🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 246
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 110
На почивка е Диана, а и да подрежда луканките, дано е доволна.
Иначе какво общо има Рълев? Аз така и не разбрах защо са се скарали с Мартин?

# 1 111
Мартин и Рълев са се скарали заради Йоана. Рълев много я е харесвал, но тя си е искала Мартин

# 1 112
Мартин и Рълев са се скарали заради Йоана. Рълев много я е харесвал, но тя си е искала Мартин
Оле, нямах представа. А той нали за някакво предателство говореше Мартин, в случая Рълев какво е виновен? Иначе той сега май си е с друга готина мацка, която си отвори пилатес студио.

# 1 113
Йоана на Рълев не е ли съвсем различна?
Скрит текст:

# 1 114
Мартин е започнал да излиза с Йоана, но Рълев е продължил да я иска и да и пише

# 1 115
  • София
Тази е друга (на снимката над мен).
С нея скъсаха официално по време на сезон 5 на ИВ. Тя беше там само за морална подкрепа.

Йоана се е оказала ябълката на раздора между иначе много близките след сезон 5 на Игрите, Мартин и Рълев.
Към момента двамата не се поглеждат дори.

# 1 116
Да си на 20 и да избереш Мартин пред Рълев…

# 1 117
В тия риалитита всички са си баджанаци явно. 🙄

# 1 118

Марто чичака просто си е забравил цайсите вкъщи, затова те такъв е сезонът. 😂😂😂

# 1 119
Това са му докарали на човека, какво да прави. 😁 В интерес на истината, никоя от участничките не ми изглежда да е негов тип… Освен Габриела, но той бързо я изгони (може би е разбрал, че е обвързана). И донякъде Косара.

# 1 120
О,аз смятам че той наистина харесва Косара,светват му очите срещу нея.Но тя така твърдо му показа -не,че вярвам скоро ще му  мине мерака.Освен ако е от тези,които се амбицират при отказ.Но май не е от тях по поведението му след сценката с Даниела.Иначе Косара смятам,че му отива визуално,а и с поведението на по-зряла...Така смятах докато не я видях как се умилява от глупостите на Вико,та май си е за него.

# 1 121
Деди Биометката, обаче много ме кефи. Сега се разхожда с двечките под мишничка. Раздава букетчета и се наслаждава на живота, с два трофея наведнъж. Пък нека му завиждат.

# 1 122
Йоана от 16годишна влиза в приятелската компания на Ария фолкпевицата. Всичките и гаджета на Йоана са били поне 10години по големи от нея

# 1 123
Ужас, отворих и тази Анна, хубави момичета, ама само материални неща ги вълнуват. Рълев не очаквах да действа зад гърба на Мартин заради жена, ама явно си я е харесал. Ако трябваше да е истинско да бяха пратили само 20годишни на Мартин. Но сигурно и той пази имидж и затова и по-големи.

# 1 124
Деди Биометката, обаче много ме кефи. Сега се разхожда с двечките под мишничка. Раздава букетчета и се наслаждава на живота, с два трофея наведнъж. Пък нека му завиждат.
Какво му дреме? Само като видиш какво коментари лайква, ти става ясно за какво иде реч.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт