Търся електронна книга - 51

• 94 695
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, търся “Хиляда целувки и едно момче “ на Тили Коул
Тили Коул

# 526
Здравейте, търся книгата "Мики 7" на Едуард Аштън на български език. Имам я вече на руски.

# 527
# 528
  • Местожителство: Веларис
Здравейте и честит празник!
Търся „Отнетият наследник“ и „Тронът на затворника“ от Холи Блек, трилогията на Тахере Мафи „Това изтъкано царство“ и трилогията „Две корони“ на Катерин Дойл и Катрин Уебър.
Много ще съм благодарна, ако някой изпрати дори една от тях. helphelper125@gmail.com

# 529
  • душевно във вселената на Сара Дж. Маас
Привет, форум! Търся „Касапина и черния дрозд“ на Брин Уивър, „Хънтър“ на Л. Дж. Шен и „Твърде късно“ на Колийн Хувър. Имейлът ми е yoana_341@abv.bg . Благодаря предварително! Весел Великден!

# 530
Честит празник на всички!

Случайно някой да има,
Сватбеният търг- Одри Карлан кн.2
Жената в бялото кимоно-Ана Джонс
Да докоснеш земята-Рани Маника
Дом без огледала-Дарси Коутс
Скрит текст:

Благодаря!

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 22:07 от narcissus

# 531
"Жената в бялото кимоно" я има в Rulit. Blush

# 532
"Жената в бялото кимоно" я има в Rulit. Blush
Така ли? Аз съм я чела преди няколко години ,не помня от къде съм я изтеглила ,но е една от най-запомнящите се книги ,които съм чела! С нея минах през цялата гама емоции. Тази книга не може да се опише с думи. Препоръчвам!

# 533
Здравейте, търся си  - "Невероятният мозък" от Норман Дойджи.
Благодаря предварително!

# 534
  • София
Здравейте, търся си  - "Невероятният мозък" от Норман Дойджи.
Благодаря предварително!
В архива на Анна има 2 книги от този автор на английски. Ако не можеш да намериш на български, преведи я машинно с гугъл преводач. Аз току-що го направих това, защото не можах да намеря една книга на английски, а само на испански. Преводът е толкова добър, че изобщо не си личи, че е машинен. Не знам как ще се справи преводачът с българския обаче, не съм го правила. Но ако някоя книга е много ценна, това е вариант. Форматирането не е перфектно, но става. В случая явно не става дума за художествена литература, без която можем да минем, така че си заслужава усилията.

# 535
Kastiell : Здравейте търся книги на Ян Ван Хелсинг , знам че доста пъти сте публикували но линковете не работят. Ще съм благодарен ако публикувате отново или споделите на  kastiell@abv.bg

# 536
  • София
Привет, търся Мамка му... и крава! на Дейвид Духовни.
Хартиената е изчерпана, поне електронна...

# 537
Kastiell : Здравейте търся книги на Ян Ван Хелсинг ...
Ян Ван Хелсинг книги с общо взето ниско качество или pdf, които гИ няма в Читанката

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 18:17 от БезДелник

# 538
Здравейте, търся си  - "Невероятният мозък" от Норман Дойджи.
Благодаря предварително!
В архива на Анна има 2 книги от този автор на английски. Ако не можеш да намериш на български, преведи я машинно с гугъл преводач. Аз току-що го направих това, защото не можах да намеря една книга на английски, а само на испански. Преводът е толкова добър, че изобщо не си личи, че е машинен. Не знам как ще се справи преводачът с българския обаче, не съм го правила. Но ако някоя книга е много ценна, това е вариант. Форматирането не е перфектно, но става. В случая явно не става дума за художествена литература, без която можем да минем, така че си заслужава усилията.
Може ли да обясните как става?

# 539
Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но досега не съм работила със сайта рулит. Търсех книгата на Мерседес Рон Наша вина, но я свалих и видях, че е на руски, а в описанието пише български. Аз ли не правя нещо като хората или наистина е само на руски?

Общи условия

Активация на акаунт