Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 514
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Мейл купоните :

Няма да ги ползвам. Ако някой иска, да каже кой да активирам и изпратя.
Ако може кифличките за мен!:)

# 886
Подарявам:

# 887
  • София
Из фейса се въртят някакви томболи, уж от Лидл за родените 1974 година. Това дали е някаква измама, на страницата на Лидл няма информация?
И за ИКЕА се въртят същите по случай това, че в тази година са открили първия магазин в България. Joy През 74-та година на всеки ъгъл "имаше" магазини на западни вериги. JoyJoyJoy

Подарявам купоните за кифлички и протеинова напитка, зa кашкавал и салам от миналия четвъртък,  20% за боровинки и много други. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 21:10 от Таня67

# 888
И аз подарявам едни такива

# 889
  • При децата ми
Хубави ли са протеиновите напитки? Имате ли впечатления?

# 890
И аз подарявам едни такива
И аз подарявам такива купони. Който иска за пише на ЛС какъв да активирам Подарен..

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:49 от Пролетно цвете

# 891
Да се похваля- след 6 седмици и голямо упорство от моя страна успях да активирам и да го получа купона от нюзлетъра 😀😃
Да съобщя и на други заинтересовани като мен, че са се появили д.тампони тяхната марка в нови кутии с повече бройки на цена 6.95
Скрит текст:

# 892
Остава да се появят и с апликатор.

# 893
  • Перник
...
Да съобщя и на други заинтересовани като мен, че са се появили д.тампони тяхната марка в нови кутии с повече бройки на цена 6.95
Скрит текст:

Супер! Миналата седмица си взех марката на Кауфланд, според мен са същите.

# 894
Да, Светле, аз също ползвах кауфландските и няма разлика, но и там бяха ограничени бройки, та се радвам че тук се върнаха.

# 895
Супер че се връщат тампоните, но поне да ги бяха направили в опаковки от по 100-200 броя...😜

# 896
Долче, различните размери са различен брой, но не стигат 100/200. Нормал е 80, мини- не видях колко е, а супер беше май 68

# 897
Никой ли не е пробвал още уреда за палачинки ? Sad Така не смея да го взема Grinning

# 898
Блосъм, подариха ми преди години такъв уред (но на Делимано). Върши работа, ако обичате тънки палачинки. Можеш да разгледаш видеоклипове в интернет, има някои тънкости, като например да задържиш обърнатия уред в сместа за палачинки за около 5 секунди (ако не бъркам), а не да топнеш за секунда и да обърнеш.
Дени, "застреляха" ме с тези 68 бройки, ако е така.☺️ Аз предимно Super купувам. Във всички случаи, очаквам кутиите да са доста по-големи от предишните, което ще е ми е малко по-трудно за съхранение.

# 899
Пф, представям си как се прибирам къщи с кашон тампони Grinning Само тоалетна хартия и памперси купувам в такива количества.
При нас нямаше от лешниковия тахан на бетър от брошурата. В био магазина го има срещу 16 лв. нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт