💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 396
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Наистина ли днешното младо поколение стои месец без секс??? Rolling Eyes

# 256
  • Асеновград
Аз мисля че Даниел изобщо няма такъв интерес към нея, тя му слага думи в устата, малко даже се държи като майка към него, той тотално не мисли и не се е опитал да запомни един факт за нея.

# 257
Чак жал ми стана за Стела.7 години връзка и нищо,празна тиква.

# 258
Чак жал ми стана за Стела.7 години връзка и нищо,празна тиква.

То, пък, защото в Стела има много дълбочина...като й слушам разсъжденията и какви неща я вълнуват 🤦

# 259
  • Be realistic - plan for a miracle.
Супер прости тикви са и двамата, тя за бонус е и злобна.

# 260
  • софия
Двете игри май ще са в един епизод, жалко, и аз исках да има епизод и в събота, да няма празен ден от предавания 😁

# 261
Герман ме кефи, супер айляк го раздава, като цяло мислех, че ще ме дразнят и то заради жена му, но за момента са ми симпатични.

# 262
  • София
И на мен не ми харесват въпросите, не е нужно всички да разбираме кой води активен сексуален живот, примерно...

Тази Стела и на мен ми е неприятна, говоренето, маниерите...

# 263
Герман ме кефи, супер айляк го раздава, като цяло мислех, че ще ме дразнят и то заради жена му, но за момента са ми симпатични.
И на мен са ми симпатични  семейство Таргериан.( За сега)

# 264
Кой каза, че Стела имала много чиста и перфектна кожа? Толкова пъпчива и мазна е отблизо! Явно замаскира с фон дьо тен. Възрастната двойка е доста забавна. Даже и мъжът, който изглежда голям сухар има чувство за хумор

# 265
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сто живота да живея, докато не се преродя като мъж, явно няма да разбера как е възможно да не можеш да отговориш на елементарни въпроси, докато правиш нещо друго. Това мъжете са много странни същества. Joy
Браво на Герман, Алек и кой беше третия! На мен Германови са ми доста симпатични, особено той. Тя малко изглежда като кака до него, чисто визуално никак не си подхождат, но любовта е сляпа. А и май не е много умна, чухте ли я какво каза: "Трябва да опровергая очакванията след доброто представяне на Герман". Joy

# 266
  • София
И на мен засега са ми симпатични Германови, но нещо музикантите или по-точно Ники ми идва по-лигава, а е на 27г., не на 15.

# 267
Много дълъг ми идва епизода. Тежко е така и мъжка и женска игра в един ден

# 268
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За протокола и за да съм честна, не мога да не отбележа, че и жените са големи злета. Толкова да не можеш да събираш и изваждаш до 30. Rolling Eyes Вярно, че гонят време и бързат, но сметките са елементарни и не мога да се сетя за никакво извинение.

# 269
Някви предпазни очила да им бяха дали Joy

Общи условия

Активация на акаунт