Търся електронна книга - 51

• 92 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
В търсене съм на електронен вариант на
“Моя вина”
“Твоя вина” ...
Нека се опитаме да помогнем на Ка***?!
Реших, че заради различни заглавия и спора как точно се изписват, да потърся по автор ( в някой случай използването на цялото име на автора също създава проблеми! )
Скрит текст:
. Вече имаме отправна точка. Нека се опитаме да стесним малко резултатие.
1. Нека отговорите бъдат мнения, а не теми ...
10 000 хиляди отговора са много и нека се опитаме да ги намалим.
2. Да използваме филтрите.
* Първия филтър е в кои "Групи" искаме да търсим. Избирам текущата "Литературен клуб"
Резултатите намаляха до 500...,
Досадно е преглеждаш дори и 500 мнения!
* Да добавим още един филтър "Тема" и опитам с текущата, която е "Търся електронна книга - 51".
В скучая, трите линка водят към един и същи ресурс на Mega
Всичко това не е трудно и прави търсенето много по-ползотворно.

# 136
  • София
В търсене съм на електронен вариант на
“Моя вина”
“Твоя вина” ...
Нека се опитаме да помогнем на Ка***?!
Реших, че заради различни заглавия и спора как точно се изписват, да потърся по автор ( в някой случай използването на цялото име на автора също създава проблеми! )
Скрит текст:
. Вече имаме отправна точка. Нека се опитаме да стесним малко резултатие.
1. Нека отговорите бъдат мнения, а не теми ...
10 000 хиляди отговора са много и нека се опитаме да ги намалим.
2. Да използваме филтрите.
* Първия филтър е в кои "Групи" искаме да търсим. Избирам текущата "Литературен клуб"
Резултатите намаляха до 500...,
Досадно е преглеждаш дори и 500 мнения!
* Да добавим още един филтър "Тема" и опитам с текущата, която е "Търся електронна книга - 51".
В скучая, трите линка водят към един и същи ресурс на Mega
Всичко това не е трудно и прави търсенето много по-ползотворно.
А този пост да се "забоде" на първа страница на следващата тема, ако може. Pushpin

# 137
  • Euskal Herria
Здравейте! Търся книгата на Мия Шеридан - гласът на любовта.
Благодаря предварително!

meral_15@abv.bg
https://www.rulit.me/author/sheridan-miya/glast-na-lyubovta-download-550093.html

# 138
За протокола ще кажа, че ползвам мобилна версия и сефте виждам тези филтри. Мисля, че точно 2 пъти съм отваряла Бг Мама на компютър. Та.. мерси за инфото, ще знам да търся не от телефона, защото на него аз не виждам филтри. И нека да предположим, че повечето потребители са в същата ситуация Simple Smile

# 139
Подкрепям да се опита търсене преди да се пише тук, особено като се има предвид, че някои книги се търсят на всяка страница или през страница.
Но искам да отбележа, че аз например ползвам форума само през телефон и нямам никакви филтри, а една доста посредствена търсачка.

# 140
  • софия
Който иска да търси, намира начин. Коя версия на форума ще се ползва е въпрос на личен избор. Пълна версия може да се ползва и на телефон. Никой не е длъжен да търси вместо друг.

# 141
Не открих:
Скрит текст:
Първият ден от моя живот - Paolo Genovese
 Приключенията на Оги Марч - Saul Bellow
Стрaннa случкa с кучe прeз нoщтa - Mark Haddon
Пътеводител на ясните сънища /самo pdf../
Депресията ме обича - Веселина Седларска /самo pdf../
Веселина Седларска ~ Депресията ме обича

# 142
Който иска да търси, намира начин. Коя версия на форума ще се ползва е въпрос на личен избор. Пълна версия може да се ползва и на телефон. Никой не е длъжен да търси вместо друг.

Допълвам !
Не мисля , че е трудно да напишеш заглавието или автора в търсачката или пък да върнеш 2 3 страници назад да видиш какво се е качвало и какво се търси нали ? Много често книгите, които се търсят са качени няколко страници назад . Ами повечето изобщо не си правите труда да ги потърсите , а чакате някой да ви ги прати . Ами така си е . Аз когато търся преобръщам всички сайтове , групи и т.н . Повечето сме компетентни и можем сами да се справим .

# 143
Разбирам ви и съм съгласна. Но понеже този разговор няма да промени нищо, съдейки по наблюденията ми откакто чета темата, вариант е и просто да не отговаряте на такива повтаряеми търсения и да подминавате. Пък накрая ще се включи Неволята и хората ще си намерят книгата, публикувана на предишните страници.

# 144
Здравейте, търся "Добруджанският феникс" на Стефка Станчева.

# 145

Допълвам !
Не мисля , че е трудно да напишеш заглавието или автора в търсачката или пък да върнеш 2 3 страници назад да видиш какво се е качвало и какво се търси нали ? Много често книгите, които се търсят са качени няколко страници назад . Ами повечето изобщо не си правите труда да ги потърсите , а чакате някой да ви ги прати . Ами така си е . Аз когато търся преобръщам всички сайтове , групи и т.н . Повечето сме компетентни и можем сами да се справим .

Ама не то това не е нормално . Щом си в някаква тема трябва да следиш , а не само да искаш .

# 146
Добре де, и в чичко Гугъл да напишете името на книгата плюс безплатно изтегляне или е- книга ( например: Мерседес Рон - Моя вина Bg Mama, аз така търся), ако я има книгата някъде тя излиза, излизали са ми резултати от темата от преди години примерно. Наистина е дразнещо всеки ден едно и също търсене да има, при положение, че има линк на предната страница.

# 147
Добре де, и в чичко Гугъл да напишете името на книгата плюс безплатно изтегляне или е- книга ( например: Мерседес Рон - Моя вина Bg Mama, аз така търся), ако я има книгата някъде тя излиза, излизали са ми резултати от темата от преди години примерно. Наистина е дразнещо всеки ден едно и също търсене да има, при положение, че има линк на предната страница.
Опитайте, вместо "Bg Mama" да напишете "site:bg-mamma.com" без кавички ( работи с почти всички сайтове! ) Innocent

# 148
Здравейте,
Търся - Как да изградите вашия мрежов бизнес за 15 минути на ден Том Шрайтер, Кийт Шрайтер

# 149
Полезно е това за търсачката. В интерес на истината дълги години тя не работеше. А и аз съм също с мобилна версия. Старая се да намирам желаните книги, но понякога не успявам и питам тук. От тук научх много места с ресурси, за което благодаря!
Също и си свалям някои книги, които все още не са ме заинтригували, но е възможно, та намирам и нови, за мен, книги. Така че всяко търсене и въпрос е полезен.

Общи условия

Активация на акаунт