Отговори
# 330
# 331
Милички, добрички, прекрасни! 🧿

# 332
Простете ми, простено да ви е!❤️🙏

# 333
Добро утро, момичета! 🫶
Честит празник! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

# 334
Добро утро, момичета! Heart

Честит Национален празник!

Ако имаме късмет довечера може да ни дадат фраг.Мислех си,че,ако поддържат такъв рейтинг може и да устискат до май.С това темпо на развитие в сюжета ми се струва,че няма да са 100 епизода.Ще видим.

# 335
  • Пловдив
Добро утро,  сладурки!
Честит празник!

# 336
Честит национален празник!

# 337
Честит празник!

Новият епизод на #YalıÇapkını , излъчен в Испания снощи, отбеляза рейтинг от 11,4 и продължи да бъде на върха в праймтайма. 👏🧿

#UnaNuevaVida

# 338
Честит празник, дами! Вярвам, че всеки българин, където и да е по света, носи частичка от родината в сърцето си. Всеки има роден дом и любимо местенце, което е съхранил в себе си. Всеки повод, за да звучи химнът ни, го изпълва с гордост и носталгия. Пожелавам си да започнем да имаме повече поводи за гордост и по- малко за носталгия.
 Sikorski, аз също си мисля, че не сме близо до финала. Едва ли ще вкарват нови лица, макар че Серпил не е съвсем ново, непосредствено преди края. А и продължавам да си чакам Ферит да събуди симпатиите ми. Към края на сезоните все успява да ме спечели, така че...
 Тези дни си мислех защо харесвам толкова много Сейран, освен всичко, за което съм писала. Установих, че с нея не ми се налага да променям формата на сърцето си. Дори и с грешките си, тя идеално се побира в малкото ми сърце, в което няма място за много. Wink

# 339
До сега в Х пишеха, че вече ще се излезе от комата, но в кома била и Суна (?). За Серпил пишат, че на сватбата на СейФер ще донесат плик със снимка на целуващите се Ферит и Суна и сватбата няма да се състои. Сега пък решиха да плюят Афи, че наранявала Мерт и той правилно не я следва. Че тя така се отнасяла към бившите си. УЖАС! Нищо смислено не може да се прочете. Всички са изперкали. Увиличиха се кандидат-пациентите на Гюлсерен.

# 340
До сега в Х пишеха, че вече ще се излезе от комата, но в кома била и Суна (?). За Серпил пишат, че на сватбата на СейФер ще донесат плик със снимка на целуващите се Ферит и Суна и сватбата няма да се състои. Сега пък решиха да плюят Афи, че наранявала Мерт и той правилно не я следва. Че тя така се отнасяла към бившите си. УЖАС! Нищо смислено не може да се прочете. Всички са изперкали. Увиличиха се кандидат-пациентите на Гюлсерен.

Да сега следят всяко движение на Афра, пишат отново глупости че е непрофесионална, че в една от сцените когато са на масата Мерт я е погледнал а тя като забелязала отвърнала поглед и го била гледала с отвращение, и другата сцена която коментират е онази когато са в имението и когато камерата се отдалечава Афра се отдръпва от Мерт и отива към Берил, а сцената е просто Сейран да се закача със Суна, Афра знае много добре че камерата я снима и няма защо да го прави като Афра а не като Сейран. Толкова е дразнещо да гледат всяка тяхна сцена под лупа.

# 341

Суна пък от какъв зор да е в кома.Айде,Феро с диабет. И на този етап в отношенията на Сейфер не виждам логика сватба да чука на вратата.
За клюките ,край нямат и стават все по разнообразни.И за Мерт пишат,че си има нова и си ходи с нея по баровете.В профила на момичето има снимки и сторита на мъж когото старателно прикрива и напомня на Рамо. Фантазиите са във вихъра си,нашите мълчат или раздават целувки.

# 342

Суна пък от какъв зор да е в кома.Айде,Феро с диабет. И на този етап в отношенията на Сейфер не виждам логика сватба да чука на вратата.
За клюките ,край нямат и стават все по разнообразни.И за Мерт пишат,че си има нова и си ходи с нея по баровете.В профила на момичето има снимки и сторита на мъж когото старателно прикрива и напомня на Рамо. Фантазиите са във вихъра си,нашите мълчат или раздават целувки.

То за тия хейтърчета щом те стоят с някого на едно и също място имат връзка

# 343
Много хубаво фенско видео за Афито Heart

https://x.com/Taliafra0/status/1896281625874641057

# 344
в сериала има затишие (скучни серии), феновете нямат какво да чепкат и подхванаха АфРам. Но и там затишие, Мерт усърдно показва с кого е, за да няма клюки. Затова в Х са като мухи без глави. Ако имаше някаква задявка в последната серия, друго щеше да е. Ясно е, че СейФер ще се карат следващата серия. Спасението на Сейран е, ако е постъпила както е казал Халис. Серпил, като знаем какви са 5 тикви, ще се лепне за Ферит, затова трябва да елеминира Сейран, а това е най-лесно чрез Суна. Но ние все мислим за дивана, че нищо не се е случило или само целувка има. Каква ли ще е истината и реакцията на Сейран? Серпил може да каже и покаже миналото с майка си. Не вярвам да знае за новите събития. Но пък тази стара история може да събуди мисли в Сейран за оная нощ (тя нали особено огледа масата, видя питиетата, знае Суна как реагира на алкохол). Карам какво ли ще сътвори? Следенето по заръка на майка му дали има резултат? Май наистина ще завършим с трагичен край, без СейФер. Само кома може да ни спаси, нищо, че е глупаво цял сезон, но пък какво умно сме видяли този сезон.

За дивана да припомня, че бе странно, че и двамата разказаха неща, които другия не знае, затова комата е изключена, освен ако нещо супер гениално не са измъдрили 5 тикви.

Направи ли ви впечатление, че Ферит вече не се терзае за дивана? Не разказа на никого от плануваните. Вече не е гузен. Как така му мина?

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 15:15 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт