СЕПТЕМВРИЙКАТА не чака - вижда се вече тумбака!

• 13 293
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • София
"А лекарят, който ще ме следи пък бих днес следобяд..

Е, тва е то, не ми стига, че пиша с грешки, ами и не чета после да видя какви глупости съм сътворила.  ooooh!
Де да бях аз от тези бойните, ама не, мълча си и си кротувам аз,  Crossing Arms, та съм искала да напиша, че бил следобяд...  Joy

Ох, и на мене ми се иска да видя дали ще е мома или ще имам още един мъж в къщата (леле, ако стане така тримата ще ми изядат ушите), как ще ги изхранвам не знам. Нещо готвенето не ми е от силните страни, все правя от нещо, нищо. Tired Ама дотогава току-виж съм се понаучила на туй-онуй. А, в тази връзка да питам, бяхте писали преди как овесените ядки да не стават лигави, ама къде ти човек да помни такива работи. Ако някоя се сеща, нека да стодели с една объркана кулинарска душица...

# 196
Inna, аз също съм при доц. Томова, но си мисля, че ще е добре да се обадиш възможно най-скоро и да видиш какво е положението с прегледите в събота и дали въобще има часове в този период. Казвам ти това, защото аз си записах час на 05.03 и часа ми е за 16.04.... така, чв звънни и възможно най-скоро! Освен това, доколкото разбрах от моята лекарка, тя работи на няколко места... Моя преглед ще бъде в МЦ "София", това е бившето ГУСВ. Дано да съм ти полезна.... А иначе...ще ми бъде много драго да се видим , някой път като идвам към Кърджали!

# 197
Sladka mama, за да не ти станат лигави овесените ядки, трябва да ги сложиш да се варят след като водата заври.... А от мен една хитринка: купуваш си фини овесени ядки и само ги заливаш с вряля вода. Аз си ги правя в микровълновата и стават супер: 5 лъжици фини овесени ядки; 200мл прясно мляко и като ги изкарам им слагам и една лъжица мед.... може и малко канела... за 1-2 минути са готови!

# 198
  • Кърджали, България
sungirlaug, ти пък каква връзка имаш с Кърджали!? Я казвай бързо, че нямам търпение...

# 199
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
mackomacko, вие, моите "сътерминки" много рядко се вясвате, но пък като се появите, все хубави новини сипете! Hug Hellche - с нейните близнаци, ти - с местожителството си... Ставаме тринки вече с dona_78! А аз толкова се тръшках, че ще кукувам сама в това Драгалевци... Честита ти мома и по-честичко тук! Wink

воко, добре дошла сред нас! Безпроблемно бременеене оттук-нататък и дай една дата за термин, за да ти уредим по-добро място в списъка!  Laughing Mr. Green

# 200
Ами, Inna, връзката ми е, че там съм израстнала... Баба ми и дядо ми йивеят в Кърджали, а нашите имат магазин там (бабата се грижи).... Но аз от октомври не съм идвала в града, защото... малко ми е тъжно.... Отгледаха ме пра-баба ми и пра-дядо ми, а те и двамата си отидоха за 3 месеца миналата година... та от 40те на бабичката не съм се мяркала.... знам, че е малко тъпо, но и без това се разстройвам много само като се сетя за тях... и все още не мога да събера кураж....  Но се надявам скоро и това да стане!

# 201
 И аз си мисля, че пролетта идва утре, ама по ТВ съобщиха, че е днес.
Докато изчета и отговоря на sladka mama то вече са ти казали как стават овесените ядки. Аз да си призная никога не съм ги готвила, но помня прочетеното.Simple Smile

Добре дошла при нас на новата мама!

# 202
анири и дона_78 после ще спортуваме заедно по баирите с количките  Joy то не че тук има много място за разходки де..... ама ще намерим
но пък анири това ако не е съвпадение, от един квартал, с един термин, много готино  Grinning
иначе и аз точно се чудех как ще си кукувам в гората, ама добре че се намерихме  Mr. Green
можем да си организираме квартална среща даже   Wink (че и аз нямам много познати тук, особено пък мами)

а сега се сетих, че някоя от мамите се оплакваше от много жестоки киселини. и мен много ме мъчат, че даже имам леки и в момента (уж се появявали доста по-натам, ама аз от доста време имам), и се поинтересувах и моята док ми каза, че може да се взима Талцид без никакви проблеми. тук във форума на няколко места попаднах на мами (търсейки инфо за гадните киселини), които също са го пили, докато са бременеели. на мен лично много ми помага, изпробвано е  Wink

# 203
 ooooh! така яко ме переше корема, че исках да вляза и да питам дали е опасно за бебето...
ама като прочетох поста на сладка мама пак се развеселих  Mr. Green и като че ми помина малко.... какво ше правя без вас не знам  Hug
Ама проблема беше, че цял ден драйфам .... поне 4 пъти днес .... че накрая така яко ме сви от всички тея конвулси ... че се притесних ... може ли да стане нещо на бебо от цялото това свиване на коремните мускули при драйфус ? Иначе пия вода като за световно, че да не се обезводня...
Има ли мама със същия проблем или го е имала ? Sad

# 204
  • София
И аз имах подобен проблем с драйфането миналата година, а и сега съм по същия начин. Повръщаше ми се и сутрин, и вечер, когато падне. По цял ден лежах в хола на дивана с един леген до мен, че ми писна да тичам до банята. Ама не съм взимала никакви лекарства с/у драйфането, беше ме страх. И аз се наливах с течности, ама и тях ги връщах. Помагаше ми пиенето на кола, колкото и странно да ти изглежда. Като влязох в 4-я мес. всичко свърши. По същия начин съм и сега. За първи път тази седмица мога да погледна ядене без да тичам до кенефа. А пък от пюретата на бебка направо като ги помиришех и връщах поръчката. Но мисля че вече всичко свърши. Така, че не се отчайвай и успех.

# 205
Здравейте, мамчета!
Отдавна не съм се разписвала, но не мога да се добера до компа.
Малко да се пооплача първо. Бяха ми открили белтък и бактерии в урината. За белтъка не се притесних, имах го и при първата бременност, но бактериите... И що неща изчетох в нета, все страшни. Абе 3 дни и нощи кошмар. Ама се оказа, че няма нищо при повторните изследвания.
Сега съм в чуденка къде да отида да ми видят бебето. Лекаря, който беше един от най-добрите в наше село, почина, а заместниците му те гледата първо в джоба. За да отиде втори път единия беше наговорил разни ужасии на една моя приятелка. Един месец се побърка момичето. И то се познават много добре.Не ме интересува толкова пола на бебето, ами всичко да е наред.
А моето малко момиченце за капак отазва да се храни. Изобщо при нас пак е весело.
Отивам пак да я мъча да хапне 2 лъжици супа.

# 206
  • Бургас
Здравейте за трети път днес. Добре дошла на новата мама. За Томова не приема в събота доколкото знам. Гретхен ще ти кажа имената на трима лекари в Плевен, а ти си избери. Препоръчаха ми Славов, Бързашки и Стойков. Първите двама преглеждат в Авис медика, но не им знам графика. А третия в един нов медицински център ама ще те излъжа за името Св София ли беше, не помня. Хайде бай, до скоро

# 207
  • Sofia
Девойки гепете Hug
Аз само да ви пусна едно сайтче за ЗИМАФЛУОРА и отивам да белна едни картошки и да ги пекна с биричка, че мъжо е купил готови печени бутчета, та за вечеря де + една салтка -домати с праз, дето ми е любима ммм...  Crazy
Не съм ви чела, ама ако мога по- късно ще свърша тази работа.

# 208
FEMININE, страахоотна си  Grinning Разбирам го мъжа ти  Joy

Извинете ме, че се намесвам в темичката ви, ама като видях каква снимка си е сложила FEMININE ще взема да я изклюкаря, че има медал от световно първенство  Laughing Grinning И бягам да не ме бие  Crazy
Леко бременеене момичета Hug

# 209
Извинете ме, че се намесвам в темичката ви, ама като видях каква снимка си е сложила FEMININE ще взема да я изклюкаря, че има медал от световно първенство  Laughing Grinning И бягам да не ме бие  Crazy

Аха! Разкрита  Mr. Green и честито!!!

Общи условия

Активация на акаунт