Български брандове и бутици -Тема 4

• 68 907
  • 615
  •   5
Отговори
# 105
  • Бургас
Тези раници винаги са ми харесвали, но не съм поръчвала.

https://bardoartworks.com/?srsltid=AfmBOoqX2-h7XJ6y9hoNFggEfNRip … oi5DEgfmRpkK51HuH

# 106
С много добри впечатления съм от Verychi, Sassa Bjorg, Dika, Christine Fashion (две ленени дрехи имам, супер качество), Aureline, Zarena мини чантичката не я свалих миналото лято, чорапите на Pirin Hill носим всички вкъщи, Теодор, Десизо Монни, Драго&Со., Bobo Zander, Ellene More и т.н.

Темата е за български марки, а не за възхвала на Шейн

# 107
  • София
Тъй като споменахте Pirin Hill- аз съм ужасно разочарована от качеството и като лоялен клиент от много години никога повече няма да си купя от тях.
Септември месец купих 10 чифта детски чорапи, поне 5 дамски, и всички са избелели, скъсани и протрити (някои обувани по 2-3 пъти максимум). Изхвърлям след няколко обувания. Имам много техни чорапи, цялото семейство също и не знам какво точно се е случило с качеството или материалите, но за чорапи за 8-10 лв е абсолютно неприемливо.
И аз харесвам марките, които  Al Georgieva е изброила и от всички имам хубави дрехи, които нося доста сезони. За обувки- отдавна не съм купувала български обувки, миналата година си купих едни чехли от Nuwe shoes и съм доволна.

# 108
Между другото наистина нещо се случва с качеството на чорапите на Пирин Хил.
Дано се коригират.

# 109
От изброените марки не пазарувам, защото нямат големи номера. Харесвам български обувки и имам на Adi shoes, Christian, Bianci и Армада. Сникърсите в Ганг също са български, правят ги по поръчка в Пещера.
Харесвам дрехите на Джофра и Фетиш, имат интересни модели, в които не само влизам, ами и стоят добре.

# 110
  • Пловдив
Българска фирма , която се фокусира върху плюс- размерите е Sirena Plus, ако някой това би му били полезно.
На Пирин Хил и ние бяхме фенове, но нещо много им се протъркват чорапите , дупки се появяват много бързо и се разочаровах. Все пак не са евтини.
А подбора им на персонал по магазинчетата и в МОЛ Плаза Пловдив е плачевен. По- хубаво да продават само онлайн, поне ще осигурят добро обслужване, а не безидейни продавачи, скучаещи в магазина/ щанда.

# 111
Sirena plus, вие сериозно ли?! Покъртителни дрешки...

# 112
  • На зелено
От една години спрях да купувам чорапите на Пирин Хил. Обичаме различните чорапи, носим на различни марки. При последната покупка на Пирин Хил чорапите им не знам дали издържаха непротрити сумарно 3 месеца.

# 113
  • Бургас
Нищо покъртително не виждам. Съвсем прилични дрехи. Пълните хора нямат голям избор.

# 114
Което не променя качеството на въпросните дрехи - нормален боклук. Ленена рокля - моделът е от преди 20 г., какво им пречи малко да осъвременят! Или "нормалните" бутици да ушият размери 50-56?

# 115
Ето тези обувки си взех от Пещера стил

Много съм доволна! Качествена изработка, мекички, удобни, стоят страхотно. На първо общуване - 12 К крачки и никакъв проблем.
Сега заглеждам Demetra shoes, Някой има ли впечатления как са като качество, отговарят ли си на номера?

# 116
  • FRANCE
Пещера имат ли сайт? Благодаря

# 117
# 118
Знаете ли бг бранд, съответно малка фирма (или профил в ИГ), които изработват раници от плат, но да ежедневни, а не спортни. Имах една раница на известна марка, издържа доста време, но вече се скъса.

Не е бг бранд ,но единствено Desigual намерих, когато търсих . Така и обаче не съм я носила. Много е хубава, но от плат не ми е удобна и ще я пускам в олх

От Денита Мартин не съм доволна. Пристигна с много скъпа доставка ,без право на преглед . Така е ушита ризата, че малко да се изпотиш и става мокра.

# 119
Rovaniemi, погледни тук за раница.

Общи условия

Активация на акаунт