Български брандове и бутици -Тема 4

• 47 244
  • 434
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Много ми хареса десенът с маслинови листа и моделът с леопарда.
Иначе дрехите не са мой тип.

# 316
Каква е нормалната практика за връщане на дрехи към български бранд? Наскоро ми се наложи да върна рокля, която не ми стана, и цялата процедура беше около 6 лв за получаване и около 12-14 лв връщане -общо над 20 лв. (парите се връщат с наложен платеж и са ги платили с карта, което също оскъпява, вместо по банкова сметка).
Нямам против да си покрия доставките, но ми се струва че процедурата им е възможно най-неизгодна за клиента и не знам дали бих рискувала пак да поръчвам.

# 317
  • Sofia
Това трябва да си е описано в условията им за връщане. Или би трябвало да кажете, че искате връщане по банка, което е най-чистия вариант. Това да връщат с наложен платеж, че и да го плащат с карта ми звучи много несериозно.

# 318
  • София
Това с връщането с наложен платеж и мен много ме дразни, не е професионално. Връщала съм към Дика, получих парите по банков път в разумен срок. Към Попов също връщах с наложен платеж, но помня, че писах сама товарителницата към Спиди и там поисках парите от наложения да ми бъдат препратени към банкова сметка, посочена от мен, и всичко беше точно.

# 319
  • В полите на Пирин планина
Всички бг-производители, от които поръчвам имат безплатна доставка над определена сума и връщането е за моя сметка, ако реша да върна. Винаги са ми превеждали парите по банка.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 08:51 от Lady Brinne

# 320
Поръчвали ли сте от този сайт exclusivejeans?

# 321
2 пъти съм поръчвала, продават и облекла на pause jeans. Работят със значителна надценка. Иначе са коректни. Почти същите като изчистените им бели кецове купих на половин цена от armada.bg.

# 322
Здравейте:) някой има ли опит с панталоните от стилна жена, в сайта пише, че са умалени, дали е така наистина? Този, който съм си харесала е облечен на модел с талия 61 см и висок 173 см и носи размер “s”. Аз съм висока 160 см и с талия 66 см и се чудя дали s няма да ми е много дълъг и широк, но пък xs дали няма да ми е много тесен..а пък доставката им не е евтина и връщането

# 323
  • София
Зависи. Миналата година поръчах два къси панталона уж един и същи модел, различни цветове, р-р S. Моята талия е към 70 см. Единият ми беше добре, другият едвам го закопчавах. Дължината вероятно е еднаква и при двата размера. XS не бих поръчвала изобщо.

# 324
  • FRANCE
Здравейте:) някой има ли опит с панталоните от стилна жена, в сайта пише, че са умалени, дали е така наистина? Този, който съм си харесала е облечен на модел с талия 61 см и висок 173 см и носи размер “s”. Аз съм висока 160 см и с талия 66 см и се чудя дали s няма да ми е много дълъг и широк, но пък xs дали няма да ми е много тесен..а пък доставката им не е евтина и връщането

На всеки панталон пише дали конкретният модел е умален, уголемен или точен. Кой ти е любимият модел?

# 325

На всеки панталон пише дали конкретният модел е умален, уголемен или точен. Кой ти е любимият модел?

https://www.stilnajena.bg/products/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B … D0%BA%D1%80%D1%8E този съм харесала

# 326
  • FRANCE
Много е хубав моделът. В никакъв случай не бих рискувала с хs. На дължина може би ще ти е дълъг, но за талия и s е лимит (този модел е умален). Виж и в ханша . Успех. Нямат ли телефон за връзка с някой консултант?

# 327
  • София
Да се оплача от Дика. Пазарувах от магазина им в Сливен, че имах път няколко пъти до морето и реших да се отбия. Взех си блуза от раян, ако така се произнася, много красиво зелено. Облякох я два пъти в някакви жеги, изпрах я два пъти и при това на деликатна програма, с ниски обороти на центрофугата и специален препарат за деликатни тъкани. Изсъхва втория път, тръгвам да я гладя и какво виждам - оверлогът, с който е обшит ръкава виси извън плата. Ами буквално ме е яд, че изхвърлих касовата бележка. За тази цена това е неприемливо качество и съм доста разочарована, сега ще трябва да я нося на шивач, за да я поправи и да се моля да има същия цвят конци.
https://dika.bg/bg/products/bluza-ot-rajon-55339-61749-00000-734-1

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 18:48 от veka

# 328
Да, Дика много занижиха качеството. На мен постоянно ми падат копчетата на първо обличане, конци стърчат...

# 329
И аз съм пуснала рекламация към Дика преди 3 седмици и чакам отговор. Много харесах тази рокля, купих я за повод, а платът на 3 места е в този вид:

Общи условия

Активация на акаунт